Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalingas termosas?

truputį pasimečiau... jei apie termosą vandeniui-tai turim, paprastą 0,5 l talpos ir naudojam kelionėse, jame vandenuką šiltą vežuosi mišinukui.

o jei apie tašytes, palaikančias šilumą, tai turim avent thumbup.gif telpa ir didelis ir mažas buteliukai kartu ir gerai laiko šilumą ar thumbup.gif šaltį
Atsakyti
O mes turejom toki termosiukas,kuris laiko skysti 4 val kazkur,ten toks kur viduj su tuo baltu poleteroliu,tai mes juo lb patenkinti buvom smile.gif ir nebrangu ir reikalinga.
Atsakyti
Man tai reikalingas daiktas. Turim tokį paprastą ir kainavo apie 8-10 Lt. Patogu. biggrin.gif
Atsakyti
Man tais sitie liuksusiniai - spec. termosiukas karstam vandeniui, buteliukui siltdyt ir paskui kietam maisteliui, termoso dangtelis=kaip tik ikisti buteliuka ar induka su maistu. Gerai kad ne pats maistas ilgai buna karstas o tik vanduo kuriame sildomas.

http://www.johnlewis...63/Product.aspx

http://www.johnlewis...62/Product.aspx
Atsakyti
Mes turime Avent termosa buteliukams, tasyte tokia. Super daiktas. Palaiko maistelio temperatura apie 4 val. Mes jau uzaugom, gal kam nors reikia?
Parduociau pigiai. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Turiu Avent termosiuka, kuri naudojau tik gal pora kartu, tai galima sakyti naujas. Gal kam reikia? Atiduociau uz 40 tl. Esu is Vilniaus.
Atsakyti
mes naudojome paciu paprasciausia termosa, pirkta norfoje, bet viduje veidrodinis (ta prasme stiklinis ir atsisviecia taip, nezinau kaip cia teisingai pasakyti), tokie laiko labai gerai, po 12 val dar karstas vanduo. labai priverte misinius darant, ypac nakti.
Atsakyti
maudojam avent termmo tasyte ir mum ji thumbup.gif
Atsakyti
dar besilaukdama norejau pirkti chicco termosiuka ar avento tasyte, bet gerai, kad ir nepirkau biggrin.gif, nes per 10 men ne karto toks poreikis neiskilo biggrin.gif
Atsakyti
mes turim chicco termosa mokejau 119 lt. bet jis man atrodo nevertas tokiu pinigu schmoll.gif
Atsakyti
mes turim ir vandeniui ir maisteliui, abu naudojam thumbup.gif
jei kur vaziuoji, isiverdi, i termosa, ir nereikia sukti galvos kur pietus pavalgyti, nes gali bet kur smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, turiu nauja, tik ispakuota termosiuka buteliukui, man neprireike, nes maitinau iki 10 men, tad nereikejo nei arbateliu, nei pienuko veziotis wink.gif Jei kam reikia, parasykit, uz 10 lt atiduociau.
Atsakyti