O mes turejom toki termosiukas,kuris laiko skysti 4 val kazkur,ten toks kur viduj su tuo baltu poleteroliu,tai mes juo lb patenkinti buvom ir nebrangu ir reikalinga.
Man tais sitie liuksusiniai - spec. termosiukas karstam vandeniui, buteliukui siltdyt ir paskui kietam maisteliui, termoso dangtelis=kaip tik ikisti buteliuka ar induka su maistu. Gerai kad ne pats maistas ilgai buna karstas o tik vanduo kuriame sildomas.
Mes turime Avent termosa buteliukams, tasyte tokia. Super daiktas. Palaiko maistelio temperatura apie 4 val. Mes jau uzaugom, gal kam nors reikia? Parduociau pigiai.
Sveikos mamytes. Turiu Avent termosiuka, kuri naudojau tik gal pora kartu, tai galima sakyti naujas. Gal kam reikia? Atiduociau uz 40 tl. Esu is Vilniaus.
mes naudojome paciu paprasciausia termosa, pirkta norfoje, bet viduje veidrodinis (ta prasme stiklinis ir atsisviecia taip, nezinau kaip cia teisingai pasakyti), tokie laiko labai gerai, po 12 val dar karstas vanduo. labai priverte misinius darant, ypac nakti.
mes turim ir vandeniui ir maisteliui, abu naudojam jei kur vaziuoji, isiverdi, i termosa, ir nereikia sukti galvos kur pietus pavalgyti, nes gali bet kur
Sveikos mamytes, turiu nauja, tik ispakuota termosiuka buteliukui, man neprireike, nes maitinau iki 10 men, tad nereikejo nei arbateliu, nei pienuko veziotis Jei kam reikia, parasykit, uz 10 lt atiduociau.