Įkraunama...
Įkraunama...

Nušvitęs? Nušvitusi?

QUOTE(Vanduo @ 2011 03 06, 22:49)
Afirmacijų paskirtis, tikimasi sužadinti pozityvias samonės būsenas. Deja...
Situacijos ir įvykiai gyvenime būna netikėti ir reakcijos į juos vyksta spontaniškai, automatiškai, nėra kada galvoti, dažniausiai galvojama jau po to, kad galėjau taip ir anaip...
Jeigu dominuoja alternatyvus intelektas tai ir reakcijos bus spontaniškos, automatiškos. Alternatyvus intelektas tai ne gražiai ir gerai apie save galvoti kol guli lovoje namuose. Tai patikrinama geriausiai per konfliktines gyvenimo situacijas ČIA ir DABAR. Tai ir yra pagrindinis kriterijus.

gražiai skamba tas alternatyvus protas, gal patarimų kaip jį prisijaukinti ar gal tiksliau kaip save perprogramuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 03 06, 21:49)
Situacijos ir įvykiai gyvenime būna netikėti ir reakcijos į juos vyksta spontaniškai, automatiškai, nėra kada galvoti, dažniausiai galvojama jau po to, kad galėjau taip ir anaip...
Jeigu dominuoja alternatyvus intelektas tai ir reakcijos bus spontaniškos, automatiškos. Alternatyvus intelektas tai ne gražiai ir gerai apie save galvoti kol guli lovoje namuose. Tai patikrinama geriausiai per konfliktines gyvenimo situacijas ČIA ir DABAR. Tai ir yra pagrindinis kriterijus.

Bandau suprasti g.gif Aš afirmacijas naudojau jau priėjus linijinio proto ribą, kaip sakote, po konfliktinių situacijų . Rezultatas, kaip minėjau, priešingas. Galbūt yra momentas, kad jos suveiktų, pvz norint pereiti prie alternatyvaus proto?
išvertus Jūsų pasisakymą - jei jau meilės nėra ir esi linijiniame prote, tai ir reakcijos bus atitinkamos smile.gif argi afirmacijos negali būti įrankis po konfliktinių situacijų laikinai sužadinant pozityvias sąmonęs būsenas ir po to stengiantis suvokti, kas nutiko ir padirbėti su savimi. Na, man nepavyko, bet gal kažką netaip dariau smile.gif Juk tai tokia populiari praktika smile.gif O man kaip visada jos nepasiteisina biggrin.gif (bandau ieškoti priežasčių)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 06 kovo 2011 - 22:12
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 06, 21:43)
Bet aš išties tave myliu ir įvedu į tavo pasąmonę tam tikrą programą, nes tu skaitai mano žodžius smile.gif

Aš atsimenu kai buvau įsimylėjęs savo klasiokę tai tylėjau ir spoksojau kvapą užgniaužęs, žado netekęs kelis metus. Tai buvo pirmoji meilė. Išvydęs ją negalėdavau normaliai pramekenti nei žodžio, tuo labiau lengvai ištarti aš tave myliu o jau viešai , kad visi girdėtų tai net minčių tokių nekildavo, juk tai paslaptis, gyliai širdyje, tai jausmas, kuris persmelkęs mano visą esybę, kuriuo aš gyvenu, kuris skirtas tam kuo aš gyvas... Tai taip gilu ir žodžiai yra niekalas.
Kai meilė yra, žodžiais “ aš tave myliu“ taip lengvai nesišvaistoma ir nespekuliuojama.
Švaistytis žodžiais "aš tave myliu" ir išties mylėti yra visiškai du skirtingi dalykai, tai kaip praraja, bedugnė skirianti du skirtingus krantus...
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 03 06, 22:17)
Aš atsimenu kai buvau įsimylėjęs savo klasiokę tai tylėjau ir spoksojau kvapą užgniaužęs, žado netekęs kelis metus. Tai buvo pirmoji meilė. Išvydęs ją negalėdavau normaliai pramekenti nei žodžio, tuo labiau lengvai ištarti aš tave myliu o jau viešai , kad visi girdėtų tai net minčių tokių nekildavo, juk tai paslaptis, gyliai širdyje, tai jausmas, kuris persmelkęs mano visą esybę, kuriuo aš gyvenu, kuris skirtas tam kuo aš gyvas... Tai taip gilu ir žodžiai yra niekalas. 
Kai meilė yra,  žodžiais “ aš tave myliu“ taip lengvai nesišvaistoma ir nespekuliuojama. 
Švaistytis žodžiais "aš tave myliu" ir išties mylėti yra visiškai du skirtingi dalykai, tai kaip praraja, bedugnė skirianti du skirtingus krantus...

Kai įdedi žmogui programą, tai nėra švaistymasis. Atlikta. Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 03 06, 22:17)
Kai meilė yra,  žodžiais “ aš tave myliu“ taip lengvai nesišvaistoma ir nespekuliuojama. 

thumbup.gif
ar įmanoma tokia meile mylėti visus sutiktus žmones, kaip kad teigia daugelis ,,nušvitusiųjų"? juk tai tik siekiamybė. Siaubas, kiek nepilnavertiškumų gali iškilti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 06, 22:20)
Kai įdedi žmogui programą, tai nėra švaistymasis. Atlikta. Gero vakaro  4u.gif

Ech tas linijinis protas… smile.gif įrodyti savo, susireikišminti, įrodyti savo, susireikšminti, priskirti sau tai ko išties neturi ir dar kartą susireikšminti… smile.gif
Kai Galilėjų ant laužo degino jis rėkė: ji vistiek sukasi!.. smile.gif
Kam reikėjo Jėzui Kristui vargti su apaštalais!? Įputei jiems savo tūrinį, programą ir visi reikalai, deja… mirksiukas.gif
Laikas suvokti, kad bendraudami šiame forume jus kiekvieną kartą susitinkate patys su savimi tik kitame. Tad išties bendraujate su savo paties protu. Tad nebesvaikite, kad galite kažką kitam perduoti. Tai vėl gi to paties linijinio proto konstrukcijos. Kiekvienas gali paimti tik savo, tai prie ko jis yra pribrendęs.

