Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 17, 16:07)
Beje, gal kas pamenate nuotrauku(panoramines ir sonines galvos sefalogramos) kainas ? smile.gif

jei gerai pamenu, tai as bent uz sonine mokejau 70lt, o panoramine 10-20lt.
Atsakyti
QUOTE(Delovez @ 2011 10 17, 22:11)
jei gerai pamenu, tai as bent uz sonine mokejau 70lt, o panoramine 10-20lt.

Aš Kaune už panoramine š0 lt mokėjau
Atsakyti
QUOTE(barboraa @ 2011 10 18, 19:16)
Aš Kaune už panoramine š0 lt mokėjau

Dieve kaip tos kainos keiciasi, pries beveik 2m, mokejau tik 40 lt smile.gif
Na tai teks manau kokia 140 paklot uz abi, dar nezin kiek dantu modeliai kainuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 10 18, 19:28)
Dieve kaip tos kainos keiciasi, pries beveik 2m, mokejau tik 40 lt smile.gif
Na tai teks manau kokia 140 paklot uz abi, dar nezin kiek dantu modeliai kainuos  g.gif

uz nuotraukas sumokejau 85 litus smile.gif
Papildyta:
radau internete panasu atveji kaip pas mane, tik ne tokia didele veido asimetrija...Svajone kad uzteks vieno zandikaulio isgaravo..
http://www.jawsurger...nd-after-photos

Nezinau ar pasirysiu tokio masto operacijai
Atsakyti
Turiu klausimėlį... o kiek jums merginos rovė viso dantukų prieš breketų dėjimą (aišku toms kam paskui ir žandikaulio operaciją ruošiasi daryti)?
Atsakyti
QUOTE(nerce111 @ 2011 11 01, 11:23)
Turiu klausimėlį... o kiek jums merginos rovė viso dantukų prieš breketų dėjimą (aišku toms kam paskui ir žandikaulio operaciją ruošiasi daryti)?

5 išrovė. 4 protiniai (vienas iš jų neišdygęs buvo, tai operacija darė) ir dar vieną šone, nes priekinių dantų asimetrija buvo.
Atsakyti
sveikos,
galbūt prisijungsiu prie jūsų būrelio, nors kol kas dar neapsisprendžiau dėl operacijos. Buvau pas Simoną konsultacijoje. Pasakė, kad man reikėtų abiejų žandikaulių operacijos (viršutinio beje tik dėl estetinių motyvų) o ir 'pasiruošimo" kaina mane šokiravo (prieš eidama į konsultaciją kiek kitaip įsivaizdavau). Abiejų žandikaulių apie 18 tūkst, o jei tik apatinio tai 8 tūkst plius ortodontinis apie 7 tūkst, tai viso apie 25 tūkst. per du metus.
Šokiruota kainos, nusprendžiau paklausinėti, ką už tai gausiu ir kadangi man jau seniai ne ašuoniolika, tai ėjau tiesiai prie reikalo: klausinėjau dėl galimų komplikacijų, gydytojų atsakomybės ir panašiai. Labai nepatiko, kad besišypsančio malonaus gydytojo veidas iškart surūgo ir atsakymai tapo lakoniški ir išsisukinėjantys. Tai va, internete blogų komentarų nėra, tad irgi nežinau, gerai čia ar blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pareigyte @ 2011 11 01, 22:27)
sveikos,
galbūt prisijungsiu prie jūsų būrelio, nors kol kas dar neapsisprendžiau dėl operacijos. Buvau pas Simoną konsultacijoje. Pasakė, kad man reikėtų abiejų žandikaulių operacijos (viršutinio beje tik dėl estetinių motyvų) o ir 'pasiruošimo" kaina mane šokiravo (prieš eidama į konsultaciją kiek kitaip įsivaizdavau). Abiejų žandikaulių apie 18 tūkst, o jei tik apatinio tai 8 tūkst plius ortodontinis apie 7 tūkst, tai viso apie 25 tūkst. per du metus.
Šokiruota kainos, nusprendžiau paklausinėti, ką už tai gausiu ir kadangi man jau seniai ne ašuoniolika, tai ėjau tiesiai prie reikalo: klausinėjau dėl galimų komplikacijų, gydytojų atsakomybės ir panašiai. Labai nepatiko, kad besišypsančio malonaus gydytojo veidas iškart surūgo ir atsakymai tapo lakoniški ir išsisukinėjantys. Tai va, internete blogų komentarų nėra, tad irgi nežinau, gerai čia ar blogai smile.gif

O negalima butu operuoti tik vieno zandikaulio, atsisakant operacijos tik del estetiniu priezascius ?
As irgi vis laukiant konsultacijos, kuri dar labai labai toli pradedu dvejoti....
Mane estetika veido tenkina, todel nelabai noreciau ismest pinigus tik del to, kad jam taip geriau...
Beje,kiek laiko laukete konsultacijos ir po to plano pristatymo ?
Kieklaiko jums numate nesioti breketus ? Ir dar iki kada reik apsisprest ar operuosites ar ne ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 01 lapkričio 2011 - 21:41
QUOTE(kramtuskee @ 2011 11 01, 22:40)
1. O negalima butu operuoti tik vieno zandikaulio, atsisakant operacijos tik del estetiniu priezascius ?

