Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

QUOTE(Azija @ 2011 04 04, 20:33)
Tai su anyta gal mes praejusiu gyvenimu saskaitas suvedinejam, juk susitikom per jos sunu/mano vyra, o su juo kuo puikiausiai sutariu.

Tai ir suvesk tas sąskaitas, kad kituose gyvenimuose bartis nebereikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 04, 21:39)
Tai ir suvesk tas sąskaitas, kad kituose gyvenimuose bartis nebereikėtų  mirksiukas.gif

Kad as zinociau kaip ta padaryt angel_sadangel.gif kol kas visi bandymai susitaikyt neduoda vaisiu... Bet as nepasiduosiu schmoll.gif

Be to, as su ja nesibaru, gana pasiklausyt ka ji galvoja, ir to uz uztenka. Nors kartais jauciuos liekanti kvailio vietoj, kad nesiteisinu, neirodineju savo tiesos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azija: 04 balandžio 2011 - 21:27
QUOTE(Azija @ 2011 04 04, 22:24)
Be to, as su ja nesibaru, gana pasiklausyt ka ji galvoja, ir to uz uztenka. Nors kartais jauciuos liekanti kvailio vietoj, kad nesiteisinu, neirodineju savo tiesos  g.gif

aplinkiniai paprastai atspinti mus pačius mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot apie storėjimą? Pvz, kai auga riebalinis sluoksnis ant viso kūno, storėja liemuo, klubai tokie lyg ir "populiarūs stambėjimai" ax.gif Apie juos netik patarimų kokios dietos laikytis, bet ir kaip koreguoti savo mąstymą nemažai yra.
Kažkaip nelabai užtikau apie tai kai pastambėja tam tikros dalys pvz.: kojų, rankų tam tikros vietos, atskiri ruožai ant klubų. Stroru tokio žmogaus nepavadinsi, tai nėra tolygus pastambėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2011 04 05, 09:33)
Gal kas žinot apie storėjimą?  Pvz, kai auga riebalinis sluoksnis ant viso kūno, storėja liemuo, klubai tokie lyg ir "populiarūs stambėjimai" ax.gif Apie juos netik patarimų kokios dietos laikytis, bet ir kaip koreguoti savo mąstymą nemažai yra.
Kažkaip nelabai užtikau apie tai kai pastambėja tam tikros dalys pvz.: kojų, rankų tam tikros vietos, atskiri ruožai ant klubų. Stroru tokio žmogaus nepavadinsi, tai nėra tolygus pastambėjimas.

Klubai, storos šlaunys susiję su tėvu, kiek žinau ax.gif
Atsakyti
Man idomu su kuos dar susijusi oda. Ipac veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 05 balandžio 2011 - 11:20
QUOTE(Azija @ 2011 04 04, 22:24)
Kad as zinociau kaip ta padaryt angel_sadangel.gif  kol kas visi bandymai susitaikyt neduoda vaisiu... Bet as nepasiduosiu  schmoll.gif

Be to, as su ja nesibaru, gana pasiklausyt ka ji galvoja, ir to uz uztenka. Nors kartais jauciuos liekanti kvailio vietoj, kad nesiteisinu, neirodineju savo tiesos  g.gif

Pažįstamas jausmas rolleyes.gif Tokie žmonės dažniausiai vadinami dvasinėmis siurbelėmis. Su tokiais žmonėmis ne susitaikyti reikia, o nuo jų atsiriboti. Jie priverčia mus nuolat apie juos galvoti, jaustis kaltais be kaltės, krapšto dūšią iki kraujų. Kad ir kiek stengsitės įtikti- tik dar labiau komplikuosite santykius. Tokia "draugija" ne tik sukelia vėmimus ir kitas ligas, bet ir skyrybas!Susirinkite daiktus, vyrą, vaikus ir maukite kuo toliau. Užteks anytą aplankyti per šventes. Kai pajus, kad jos įtaka Jums silpsta- apsiramins ir susiras kitą auką.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 04 05, 11:12)
Pažįstamas jausmas rolleyes.gif Tokie žmonės dažniausiai vadinami dvasinėmis siurbelėmis. Su tokiais žmonėmis ne susitaikyti reikia, o nuo jų atsiriboti. Jie priverčia mus nuolat apie juos galvoti, jaustis kaltais be kaltės, krapšto dūšią iki kraujų. Kad ir kiek stengsitės įtikti- tik dar labiau  komplikuosite santykius. Tokia "draugija" ne tik sukelia vėmimus ir kitas ligas, bet ir skyrybas!Susirinkite daiktus, vyrą, vaikus ir maukite kuo toliau. Užteks anytą aplankyti per šventes. Kai pajus, kad jos įtaka Jums silpsta- apsiramins ir susiras kitą auką.

