Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

nu jo, pašnekėt ir aš moku: netingėk gyvent g.gif arba veik, daryk, judėk į priekį.
protu puikiai tai suvokiu.
bet ką daryt, jei na nesidaro. žiūriu į darbą ir įsijungia toks vidinis NE.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 03 27, 23:06)
Ir dirbti reikėtų ne bele ką, o tai, ką labiausiai mėgstate ar kas patinka. Per gyvenimą daugiausia laiko praleidžiame dirbdami.  Turėtų bent truputį teikti džiaugsmo...

Matai, seniau tai atrodė svajonė ir karjeros aukštuma, deje, kai tai pasiekiau supratau veiklos beprasmiškumą.
Dėl mėgstamo, einu link to. Nesimėto darbai, kad galėtum ryt jį mesti ir pradėti viską nuo nulio biggrin.gif
Artimiesiems dėmesio tikrai netrūksta, kartais net per daug.
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 03 27, 23:26)
Ar teisingai supratau:kuo protingesnės esame, tuo labiau galvą skauda nuo darbo, vaikų auginimo ir kitų kasdienių reikalų? Ar čia depresija nekvepia? Močiutė pasakytų: netingėk gyventi, vaikeli, nes gyvenimas praeis pro šalį rolleyes.gif

nea. Manau kuo protingesnio esame tuo daugiau matome kelių aplinkui, tuo pačiu matome daugiau pavojų ir pan.
Atsakyti
o ka reiskia Jums Gyventi?
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2011 03 27, 23:34)
nu jo, pašnekėt ir aš moku: netingėk gyvent  g.gif  arba veik, daryk, judėk į priekį.
protu puikiai tai suvokiu.
bet ką daryt, jei na nesidaro. žiūriu į darbą ir įsijungia toks vidinis NE.

keisk darba arba poziuri i darba bigsmile.gif

QUOTE(Forget @ 2011 03 27, 23:40)
Matai, seniau tai atrodė svajonė ir karjeros aukštuma, deje, kai tai pasiekiau supratau veiklos beprasmiškumą.
Dėl mėgstamo, einu link to. Nesimėto darbai, kad galėtum ryt jį mesti ir pradėti viską nuo nulio biggrin.gif
Artimiesiems dėmesio tikrai netrūksta, kartais net  per daug.

Artimiesiems demesio niekada nebuna perdaug.Aisku, jei tai yra Meile , o ne kontroliavimas smile.gif.Del migrenos pabandykit panaudoti EFT -Emotional Freedom Techniques.
Ruta-Meta-man patinka jusu poziuris , idomu skaityt jusu postus 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2011 03 28, 10:17)

Artimiesiems demesio niekada nebuna perdaug.Aisku, jei tai yra Meile , o ne kontroliavimas  smile.gif.u:.

Niekur nesakiau, kad kontroliuoju artimuosiuos schmoll.gif

Būtent požiūrį ir keičiu, o ir darbą jau labai greitai pakeisiu biggrin.gif
Ačiū pasiskaitysiu apie EFT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 28, 11:45)

nuo kitu kontroliavimo girdejau kitokio pobudzio negalavimai puola.
Tu gi save kontroliuoji iki negalejimo, kada ten dar kitus... wink.gif o jau turi naujo darbo pasiulyma? smile.gif
a beje, o gryno oro netruksta Tau? buvimo lauke daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2011 03 28, 09:53)
nuo kitu kontroliavimo girdejau kitokio pobudzio negalavimai puola.
Tu gi save kontroliuoji iki  negalejimo, kada ten dar kitus... wink.gif o jau turi naujo darbo pasiulyma? smile.gif
a beje, o gryno oro netruksta Tau? buvimo lauke daugiau?

Su kontroliavimu susijusi migrena, krūties vėžys, cukrinis diabetas, parkinsono liga...
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 28, 10:45)

Būtent požiūrį ir keičiu, o ir darbą jau labai greitai pakeisiu  biggrin.gif
Ačiū pasiskaitysiu apie EFT  4u.gif

Ne ne, nesakei , kad kontroliuoji artimuosius rolleyes.gif . Tik kartais tai nesamoningai gaunasi, is dideles meiles( netaikau to butent tau ax.gif ) .Smagu, jei nedaug liko iki darbo pakeitimo.
Atsakyti
Per daug dėmesio jau mano asmeniui, ačiū visoms komentavusioms, labai daug informacijos gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 28, 12:15)
Su kontroliavimu susijusi migrena, krūties vėžys, cukrinis diabetas, parkinsono liga...

va apie diabeta ir kruties vezi girdejau kad nuo kontroliavimo. ir padariau klaikia klaida, pasakiusi tai uosvienei doh.gif uztat ir dovanos nesuejo matyt
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 03 28, 12:32)
Per daug dėmesio jau mano asmeniui, ačiū visoms komentavusioms, labai daug informacijos gavau  mirksiukas.gif

nu fainas tas Tavo asmuo, tai tiek ir gauni demesio biggrin.gif
Atsakyti
aš jau nebesusigaudau kur kontrolė o kur valdymas g.gif
ypač savo emocijų išraiškų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2011 03 28, 12:24)
aš jau nebesusigaudau kur kontrolė o kur valdymas  g.gif
ypač savo emocijų išraiškų  g.gif

kontrolė kai labai pykstame arba tiesiog jaučiamės negerai kai kažkas kažko nepadarė taip kaip mums norėjosi ax.gif
Atsakyti