QUOTE(Keter @ 2011 03 27, 00:31)
migrenos priepuolio metu as stengiuosi giliai kvepuoti ir galvoti isimtinai apie kvepavima. tais momentais lengviau. o siaip... ar tikrai toji atsakomybe Tavo? ar Tavo vienos?
Aš šneku aplamai apir baimę klysti. Iš to kyla didelės pretenzijos sau ir aplinkiniams. Suklydusi labai griaužiuosiu. Ir šiaip aš gi neklystu

.
Jokie kvėpavimai nepadeda
QUOTE(skm @ 2011 03 27, 00:51)
jau vien tai, kad sąmoningai tai suvokiate, jau yra didelis žingsnis pirmyn. Iš pradžių reikia suvokti kokia charakterio savybė kokių problemų sukelia, tada nusprendi, kad nebenori taip ir toliau gyventi, apsisprendi keisti ir keitiesi. Visatai užtenka Jūsų apsisprendimo ir ji padeda Jums rasti būdų kaip su tuo tvarkytis.
p.s. kalbant apie migreną galiu pasakyti, kad man keičiantis keičiasi ir ji

ji silpnėja, vis rečiau apsireiškia, manau, kad greit ji visam laikui dings iš mano gyvenimo
ačiū už pakomentavimą. Migrena man būna visiškas nefunkcionalumas po maždaug 2 dienas per mėnesį, jei geras mėnuo. Neskaitant, kiek dienų po priepuolio būnu kaip pridaužyta ir labai išsekusi fiziškai.
Va būtent aš tikiu, kad kai sugebėsiu valdyti savo kontroliavimą (kas labai paradoksualu, nes vėl ta pati kontrolė) galėsiu sau leisti suklysti, tuo pačiu atkris pretenzijos aplinkiniams, tai ir migrena pasitrauks. Nes graužatis dėl klaidų manyčiau irgi nemažą indėlį prideda.
Bandysiu kokios literatūros ieškoti.