as naudoju irgi paprasta litrini termosiuka, nors siluma islaiko, nes tie tipo spec buteliukams skirti, tai isvis nelaiko silumos

as tai naudojau paprasta litrini termosiuka ir jis tikrai buvo naudingas

mes termoso neturim, ir kazkaip nepasigendam , kol kas neprireike

Avent iki 5 vanaldu islaiko silta pienuka

Mes turime paprastą termosiuką buteliukui... bet kažkaip neneudojame. Nusipirkom normalų 1 litro talpos termosą... jei kur važiuojam įsidedam karšto vandenuko ir pasitaisom šviežų mišinuką.
termosiukas reikalingas ypac palangoj ar atostogaujant

QUOTE(ruteliux @ 2008 07 22, 16:04)

Aš kaip tik planuoju pirkti prieš atostogas, nes tie specialūs tai visai nelaiko šilumos, be to, vaikui šviežią maistelį reikia duoti

O mes naudojam termosą... man labai patogus Avent firmos... tepla du buteliukai... maniškis daug geria, tai kai einam į lauką arbatas ten įsidedu... o šaltojo laikotarpio be termoso neįsivaizduoju, nes arbata labai atšaltų (būtų lauko temperatūros)...
Gal kas žinot kaip išvalyti Avent termoso viršų? Matosi, kad naudojam- apsitepliojo
Gal kas žinot kaip išvalyti Avent termoso viršų? Matosi, kad naudojam- apsitepliojo

Gal ir reikalingas, tik kur mes turejom ziema neislaikydavo silumos, tai kito nepirkom, apsiejom

Mes ir naudojam termosus. Vieną turiu stiklinį, tai naudojam namie karštam vandenukui laikyti. Jis netinka vežiotis. Kelionėms nusipirkom Berhof firmos litrinį ir juo esu labai patenkinta. Nereikia lėkt nami kaskart kai vaikutis išalksta.

QUOTE(lora2006 @ 2008 11 01, 23:06)
Mes ir naudojam termosus. Vieną turiu stiklinį, tai naudojam namie karštam vandenukui laikyti. Jis netinka vežiotis. Kelionėms nusipirkom Berhof firmos litrinį ir juo esu labai patenkinta. Nereikia lėkt nami kaskart kai vaikutis išalksta. 

Ir kelijone ir name termasas labai pravercia.Man iki 2 metuku kol maziukas mesinuka gere.Ir dabar, dar labai megsta mesinuka gert

Nereike pastovei arbatinuka statit.