QUOTE(barboraa @ 2011 11 01, 21:45)
5 išrovė. 4 protiniai (vienas iš jų neišdygęs buvo, tai operacija darė) ir dar vieną šone, nes priekinių dantų asimetrija buvo.
Protinius kaip suprantu rauna dėl to, kad tose vietose per operaciją būna pjūviai daromi?
Aš tai kažkaip išsigandau, nes man irgi sakė, kad reikia rauti du protinius ( nes kitoje pusėje jie net nesusiformavę) ,beje, vienas taip pat yra neišdygęs tai turbūt irgi darys operaciją. Ir plius dar raus 3 dantis ... (vieno ir šiaip neturiu) Tai man kažkaip labai baisiai pasirodė. Tai pagalvojau,jog jei turėčiau visus protinius, tai viso išrautų 8 dantis!!!!!

Labai bijau to rovimo. O beje, kaip ta operacija neišdygusio danties labai nemaloni?
Papildyta:
QUOTE(Pareigyte @ 2011 11 01, 23:16)
Dar vieną niuansą prisiminiau. kai priverčiau vardinti visas galimas neigiamas pasėkmes, buvo paminėtas apakimas, labai išsigandau, nes turiu bėdų su akim. Tai liepė prieš tai gauti okulisto leidimą. čia dėl tos 6 valandų operacijos, nes narkozė, žemas spaudimas, vienu žodžiu ne juokas. Manau, kad geriau išsiaiškinti iškart visas neigiamas pasėkmes, nes nesinori pakliūti į tą kad ir menką procentą nenusisekusiųjų.. tad man ir dėl akių greičiausiai niekas neleistų viršutinio žandikaulio operuot.
O apakimas galimas tik viršutinį žandikaulį operuojant, ar tokia pat grėsmė yra darant ir tik apatinio žandikaulio operaciją?
Nes aš esu trumparegė tai man irgi tada aktualu gali būti... Man, beje, nieko apie tai nesakė ...