Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

beje, moterys apsivalo per "tas dienas". AR vyrams nereikia apsivalyt? Ar jie iš kitos planetos ir jiems gerai ir taip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 25, 19:03)
Kiek esu žiūrėjus moterų biolaukus, nesu mačius nė vieno, kuriame netupėtų pretenzijos vyrams: vyrui, tėvui, broliui, kaimynui, viršininkui, bendradarbiui ir t.t.

Gal ir kvailas klausimas- o vaikas, sunus, irgi gali buti priezastis?

Gryda, ai jiems gerai ir purviniems buti lotuliukas.gif tiesa sakant, mielai ir as nepatirciau sito "malonumo" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 03 25, 19:52)
beje, moterys apsivalo per "tas dienas". AR vyrams nereikia apsivalyt? Ar jie iš kitos planetos ir jiems gerai ir taip?  biggrin.gif

Vyrai apsivalo per moteris, todėl jiems sexo taip ir reikia. Moterys savyje transformuoja vyro nešvarumus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 25, 21:44)
Vyrai apsivalo per moteris, todėl jiems sexo taip ir reikia. Moterys savyje transformuoja vyro nešvarumus.

o jei seksas su apsauga? lotuliukas.gif
Ir kodėl moteris turi būti transformatoriumi g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 03 25, 20:47)
o jei seksas su apsauga?  lotuliukas.gif
Ir kodėl moteris turi būti transformatoriumi  g.gif  rolleyes.gif

Energijoms apsaugos neegzistuoja.
Mergaitės, nagi pasiskaitykit knygučių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 25, 21:55)
Energijoms apsaugos neegzistuoja.
Mergaitės, nagi pasiskaitykit knygučių  mirksiukas.gif

taip, bet aš kitaip supratau - tiesiogiai. Na, kad jei moterys išsivalo fiziškai, vyrai irgi - tik kitaip. Neturėjau galvoje energijų, o tik tam tikrus skysčius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 03 25, 22:13)
taip, bet aš kitaip supratau - tiesiogiai. Na, kad jei moterys išsivalo fiziškai, vyrai irgi - tik kitaip. Neturėjau galvoje energijų, o tik tam tikrus skysčius  lotuliukas.gif

mmm metu taip pat vyksta reikalai su energijomis.
Atsakyti
tai jei šiuo metu neturiu mm, nes maitinu krūtimi vaikelį, tai vadinasi aš sausakimšas konteineris...pretenzijų turiu ir nemažai, bet galvos neskauda, tik bendras silpnumas yra..bet aš kažkaip paburbuliuoju ir man praeina pretenzijos, gal kad išleidžiu tą energiją ir ji nelieka tokia didelė ir galinga, kad keltų galvos skausmą?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 03 25, 22:31)
tai jei šiuo metu neturiu mm, nes maitinu krūtimi vaikelį, tai vadinasi aš sausakimšas konteineris...pretenzijų turiu ir nemažai, bet galvos neskauda, tik bendras silpnumas yra..bet aš kažkaip paburbuliuoju ir man praeina pretenzijos, gal kad išleidžiu tą energiją ir ji nelieka tokia didelė ir galinga, kad keltų galvos skausmą?

Na, manau, maitinančios krūtimi kažkokius kitokius valymusis turi.
Pretenzijos vyrams nebūtinai galvos skausmus sukelia. Gali sukelti bet kokias moteriškas ligas, užauginti cistų ir miomų, sutrikdyti šlapimo pūslės veiklą.
Atsakyti
o jei cistos krūtyse - ta prati priežastis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 03 25, 22:39)
o jei cistos krūtyse - ta prati priežastis?  g.gif

Nežinau...Bandau išmąstyti logiškai: kuo maitini save ir kitus?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 25, 23:56)
Nežinau...Bandau išmąstyti logiškai: kuo maitini save ir kitus?

čia energetiškai?
Atsakyti