Įkraunama...
Įkraunama...

Nušvitęs? Nušvitusi?

QUOTE(Limpopo @ 2011 02 23, 18:07)
as noreciau pabendraut su nusvitusiu zmogum, as NEIESKAU cia nusvitimo. is kur istrauket? ar jus skaitot, kas parasyta? kaip politike.....

jeigu n metu nusvitusio nesutikau, kur siulote 21 amziuj ieskot tokio zmogaus? eit pasukciot gatvej? forumas yra priemone.

kodel nusvites zmogus man nerasys? nes Jus, nenusvitus, taip manote? yra nors viena priezastis?

kai del reagavimo, tai - nusvitimas neturi nieko bendro su 'gerumu' ar 'buvimu maloniam'. net hitleris galetu nusvisti.

bet jus nusukot tema visiskai i sona.
gal galetumet tiesiog palikt vietos cia parasyti tam zmogui, kurio zinutes as laukiu?

Meilės ir Šviesos Tau! smile.gif ♥♥♥

Atsakyti
QUOTE(Limpopo @ 2011 02 23, 17:07)
kai del reagavimo, tai - nusvitimas neturi nieko bendro su 'gerumu' ar 'buvimu maloniam'. net hitleris galetu nusvisti.

Hitleris buvo labai protingas žmogus. Beje, gerai susipažinęs su religija
Atsakyti
QUOTE(Limpopo @ 2011 02 23, 13:45)
Labas smile.gif
Aš seniai ir ilgai ilgai ilgai ieškau nušvitimo, bet - dėl to, kad ieškau - jis manęs niekaip neaplanko ir kol nesustosiu ieškoti, neaplankys sad.gif hmmmm

Labai labai norėčiau susitikti kokį nors nušvitųsį žmogų, ir, jeigu įmanoma, su juo/ja pabendrauti. 

Jei gyvenate Kaune, tuomet Dariaus ir Girėno gatvėje turėtumėt rasti ne vieną nušvitusį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2011 02 23, 16:31)
Jei gyvenate Kaune, tuomet Dariaus ir Girėno gatvėje turėtumėt rasti ne vieną nušvitusį biggrin.gif

Vilniuje tokių daug Savanorių prospekte. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 23, 20:12)
Vilniuje tokių daug Savanorių prospekte.  biggrin.gif

Taip. Aš. brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 02 23, 18:17)
Taip. Aš. brunette.gif

O, ir savanorė atsirado. Ir dar kokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 02 23, 18:17)
Taip. Aš. brunette.gif

O argi Savanoriuose yra psichuske? rolleyes.gif Tu, kiek zinau, turi ten nekilnojama turta, bet cia prie nusvitimo tai tikrai nesiskaito... mano supratimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 02 23, 20:37)
O argi Savanoriuose yra psichuske? rolleyes.gif  Tu, kiek zinau, turi ten nekilnojama turta, bet cia prie nusvitimo tai tikrai nesiskaito... mano supratimu rolleyes.gif

O aš patikėjau, kad nušvitimui padeda... angel_sadangel.gif

Psichūškės nėra šalia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 02 23, 18:37)
O argi Savanoriuose yra psichuske? rolleyes.gif  Tu, kiek zinau, turi ten nekilnojama turta, bet cia prie nusvitimo tai tikrai nesiskaito... mano supratimu rolleyes.gif

Gytarė lankosi pastatuose su apvaliais kupolais. Manau, tai prie nušvitimo prisiskaito. Tuo labiau, kad tie kupolai saulėje nušvinta ax.gif

O va aplink Savanorių stotelę pastoviai sukiojasi bent keletas nušvitusių su mėlynėmis veiduose ir įdomios spalvos nosimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 02 23, 19:37)

biggrin.gif ten yra kitokia įstaiga, kur gydosi visokie narkomanai.
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 02 23, 19:35)
biggrin.gif ten yra kitokia įstaiga, kur gydosi visokie narkomanai.

Tiksliai angel_not.gif
Atsakyti
Intelektas turi vystymosi stadijas ir ribą. Priėjęs ribą protas tampa diktatoriumi stumiantis organizmą ne į harmoniją o į destrukciją.

