Sveikutes
Pas mus baisi liutis ir vejas,,nubudau 7 val, sunkiai uzmigau,,,tada vel nubudau

miegame tamsu, tik miegot ir miegot, bet man ne kaip visam svietui,,
As teises LT isilaikiau 17m, bet nevazinejau,,,o cia atvaziavus su MB pora kartu i aikstele nuvaziavom ir psio, jokiu problemu,,,tik tiek, kad cia masinos automatines, begines uz jokius pinigus nepirkciau, nesamone kazkokia!!!is pradziu irgi bijojau, bet kuo toliau to labiau isidrasinau, sunkiausia aisku parkavimas buvo ir ilgai truko kol isidrasinau ant magistrales (pas mus toks tiltas didelis yra su 6 juostom, bet kitam krante - fainu pardziu yra),,,dabar jei kur vaziuojam as uz vairo sedziu, nes man patinka vairuot labiau nei keleiviu but,,,plius dar masinuka isirinkau kuris mano vairavima pagauna
Lin4ia muzika daro teigiama poveiki tiek tau, tiek meskiukui,,,grojant lengvas melodijas maziukas nurimsta, jauciasi laimingesnis ir gali skirti energija vystymuisi,,,tuo paciu tai geras poveikis ir tau,,,(kitais zodziai yra toks dalykas, kaip muzikos terapija, skirta kovoti su stresu),,,
Keberiokst,,,as nieko nesakysiu, tik tiek, kad beveik kas diena apie tave pagalvoju ir tyliai palinkiu sekmes
QUOTE(*Mila* @ 2011 02 25, 02:53)
Labas rytas,
dvi dienos liko

la la la
Hip, grafikelis

pusiaukele kaip ir iveikta

wow kaip greitai,,,as kai mama atvaziuoja visus kampus sveiciu labiau nei pries kaledas, meniu ruosiu specialu ir tt,,,tas jausmas nepakartojamas!
Tai va kad as visada iki galo graziai atrodau, o galas ima ir ateina
(kazi gal jei neimtu, tai neaiteitu
)
QUOTE(gretusiu @ 2011 02 25, 10:14)
O anyta nori to nesiojamo namuko - tipo, mes su MV nusiperkam zeme, nama, o ji skypo kampe pasistato...
Uzjauciu del visu liudnu dalyku
O sitam dalykui NIEKADA nepasirasyk, nes nenulips nuo sprando!!Nubusi nuo kiausinienes kvapo nes anyta sugalvos pusryciais judu nustebint,,,
Mano dedei leido sklype namuka pasistatyt ant kampo, tai jie *** i musu nama nepasibelde eina, jautesi kaip namie, kol mama neistvere ir pasake, kad susirink nama ir kelkis i savo sklypa,,,dar kad pagelbetu su aplinka, darbais butu kitas klausimas, o dabar jiems vandens reikia, jie pirti nori pasikurt, malkas musu sukureno, zole istaske masinom

niekada nesileisciau giminaicio, su kuriuo nesutariu, ant to pacio sklypo.