Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

QUOTE(gluosnis @ 2011 04 01, 14:43)
Kai Zemeje vyksta kazkas negero - tai del musu visu klaidu. Mes galime nepripazinti, bet nesamoningas kaltes jausmas vercia mus jaustis blogai- kaltais ir nelaimingais. Jei skaitete temas- kaltes jausmas apsunkina sirdi ir visa kraujotaka... Jei as pradesiu nuo saves, paleisiu savo nors mazyti kaltes jausma, busiu nors truputi labiau laiminga - Zemej bus nors truputi lengviau, mano seimai bus truputi lengviau, mano vaikams bus lengviau gyventi ir tvarkyti savo gyvenimus, as neuzkrausiu ant ju peciu savo problemu. O pati didziausia kalte - tai nuodeme... o mums aiskina, kad mes visi nuodemingi vien todel kad gimeme.

Manau, kad nesąmoningo kaltės jausmo nebūna. Jeigu jis yra, vadinasi ir priežastis tam yra (prisidirbau, tik nežinau ar čia gailėtis, ar nieks nepastebės g.gif ) Beje, teiginys, jog kalti esame jau vien dėl to, kad gimėme- iš dalies suprantamas. Įsivaizduokite savo kūną: po visą ropoja įvairūs gyvūnėliai, kurie siurbia jūsų skysčius, krauna lizdus, daro žaizdas...Tokie parazitai esame mes savo žemėje. Kas juda ir gyva- viską suryjam, šachtas kasam, milijonais tonų siurbiam...Kad paleisit savo mažytį kaltės jausmą- žemej nė kiek nelengviau. Lengviau gyventi tiems, kas apie save mažiau galvoja smile.gif
Atsakyti
Labai noreciau suzinoti alergines slogos - sienliges priezastis ? ar imanoma iveikti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 04 04, 11:51)
Manau, kad nesąmoningo kaltės jausmo nebūna. Jeigu jis yra, vadinasi ir priežastis tam yra (prisidirbau, tik nežinau ar čia gailėtis, ar nieks nepastebės g.gif ) Beje, teiginys, jog kalti esame jau vien dėl to, kad gimėme- iš dalies suprantamas. Įsivaizduokite savo kūną: po visą ropoja įvairūs gyvūnėliai, kurie siurbia jūsų skysčius, krauna lizdus, daro žaizdas...Tokie parazitai esame mes savo žemėje. Kas juda ir gyva- viską suryjam, šachtas kasam, milijonais tonų siurbiam...Kad paleisit savo mažytį kaltės jausmą- žemej nė kiek nelengviau. Lengviau gyventi tiems, kas apie save mažiau galvoja smile.gif

Del kaltes jausmo - taip, jei jis yra, yra ir priezastis, mes galime jos neprisiminti, nezinoti, bet kalte yra ir daro savo juoda darba.
Paleisti - visada gerai. Nes tik sulaikyta energija=bloga energija, net meile, jei as laikau ja savyje, ji mane griauna... Paleista energija, laisva energija tampa meile, net jei tai neapykanta.
Mes nesame parazitais smile.gif viskas kas blogai - nuo musu meiles trukumo, bet viskas kas gerai, grazu ir gyva - tai musu meiles deka.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 04 04, 10:51)

Žmogus yra Dievo holograma. Ir žiūrėti į jį kaip į gyvūnėlį yra nepagarba Kūrėjui.
Atsakyti
Mūsų šeimoj iš tėvo pusės,aš jau 3 karta (kiek žinau) turiu bėdų su stuburu,bet tas yra tik moterims,mano močiutei,tėvo 2 seserims ir man. Kas yra ne taip? Ir kaip man to neperduoti savo dukrai?
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 04, 12:06)
Mūsų šeimoj iš tėvo pusės,aš jau 3 karta (kiek žinau) turiu bėdų su stuburu,bet tas yra tik moterims,mano močiutei,tėvo 2 seserims  ir man. Kas yra ne taip? Ir kaip man to neperduoti savo dukrai?

Kuri stuburo dalis?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 04, 12:10)
Kuri stuburo dalis?

na asmeniškai pas mane,tai kakle tarpslanksčio susiaurėjimas. O pas tetas ir panašiai,bet va tik nežinau kurioj tiksliai vietoj,žinau tiek,kad yra ir susiaurėjimai ir diskų susidėvėjimai.
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 04, 12:20)
na asmeniškai pas mane,tai kakle tarpslanksčio susiaurėjimas. O pas tetas ir panašiai,bet va tik nežinau kurioj tiksliai vietoj,žinau tiek,kad yra ir susiaurėjimai ir diskų susidėvėjimai.

Gal Gluosnis apie tuos stuburus kokią citatą rastų?
Atsakyti
Pas mus giminej is mamos puses beveik visos motery serga ar sirgo depresija. Promociute, mociute ir jos sesuo, mano mama ir mano teta, mano pussesere..
Ka daryt, kad as isvengciau tokio likimo? Su kuom tai susije?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 04 balandžio 2011 - 12:30
QUOTE(Romy @ 2011 04 04, 12:29)
Pas mus giminej is mamos puses beveik visos motery serga ar sirgo depresija. Promociute, mociute ir jos sesuo, mano mama ir mano teta, mano pussesere..
Ka daryt, kad as isvengciau tokio likimo? Su kuom tai susije?

Rūpintis sielos ir dvasios ekologija.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 04, 13:30)
Rūpintis sielos ir dvasios ekologija.

Gal galima konkreciau?
Na mano promociute ir mociute buvo galima sakyti dviveides moterys, labai svarbu buvo aplinkiniu nuomone, susireiksminusios. Bet va mano mama ar pussesere visai kitokios, kai sakoma ''dusios '' zmones, o va liga ta pati..
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2011 04 04, 12:39)
Gal galima konkreciau?
Na mano promociute ir mociute buvo galima sakyti dviveides moterys, labai svarbu buvo aplinkiniu nuomone, susireiksminusios. Bet va mano mama ar pussesere visai kitokios, kai sakoma ''dusios '' zmones, o va liga ta pati..

Siūlau nevertinti savo giminės moterų ir pasižiūrėti atidžiai į savo vidų. Užsiimti dvasinėmis praktikomis, kurios padeda susiharmonizuoti, palaikyti biolauko švarą. Susirasti draugų, kurie užsiima dvasiniu tobulėjimu.
Atsakyti