ha, IndresS
o tai buvo vienkartinis dalykas, ar ir dabar yra su jumis?
Tai buvo viena karta, bet ispudis neissitryne. Poveiki ar itaka jauciu iki siol. Tai pasireiskia poziuryje i zmones ir santykius. Jokios mistikos neatsirado, trecia akis neatsivere, i jokius nusvitelius ar tai guru nepretenduoju
) Priesingai, pamaciau kiek daug dar reikia ismokt ir padaryt.

REINKARNACIJA
Jei mes naudojamės "linijiniu dvipoliu protu", kuris viską skirsto į du polius ir atiduoda pirmenybę teigiamam poliui, tuomet terminą reinkarnaciją suvoksime, kad yra kažkokie praeiti, esantis ir būsimi gyvenimai
Jeigu prote linijiškumo nėra, tuomet atgimti kiaule, skruzde ar žole yra neblogiau nei žmogumi. Ligybės išmintis.
Temos apie tai, kad jus praeitame gyvenime buvote kažkuo YPATINGU jums taps juokingos ir neįdomios, nes suvoksite, kad tai linijinio proto konstrukcijos ir žaidimai.
Jeigu žengsime savo prote dar vieną žingsnį ir atsisakysime "dvipolio mastymo", tuomet aplamai nėra jokių praeitų ir busimų gyvenimų. Yra tik ČIA ir DABAR.
Jeigu tu ČIA ir DABAR turi pavyzdžiui.; Budos ar Krišnos savybes tai tu ir esi Budos ar Krišnos reinkarnacija.
Lygiai tas pats ir su kitais terminais sutinkamais rytų išminties knygose.
Pavyzdžiui.; KARMA
Jeigu pas tave linijinis protas, tai tau yra bloga ir gera karma.
Jei prote linijiškumo nėra, tuomet bloga karma ne blogiau už gerą karmą.
O jei prote nebėra dvipolio mastymo, tuomet aplamai nėra jokios blogos ir geros karmos. Tuomet karma tai tavo požiūris, pajauta ČIA ir DABAR.
Gali savo karmą keisti dabar.
Imame terminą DIEVAS.
Jeigu pas tave linijinis protas, tai tavo Dievas visagalis, visažinis o jei linijiškumo prote nebėra, tai bejėgis, silpnas, neteisngas, melagis, sukčius Dievas yra ne blogiau už visagalį, visažinį, gerą ir teisingą.
O jeigu prote nebėra dvipolio mastymo, tuomet Dievas yra tavo samonės dalelytė. Viskas yra tavo sąmonė.
Šie pavyzdėliai skirti apmastymams, tai raktas orientuotis rytų išminties tekstų vertimuose.
Nes koks vertėjo protas toks bus ir vertimas.
Todėl tie patys žodžiai, terminai gali turėti visiškai skirtingas reikšmes, tai priklauso nuo proto rūšies, kuria jus naudojatės.
Jei mes naudojamės "linijiniu dvipoliu protu", kuris viską skirsto į du polius ir atiduoda pirmenybę teigiamam poliui, tuomet terminą reinkarnaciją suvoksime, kad yra kažkokie praeiti, esantis ir būsimi gyvenimai
Jeigu prote linijiškumo nėra, tuomet atgimti kiaule, skruzde ar žole yra neblogiau nei žmogumi. Ligybės išmintis.
Temos apie tai, kad jus praeitame gyvenime buvote kažkuo YPATINGU jums taps juokingos ir neįdomios, nes suvoksite, kad tai linijinio proto konstrukcijos ir žaidimai.
Jeigu žengsime savo prote dar vieną žingsnį ir atsisakysime "dvipolio mastymo", tuomet aplamai nėra jokių praeitų ir busimų gyvenimų. Yra tik ČIA ir DABAR.
Jeigu tu ČIA ir DABAR turi pavyzdžiui.; Budos ar Krišnos savybes tai tu ir esi Budos ar Krišnos reinkarnacija.
Lygiai tas pats ir su kitais terminais sutinkamais rytų išminties knygose.
Pavyzdžiui.; KARMA
Jeigu pas tave linijinis protas, tai tau yra bloga ir gera karma.
Jei prote linijiškumo nėra, tuomet bloga karma ne blogiau už gerą karmą.
O jei prote nebėra dvipolio mastymo, tuomet aplamai nėra jokios blogos ir geros karmos. Tuomet karma tai tavo požiūris, pajauta ČIA ir DABAR.
Gali savo karmą keisti dabar.
Imame terminą DIEVAS.
Jeigu pas tave linijinis protas, tai tavo Dievas visagalis, visažinis o jei linijiškumo prote nebėra, tai bejėgis, silpnas, neteisngas, melagis, sukčius Dievas yra ne blogiau už visagalį, visažinį, gerą ir teisingą.
O jeigu prote nebėra dvipolio mastymo, tuomet Dievas yra tavo samonės dalelytė. Viskas yra tavo sąmonė.
Šie pavyzdėliai skirti apmastymams, tai raktas orientuotis rytų išminties tekstų vertimuose.
Nes koks vertėjo protas toks bus ir vertimas.
Todėl tie patys žodžiai, terminai gali turėti visiškai skirtingas reikšmes, tai priklauso nuo proto rūšies, kuria jus naudojatės.
Vandeneli, noriu paklausti
Jau kitoje temoje man iskilo klausimas. Daznai siekiant pagerinti santykius, siuloma kartoti as myliu. Bandziau praktiskai tai daryti, bet rezultatas budavo priesingas- aplinka, kuriai siuntinejau vadinama meile dar labiau agresyvejo, o ir mano viduje jausmo nuo to gi neatsirado..., netgi priesingai. Juk arba myli, arba tik kartoji, kad myli. Gal galetumete papasakoti apie afirmaciju poveiki?

