QUOTE(kramtuskee @ 2011 11 01, 22:40)
1. O negalima butu operuoti tik vieno zandikaulio, atsisakant operacijos tik del estetiniu priezascius ?
2. Beje,kiek laiko laukete konsultacijos ir po to plano pristatymo ?
Kieklaiko jums numate nesioti breketus ? Ir dar iki kada reik apsisprest ar operuosites ar ne ?
1. Na kai sugalvojau, kad iš vis žandikaulį tvarkytis reikia, tai ir maniau, kad man reikėtų apatinį žandikaulį pastumt šiek tiek į priekį, apie viršutinį net nemąsčiau, tiksliau nežinojau, kad iš vis jis gali būti "laužomas".. Aiškiai suvokiu, kad ir apatinį pastūmus, veido forma pasikeis. O va tas viršutinis man naujiena, pradėjo rodyti visokias nuotraukas, kad neva gražesnis veidas bus (na ir taip nebaisus

) Tai žinote, moterims taip lengva pagundoms pasiduoti, ypač kai apie grožį kalbama... Dėl pačio sąkandžio sutvarkymo man pilnai užtenka apatinio žandikaulio.
2. Po apsilankymo pas "breketiste", pas "fotografą" pakliuvau po kokių 3 savaičių ir dar po 3 pas Simoną. Čia implantalogijos centre Vilniuje.
Sakė breketus reikės nešioti apie 1,5 metų, po to operacija ir dar 0,5 metų gijimas.
Apsispręsti žadėjau per 2 savaites (dabar jau atrodo mažoka laiko), bet kiek supratau, jie ten apsisprendimo terminą duoda apie 2 mėn (po tiek laiko patys skambina, jeigu žmogus neapsireiškia).