Įkraunama...
Įkraunama...

Nušvitęs? Nušvitusi?

QUOTE(Limpopo @ 2011 02 24, 18:33)
Nušvisti yra pamatyti/instinktyviai žinoti, kad visa yra vienis, kad materija yra iliuzija, kad tavęs nėra, kad tu sapnuoji save, etc etc

Ir dar visi nušvitę sako - kad NIEKAS negali NIEKAM padėti nušvisti, kadangi nėra KAM nušvisti.

Galvoju, kad panašūs tvirtinimai yra aptvaras ieškančiam protui g.gif
Kadangi aš žinau, kad tikrai nenušvisiu, tai nesuku dėl to galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 02 24, 19:11)
Gaila, kad ne i tema, bet LABAI NORECIAU SUZINOTI kas yra ORGAZMAS  blink.gif  g.gif

Nušvitimas.
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 02 24, 19:11)
Gaila, kad ne i tema, bet LABAI NORECIAU SUZINOTI kas yra ORGAZMAS  blink.gif  g.gif

Zinote, zinote irnesakyk.gif maziausiai 3 kartus patyrete.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 02 24, 18:44)
Galvoju, kad panašūs tvirtinimai yra aptvaras ieškančiam protui g.gif
Kadangi aš žinau, kad tikrai nenušvisiu, tai nesuku dėl to galvos smile.gif

Manai, kad tavo žandai nenušvinta, kai laukiant stotelėje autiko į juos pašviečia saulė?
Šiandien taip nušvitau, kad išsigandau, jog gali plyšti vazelinu nepatepliotos lūpos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 02 23, 19:35)
biggrin.gif ten yra kitokia įstaiga, kur gydosi visokie narkomanai.

visokie doh.gif
ta istaiga vadinasi priklausomybiu ligu centras,taigi,priklausomybiu yra daug...
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 02 24, 20:13)
visokie doh.gif
ta istaiga vadinasi priklausomybiu ligu centras,taigi,priklausomybiu yra daug...

Pvz., priklausomybė nuo nušvitimo...
Bet va kažkodėl nė vienai nebūna priklausomybės nuo lėkščių plovimo g.gif
Atsakyti
Linijiniam protui būdinga vaikytis to kas vertinama ir reikšminga visuomenėje. Vertybe gali tapti ne tik turtas, karjera, madingi batai bet pavyzdžiui.; dvasingumas, nušvytimas, šventumas, čakros, telepatija ir t.t.

Vertybe reikia paimti. O su kuo pavyzdžiui paimti dvasingumą arba nušvytimą? Linijinam protui tai nepriklauso o taip norisi tos vertybės. Juk tai dar viena galimybė išsiskirti, susireikšminti. Kažkas milijonierius ar gražiai dainuoja, šoka o aš nesugebėjau, bet už tat nušvytęs arba dvasinga ar čakros atsidarė.
Protas negalėdamas paimti šių vertybių ima ir pats sau jas priskiria!
O kas patikrins!?
Baisiausia, kad protas priskirdamas sau šias vertybes po to praranda ir savikritiškumą. Žmogus palaipsniui pats įtiki, kad jis toks yra.
Žinoma tai tik nuomonė apie save ir didžiulė savęs apgaulė.
Kitus galima ir apgauti bet savęs nepavyks. Gyvenimo realybė greitai sustato viską į savo vietas...

Protas labai klastingas jis kaip koks velnias vedžioja aplink pirštą. Žmogus susikuria nuomonę apie save ir pats sau užsideda aureolę o realybė visados čia ir dabar ir ji patikrina kas esi išties ir ko vertas...

Atsakyti

ka reiskia 'zinau, kad tikrai nenusvisiu' ?! cia tai cirkas.

Atsakyti
Visada norejau sutikt nusvitusi zmogu, tikiuosi savo gyvrnime toki dar sutiksiu
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 24, 11:59)
Tai argi budo nebuvo atsizadejes maisto ?  biggrin.gif

O ar esme Budoje ir tame ko jis buvo atsisakes/neatsisakes?
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 02 24, 22:35)
Protas labai klastingas jis kaip koks velnias vedžioja aplink pirštą. Žmogus susikuria nuomonę apie save ir pats sau užsideda aureolę o realybė visados čia ir dabar ir ji patikrina kas esi išties ir ko vertas...

Labai teisingai pasakyta, bet realybė patikrinti gali tik tol, kol dar veikia sveikas protas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 24, 21:34)
Pvz., priklausomybė nuo nušvitimo...
Bet va kažkodėl nė vienai nebūna priklausomybės nuo lėkščių plovimo  g.gif

Man priklausomybė nuo vadovėlių. Turiu studijuoti bet ką, nes kitaip kraustausi iš proto biggrin.gif Ir dar man priklausomybė nuo SM. Priklausomybė nuo knygų pirkimo. Ir dar nemažai biggrin.gif

O šiaip, galite nueiti į temą apie Indigo vaikus. Ten visai neseniai vaižgantė patalpino nuorodą į straipsnį apie vieną vaiką. Mano galva, čia yra nušvitimas
Atsakyti