QUOTE(arpos @ 2011 03 06, 09:07)
Jau kitoje temoje man iskilo klausimas. Daznai siekiant pagerinti santykius, siuloma kartoti as myliu. Bandziau praktiskai tai daryti, bet rezultatas budavo priesingas- aplinka, kuriai siuntinejau vadinama meile dar labiau agresyvejo, o ir mano viduje jausmo nuo to gi neatsirado..., netgi priesingai. Juk arba myli, arba tik kartoji, kad myli. Gal galetumete papasakoti apie afirmaciju poveiki?

Meilė tai būsena už proto ribų o žodžiai atvirkščiai priklauso protui.
Problemos santykiuose tai signalas, kad linijinis protas priėjo ribą.
Dabar su tuo pačiu protu problemų neišspręsti.
O padaryti šuolį iš priėjusio ribą proto į meilės būseną reikalingas super talentas.
Tuo labiau, kad per žodžius į meilės būseną kelio nėra.
Atvirkščiai, kuo daugiau kartosi: aš myliu, tuo labiau aktyvinsi priėjusį ribą protą.
Tad natūralu, kad kuo daugiau kartojai: aš myliu tuo labiau tik padidėjo neigimas ir agresija.
Neigimas ir agresija ir yra galutinė linijinio proto riba, po to jau seka kovos, konfliktų ir nervų pasėkmės.
Įšeitis yra alternatyvus protas.
Arba pagimdai savyje alternatyvų, išminties protą arba sparčiai žingsniuosi toliau už ribos, gyliau į agresyvesnes kovas, konfliktus ir žinoma didesnes gyvenimo problemas ir ligas.
Realybė tai ne juokeliai ir ji pastato netgi išminčius į tokią padėtį kai nėra jokių kompromisų arba arba
QUOTE(arpos @ 2011 03 06, 10:07)

Arpos, kaip galima kartoti jog myli jei suvoki, kad nemyli?

Asmeniskai man neteko girdeti, kad santykiu gerinimui siuloma kartoti "AS MYLIU"
O kas ta "taip vadinama meile"? Dekinga ML
QUOTE(LinguLingu @ 2011 03 06, 14:36)
Asmeniskai man neteko girdeti, kad santykiu gerinimui siuloma kartoti "AS MYLIU"

Jeigu žmoguje nėra meilės, o jis kartoja, kad myli, tada jis tiesiog meluoja...
LinguLingu, iš manęs gali išgirsti, kad santykių gerinimui jėgos žodžiai yra "aš myliu". Tik jeigu tuos žodžius kartojantis neapkenčia pats savęs, tai ir gauna atgal tai, ką gauna...
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 06, 14:41)
LinguLingu, iš manęs gali išgirsti, kad santykių gerinimui jėgos žodžiai yra "aš myliu". Tik jeigu tuos žodžius kartojantis neapkenčia pats savęs, tai ir gauna atgal tai, ką gauna...
ir iš kur tu pas mus tokia visažinė

QUOTE(LinguLingu @ 2011 03 06, 14:36)

Meilę aš suvokiu kaip besąlygišką kito priėmimą (taip pat savęs).
Tai va, kaip mylėti,jei nemyli

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 06, 14:41)
Taip ir atsitinka

QUOTE(Vanduo @ 2011 03 06, 15:25)
Įšeitis yra alternatyvus protas.
Arba pagimdai savyje alternatyvų, išminties protą arba sparčiai žingsniuosi toliau už ribos, gyliau į agresyvesnes kovas, konfliktus ir žinoma didesnes gyvenimo problemas ir ligas.
ar galima apie tai plačiau?
Ačiū labai

Taip, aš jau prisikartojusi buvau

Tuomet kokia tikroji šiuo metu itin populiarių afirmacijų paskirtis? Jei jau dominuoja alternatyvus protas, juk nereikia jokių afirmacijų