Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

Taip, grazu grazu... rolleyes.gif
O del siekiu, ju turiu daug, kai kurie jau igyvendinti, tikiu, mama manimi didziuotusi.. abu tevai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 24 kovo 2011 - 15:06
Labai Aciu del tos J. Morkuno knygos, butinai ja isigysiu.
Atsakyti
Del kokios priezasties per mm skauda galva? Jau nepamenu tokio menesio, kad butu neskaudeje...
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 03 25, 16:37)
Del kokios priezasties per mm skauda galva? Jau nepamenu tokio menesio, kad butu neskaudeje...

Gali būti, kad galvos skausmas yra susijęs su pretenzijomis vyrams... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 25, 17:06)

Kuria prasme būtent prieš mm?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 03 25, 17:08)
Kuria prasme būtent prieš mm?

mmm yra skirtos moters visapusiškam apsivalymui, tomis dienomis atsikratoma per mėnesį buvusių neigiamų emocijų. Kai moterys naudoja KT, jos tampa tarsi pilnomis šiukšlių dėžėmis, nes neturi galimybės išsivalyti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 25, 18:06)

Kiek pamenu apskritai galvos skausmai tuo aiskinami g.gif mazinu kiek galiu tas pretenzijas biggrin.gif tikrai galva reciau skauda, bet tik pirma mm diena, taip ir vel pradeda unsure.gif
Atsakyti
Man galvos neskauda, neturiu jokiu pretenzinju, bet turiu galvos svaigima sias mm. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 25, 17:59)
Man galvos neskauda, neturiu jokiu pretenzinju, bet turiu galvos svaigima sias mm.  g.gif

Kiek esu žiūrėjus moterų biolaukus, nesu mačius nė vieno, kuriame netupėtų pretenzijos vyrams: vyrui, tėvui, broliui, kaimynui, viršininkui, bendradarbiui ir t.t.
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 kovo 2011 - 18:42
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 25, 19:03)
Kiek esu žiūrėjus moterų biolaukus, nesu mačius nė vieno, kuriame netupėtų pretenzijos vyrams: vyrui, tėvui, broliui, kaimynui, viršininkui, bendradarbiui ir t.t.

įtariu tos pretenzijos netgi nėra įsisąmonintos, t.y. moterys to net nesuvokia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 25 kovo 2011 - 19:50
QUOTE(gryda @ 2011 03 25, 19:31)
įtariu tos pretenzijos netgi nėra įsisąminintos, t.y. moterys to net nesuvokia  g.gif

Būtent ax.gif
Atsakyti