Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Ex @ 2011 03 30, 14:07)
Nuotrauka daryta per teleskopą... lotuliukas.gif

Bet jau vaizdas už lango bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif , nublanktų ir didžiausios paprikos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 03 30, 19:15)
Bet jau vaizdas už lango  bigsmile.gif

Net pažiūrėjau ką ten pamatei... doh.gif nugi miškas smile.gif kartais grybauju kieme, jei šuo neišspardo kepurėtųjų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 30, 17:30)
Įkelčiau, tik kaip man tas tavo mizerijas įkelt... g.gif  smile.gif Kada jas sėjai?

Aš tai rimtai susirūpinusi, nes sausio pabaigoj sėta, o dar tik pirmus lapukus leidžia.. Nusitupėję po žemėm kažkokie, bet Agnės paskatinta iš smalsumo šiandien išroviau tuos daigelius, tai šaknytės tikrai vešlios blink.gif žodžiu, paprikytėms šiaušys ne ant galvos, o ant ****** auga...

mizerijos seti vasario 7, o va kiti seti vasario 23 sugebejo isdygt tik po menesio,tai dabar stovi vos pirmuos lapeliuos,nors buvo nurasyti senai jau
cia tuos kur uzpuole zarazos tai patys didziausi,nu bet dziaugsmo tiek,kad nieko blatno is ju gali nebut g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 30, 19:39)
mizerijos seti vasario 7, o va kiti seti vasario 23 sugebejo isdygt tik po menesio,tai dabar stovi vos pirmuos lapeliuos...

Tai tada pas tave ne taip prastai, matei gi, kad pas mane sėti sausyje kai kurie su skilčialapiais tebestyro.. Nu tai jau iš tų kažin ar kas bus, bet kur vos leidžia pirmus lapukus, tai po Gaudvilės reziumė, labai tikiuosi liepą ir derliaus sulaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 30, 20:00)
Tai tada pas tave ne taip prastai, matei gi, kad pas mane sėti sausyje kai kurie su skilčialapiais tebestyro.. Nu tai jau iš tų kažin ar kas bus, bet kur vos leidžia pirmus lapukus, tai po Gaudvilės reziumė, labai tikiuosi liepą ir derliaus sulaukt smile.gif

g.gif bigsmile.gif viltis mirsta paskutine
Atsakyti
gausiu dovanu ciliuku daigu smile.gif kaip gerai, kad viesai pasiskelbiau, jog ieskau. thumbup.gif
Atsakyti
Radau ir aš fotoaparatą lotuliukas.gif Parodysiu ką reiškia mini čiliukai ir paprikytės biggrin.gif
Vakar grįžusi iš darbo radau vieną numirusį... mąstau gal žemėse kokia problema? bet pirkau geras atrodo g.gif
Vakar radai bihumuso-reiks savaitgalį ir jo pabarstyti ant jų ax.gif
Atsakyti
'pažalinsiu' puslapį ir aš ax.gif Paprikų namie mažai beliko (visas didesnes išgrūdau į kaimą), beveik vien čiliai ir pomidorai.. Riks ir čilius po truputį vežt, nes per mažuose vazoniukuose daug auga, o išstatyt didesnių nebėr kur doh.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 31, 10:17)
'pažalinsiu' puslapį ir aš  ax.gif

Pagaliau pavasaris pasijaus, vis daugiau gražių, žalių daigelių temoj pasirodo smile.gif Nu nieko neprikibsi - gerai augini, čiliukai sveikai atrodo, derlius garantuotas. O kur tas čilis kur žydėt ruošiasi? Pasėjai matyt gruodyje...
Atsakyti
antras iš kairės. Bet fotkėj pumpuro dar nepamatysi, čia aš tik nosį įkišus išknisau biggrin.gif
Pasėjau sausio antroj pusėj.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 31, 10:41)
antras iš kairės.
Pasėjau sausio antroj pusėj.

Taip ir maniau tongue.gif smile.gif dar galėtų "kažkas" būt ir tame pirmame čili iš dešinės wink.gif
Bet ir anksti tu čia juos sėjai.. Gal ir gerai, jau dienos šiltėt pradės, galės šiltnamyje daigai tupėt, va jau tada tai subujooooos thumbup.gif
Man iki žiedų kaip iki mėnulio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 31, 10:10)
Taip ir maniau tongue.gif  smile.gif  dar galėtų "kažkas" būt ir tame pirmame čili iš dešinės wink.gif
Bet ir anksti tu čia juos sėjai..

nėra - tikrinau biggrin.gif Čia varpelis. Jis foto ne toks didelis atrodo, bet realiai toks masyvus blink.gif Nežinau, ar turėjo tam įtakos, bet persodintas tik vieną kartą, visai neseniai. Du buvo sudygę vienam indelyje, vieną iškėliau (tas mažesnis ir buvo, ir dabar mažesnis), o šitas liko savo vietoj. Tai bujoja kaip reikalas.

Yra dar kitas padėklas su verkiant reikalaujančiais persodinimo kajenais ir RA-BY. Tai ten irgi užuomazgų yra.

Explosive blast ir Bolivian rainbow labai gražiai krūminasi wub.gif

O sėjau anksti tik todėl, kad pernai mėnesiu vėliau sėti nespėju sunokt nei lauke, nei šiltnamyje. Pagrindinį derlių skyniau žalią ir nokinau namie. Tada ir nutariau bandyt pasėt anksčiau.
Atsakyti