Pirminis destrukcijos simptomas yra NEIGIMAS, kuris pasireiškia žmogaus charakteryje. Neigimo išraiška kova. Laimėti, nugalėti, sukritikuoti, įrodyti savo pranašumą, užkopti ant aukštesnio laiptelio hierachijos skalėje, prikaupti tai kas vertinama visuomenėje, išsaugoti tai kas mano: teisybė, tiesa, nuomonė, turtas, sutuoktinis, vaikai ir t.t. skepticizmas, kritikavimas, kova už teisybę, ginčai visa tai neigimas ir t.t. Yra daug neigimo formų.

Išbristi iš neigimo liūno įmanoma tik nušvytimu.
Taigi, nušvitusiu negali tapti tas kuris neišgyveno, nepatyrė neigimo ir sąmonės nepasitenkinimo - kančių.

Kadangi visų kančių priežastis yra protas tai jis turi numirti ir gimti naujas protas. Akimirksniu griūna visi seni supratimai. Naujas protas – nauji supratimai.

Seni supratimai naujame prote ne be tinka. Jeigu seni supratimai bus tempiami į naują protą, tai bus kaip svetimkūnis sukeliantis proto ligą. Protas taps sergančiu.

Keičiantis proto formai miršta visas ankstesnis pasaulis. Pavyzdžiui.; pereinant iš linijinio proto į alternatyvų( išminties protą) griūna visa ankstesnė logika, pasulėžiūra. Jeigu nėbra linijiškumo tai nebėra hierarchijos ir pirmenybės atidavimo. Nebėra lyderių ir pranešesnių žmonių. Jeigu nebėra prote linijiškumo tai nebėra vakar ir rytoj. Vietoj to viskas atsiranda ČIA ir DABAR. Visiškai keičiasi ir stimulai.
Įvyksta senos proto formos nusimetimas, numirimas. Nusimesti seną proto formą tai įpatynga savybė. Pavyzdžiui.; neįmanoma nusimesti proto tūrinio to paties proto priemonėmis. Jeigu protas kažką neigia tai jis neatsikrato to ką neigia bet priešingai užsitvirtina ir sustiprina tai.

Vienintelė vieta proto turinio numetimo pačiame prote yra perėjimas į tokias proto abstrakčias kategorijas, kurios neturi tūrinio: Dievas, Visata, DAO, Begalybė, Nirvana ir t.t Bet netgi papuolus į šias proto kategorijas neturinčias tūrinio, protas įprastai vėl sugrįžta ir užpildo jas savo ankstesnėmis savybėmis. O tai uždaro protą patį savyje taip ir nerealizuojant atsiradusio naujo šanso. Pavyzdžiui.; linijinis protas Dievą padaro visagaliu, visažiniu ir t.t. O pavyzdžiui.; alternatyviame prote tokio Dievo nėra. Koks protas toks ir Dievo apbūdinimas. Protas tampa filtru.

Žinoma atsiranda talentingi žmonės, kurie dėl šios priežasties neapibūdina tokių kategorijų kaip Dievas, DAO, Nirvana ir t.t. Tuomet jie papuola į kokybišką sąmonės būseną, kuri yra už proto, logikos ribų. Todėl pavyzdžiui.; tarp religinio tūrinio žinovų ir religinės pajautos yra didžiulė praraja. Religinio tūrinio žinovų milijardai o išties religingų vienetai.

Taigi, numetus seno proto tūrinį reikalingos savybės formuoti naują tūrinį.
Kitu atveju žmogus tampa priėjusio ribą intelekto savybių įkaitu ir yra pasmerktas įeiti į proto patologiją. Ju likimas NEIGIMAS. Tai aktyvūs kentėtojai. Jie neigia patys save tik kitame - <<neteisingame>>...

Istorijoje mes turime nušvytusių žmonių pavyzdžių bet jie naudojosi visiškai kitokiomis proto savybėmis tai geras orientyras...
Mes tai vadiname Šventais raštais. Tie visi raštai todėl ir Šventi, kad yra skirti esantiems patologijoje. Kaip Kristus sako: ne sveikūjų atėjau gydyti bet ligonių.

Dar vienas keblumas norint pabendrauti su nušvytusiu yra kaip jį atpažinti!?
Pavyzdžiui.; ne visi pamatė tarp Jėzaus kristaus Dievo sūnų, jį laikė aferistu, melagiu, iš velnio, durniu ir t.t. Arba pavyzdžiui Būdos tarnas, kuris būvo arčiausiai Būdos nenušvyto nes jis matė, kad Būda kakojo ne lotoso žiedais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 24 vasario 2011 - 00:26