Papildyta:
QUOTE(arpos @ 2011 03 06, 22:06)
Juk tai tokia populiari praktika  smile.gif O man kaip visada jos nepasiteisina  biggrin.gif (bandau

Linijinis protas turi tokią savybę, jeigu kažkas vertinama ir reikšminga visuomenėje tai ir man tikriausiai tinka, deja...
Bet koks metodas visados yra vakarykštis...
Todėl galima pabandyti bet neprievartauti savęs. Reikia ieškoti savo, kas tau tinka.
Atsakyti
Pasirodo visi mes cia tokie smile.gif
Atsakyti
Vandenėli, tavo linijinis protas nežino, kas yra ta programa, kurią tau įdėjau. Pakibai ant mano kabliuko biggrin.gif Vyrai lengvai pakliūva, moterų negaudau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2011 03 06, 18:35)
Dėkui  4u.gif
Bet naudoja ir nežyniai  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsiprasau, nesusilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 03 06, 21:57)
gražiai skamba tas alternatyvus protas, gal patarimų kaip jį prisijaukinti ar gal tiksliau kaip save perprogramuoti  g.gif

Pirmiausia reikia žinoti kryptį. Todėl reiktų pradėti nuo savo proto stebėtojo ir pasitelkus jį išsiaiškinti visas linijinio proto savybes. Po to skirtumus. Kokios savybės budingos linijiniam protui ir kokios alternatyviam. Kadangi vienam sunku yra forumas. Kiek galėsiu prisidėsiu kaip intelekto treniruoklis. Bet iniciatyvą turite rodyti patys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 06 kovo 2011 - 23:13
Mokinio savybės be kurių neįmanoma...
•Neturint nenumaldomo troškimo pažinti tai, kas nauja, ir bandant viską, kas nesuprantama, „rišti“ prie savo supratimo ir patirties, — tada negalima būti mokiniu.

•Kas įsikibęs į savo patirtį ir jos nepaleidžia, tas negali būti mokiniu.

•Kas per kiekvieną kontaktą neturi beribio tikėjimo tuo, su kuo kontaktuoja (su žmogumi, įvykiu, nelaime, mokytoju), tas negali būti mokiniu.

•Jei žmogus be pasipriešinimo, vertinimų, bandymo suprasti priima tai, kas iš tiesų yra nauja, tai netgi nelaimės tampa guru.

•Kaip atpažinti tai, kas nauja? To neįmanoma suprasti! Suprasti — tai reiškia pririšti prie to, ką jau turi. Jei sumegsi dar vieną virvės mazgelį, vis tiek turėsi virvę, tik su dar vienu mazgeliu... To, kas nauja, suprasti neįmanoma — galima tik tikėti, neabejoti, žavėtis, trokšti... Nauja — tai už proto ribų.

•Kad suprastų mokytoją, kontaktuodamas su juo mokinys turi užmiršti apie save, sustabdyti savo seną patirtį ir ją paleisti. Beribiu tikėjimu reikia kabintis į tai, kas nauja, nes kitaip kontaktas neįvyks, senas supratimas pririš įsivaizduojamą naują dalyką prie savęs ir užpildys kitu variantu — ne nauju, o tuo, kas jau buvo.

•Mokinio kelias — tai ne tempti save į priekį, bet savęs išsižadėti per kiekvieną kontaktavimo su mokytoju momentą. Tada mokytoju gali tapti vaikas, medis, dangus, upė, gėlė — bet kas...

•Kuo daugiau žmogus turi erudicijos, gyvenimiškos patirties arba žinių, tuo mažiau tikėtina, kad pavyks kontaktas su mokytoju, pavyks pažinti tai, kas nauja.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2011 03 06, 23:49)

Afirmacijomis galima kažkiek valdyti savo realybę, jei žmogui yra toks poreikis. O kad yra, tai matom šitam forume smile.gif Tai vienas iš variantų. Kitas, galvoju, yra priimti esamą momentą tokį, koks jis yra. Ši tema labiau apie tai.
Neseniai išgirdau paaiškinimą, ką reiškia žodis "patologinis". Išvertus iš graikų klb., "patos' reiškia kenčiantis. Patologinis protas- kenčiantis protas. Ir jei protas patologinis, jokios vizualizacijos ir jokios afirmacijos žmogui nepadės. Tikriausiai nieks nepadės, reikia išmokti/priprasti būti čia ir dabar. Ir tas patologinis protas gali pasitarnauti tam, kad atrastume kitą, kaip sakot, alternatyvųjį protą. Nes kuo labiau skauda, tuo greičiau 'atšokama' nuo kenčiančio proto. Arba degraduojama, susergama.
Nors iš kitos pusės, aš nežinau, ką reiškia 'alternatyvus protas". Juk į kito žmogaus galvą, patirtį neįlįsi g.gif
Atsakyti