QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 05, 14:03)
Ospamoxas-pats lengviausias antibiotikas, skiriamas ir nesciosioms
Sunku pasakyti. Priklauso nuo bakterijos bjaurumo. Pradzioj mane nestumo pabaigoj gyde spanguoliu arbata, petrazolemis, dar kazkokia neskania ir karcia arbata, nepamenu pavadinimo. Ir vis tik pamate, kad nepriveiks, o gimdymas buvo ne uz kalnu. Tad pagasdine, kad negydoma bakterija gimdymo metu pakenks vaiko akims-jis gali apakti, priverte isgerti to Ospamoxo kursa. Nu ir nieko: ir man gerai, ir kudikis gime sveikas.
Pasirinkit, kas jums svarbiau: ar kad jus pati pragersite antibiotiku kursa, arba gimusi kudiki farsiruos jau antibiotikais
QUOTE(evuxiene @ 2011 12 05, 14:07)
as irgi patarciau nerizikuoti, paskui dar kokia infekcija isimesk vaikui, as irgi esu be rods gerusi nescia budama, ir aisku valgykite spanguoles, gerkite petrazoliu arbata tikrai nepamaisys
QUOTE(@IW@ @ 2011 12 05, 14:32)
Man taip pat teko sugerti siu antibiotiku kursa... ir nestumas tikrai sklandziai praejo
Dėkui, aš ir nerizikuoju, jau turiu išrašytą Augmentin (amoksiciliną). Bet vis galvoju, gal galima būtų ir be antibiotikų apsieiti (tai ne kartą pavyko gydant dukrą). Netikiu, kad antibiotikai gali būti nekenksmingi kūdikiui. Bet tenka rinktis mažesnę blogybę...