2. Beje,kiek laiko laukete konsultacijos ir po to plano pristatymo ?
Kieklaiko jums numate nesioti breketus ? Ir dar iki kada reik apsisprest ar operuosites ar ne ? smile.gif

1. Na kai sugalvojau, kad iš vis žandikaulį tvarkytis reikia, tai ir maniau, kad man reikėtų apatinį žandikaulį pastumt šiek tiek į priekį, apie viršutinį net nemąsčiau, tiksliau nežinojau, kad iš vis jis gali būti "laužomas".. Aiškiai suvokiu, kad ir apatinį pastūmus, veido forma pasikeis. O va tas viršutinis man naujiena, pradėjo rodyti visokias nuotraukas, kad neva gražesnis veidas bus (na ir taip nebaisus biggrin.gif ) Tai žinote, moterims taip lengva pagundoms pasiduoti, ypač kai apie grožį kalbama... Dėl pačio sąkandžio sutvarkymo man pilnai užtenka apatinio žandikaulio.

2. Po apsilankymo pas "breketiste", pas "fotografą" pakliuvau po kokių 3 savaičių ir dar po 3 pas Simoną. Čia implantalogijos centre Vilniuje.
Sakė breketus reikės nešioti apie 1,5 metų, po to operacija ir dar 0,5 metų gijimas.
Apsispręsti žadėjau per 2 savaites (dabar jau atrodo mažoka laiko), bet kiek supratau, jie ten apsisprendimo terminą duoda apie 2 mėn (po tiek laiko patys skambina, jeigu žmogus neapsireiškia).
Atsakyti
QUOTE(Pareigyte @ 2011 11 01, 22:50)

Sakė breketus reikės nešioti apie 1,5 metų, po to operacija ir dar 0,5 metų gijimas.
Apsispręsti žadėjau per 2 savaites (dabar jau atrodo mažoka laiko), bet kiek supratau, jie ten apsisprendimo terminą duoda apie 2 mėn (po tiek laiko patys skambina, jeigu žmogus neapsireiškia).

Dieve kaip jus cia visi greit apsisukat. as kaune laukiu 3men. kad pafotkintu, o po to dar nezinia kiek reiks laukt, kad plana pristatytu. Bet abu vizitai pas Grybauska...

O siaip realiai matos dideli skirtumai jei nesioperuosite virsutinio zandikaulio ?
Dievuleliau, mano nervines skaidulos greit isnyks visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 11 01, 22:56)
1.Dieve kaip jus cia visi greit apsisukat. as kaune laukiu 3men. kad pafotkintu, o po to dar nezinia kiek reiks laukt, kad plana pristatytu. Bet abu vizitai pas Grybauska...

2.O siaip realiai matos dideli skirtumai jei nesioperuosite virsutinio zandikaulio ?
Dievuleliau, mano nervines skaidulos greit isnyks visai biggrin.gif

1. na tai čia turbūt nuo klinikos priklauso, daktaras tai vienas ir sukasi per n klinikų biggrin.gif
2. dabar kai gerai pagalvoju, jeigu man anksčiau net nekildavo minčių, kad viršutinė dalis netobula, tai abejoju, kad ką nors ten patobulinti dar gali. pagrindinį tikslą, įskaitant ir estetinį turėtų pasiekti sutvarkius apatinį žandikaulį.

Dar vieną niuansą prisiminiau. kai priverčiau vardinti visas galimas neigiamas pasėkmes, buvo paminėtas apakimas, labai išsigandau, nes turiu bėdų su akim. Tai liepė prieš tai gauti okulisto leidimą. čia dėl tos 6 valandų operacijos, nes narkozė, žemas spaudimas, vienu žodžiu ne juokas. Manau, kad geriau išsiaiškinti iškart visas neigiamas pasėkmes, nes nesinori pakliūti į tą kad ir menką procentą nenusisekusiųjų.. tad man ir dėl akių greičiausiai niekas neleistų viršutinio žandikaulio operuot.
Atsakyti
Reiks man ji irgi uz ragu tada paimt, sudestyt kokio rezultato as noriu ir paziuresim ka pasiulys biggrin.gif biggrin.gif
Na man si operacija bus (gal) 6-ta, tai nelabai as noreciau tos ilgosios narkozes smile.gif
Atsakyti