Nepritariu.
Pati turiu anytą, po kurios pabuvimo vaikai vemdavo. Prireikė nemažai metų, kol pavyko pakeisti į ją savo požiūrį, o kai tai pavyko, pasikeitė ir mūsų santykiai. Draugėmis mes netapome, bet aš dabar išties nuoširdžiai manau, kad ji yra labai puiki moteris ir tikra Dievo dovana man.
Atsiriboti visada lengviausia. Sunkiausia yra sėkmingai išspręsti duotą karminį uždavinį.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 04 05, 12:12)
Pažįstamas jausmas rolleyes.gif Tokie žmonės dažniausiai vadinami dvasinėmis siurbelėmis. Su tokiais žmonėmis ne susitaikyti reikia, o nuo jų atsiriboti. Jie priverčia mus nuolat apie juos galvoti, jaustis kaltais be kaltės, krapšto dūšią iki kraujų. Kad ir kiek stengsitės įtikti- tik dar labiau  komplikuosite santykius. Tokia "draugija" ne tik sukelia vėmimus ir kitas ligas, bet ir skyrybas!Susirinkite daiktus, vyrą, vaikus ir maukite kuo toliau. Užteks anytą aplankyti per šventes. Kai pajus, kad jos įtaka Jums silpsta- apsiramins ir susiras kitą auką.

drinks_cheers.gif
Buna tokiu zmoniu. Ipac bjauru kai kaltina del nenusisekusio savo gyvenimo. Jie ir yra priezastys...Bet kai parodai vieta, stengiasi elgtis ipac atsargiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2011 04 04, 20:56)
aciu jums labai 4u.gif savo isvaizda kaip ir patenkinta,vidummi juolabiau,bet neapykantos proverziu budavo kartais kitam asmeniui...o kai karpa atsiranda 4metu vaikui?gal kas patars ir kaip naikinti? mirksiukas.gif

Galiu padėti ax.gif Labai švariai nuplaukite kelias bulves, nuskuskite ir lupenas pavirkite. Kai viralas pravės (su visomis lupenomis)- pamirkykite karpą jame (jei ant rankos, tai pamerkite visą plaštaką ir pan.) . Po poros dienų aplink karpą turi pradėti raudonuoti. Neišsigąskit. Vyksta procesas. Po poros dienų- procesą pakartokit. Būdas išbandytas ir patikrintas thumbup.gif Ir daugiau nesinervuokit- kad neataugtų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 05, 12:17)
Nepritariu.
Pati turiu anytą, po kurios pabuvimo vaikai vemdavo. Prireikė nemažai metų, kol pavyko pakeisti į ją savo požiūrį, o kai tai pavyko, pasikeitė ir mūsų santykiai. Draugėmis mes netapome, bet aš dabar išties nuoširdžiai manau, kad ji yra labai puiki moteris ir tikra Dievo dovana man.
Atsiriboti visada lengviausia. Sunkiausia yra sėkmingai išspręsti duotą karminį uždavinį.

Vis dėlto- draugėmis netapote...Daug metų keitėte savo požiūrį į Ją, bet ne ji į Jus.
Be to- prabėgę daug metų daug ką išgydo, arba nebelieka ką gydyti : rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 04 04, 21:24)
Kad as zinociau kaip ta padaryt angel_sadangel.gif  kol kas visi bandymai susitaikyt neduoda vaisiu... Bet as nepasiduosiu  schmoll.gif

nesistenk jos pakeisti,geriau pakeisk požiūrį į ją mirksiukas.gif nuo to tau tik palengvės,o ir santykiai pasikeis. Tiesiog leisk sau suprasti,kad ji yra tavo vyro MAMA,ji jį myli,greičiausiai (ne)sąmoningai jį laiko dar savo mažiuku berniuku biggrin.gif ji jaučiasi nuskriausta,kad jos mylimas sūnelis atiteko kitai moteriai,ji gal įsivaizduoja,kad jis jau jos nemyli,nes myli tik tave.Mamai sunku paleisti savo vaiką,o ypač sūnų. Todėl ji visokiais būdais stengiasi išlikti svarbi jo gyvenime,todėl nuolat elgiasi taip,kad jūs liekat įžeista ir sumenkinta. Pasikalbėkit su ja, pasakykit vyrui,kad jis su mama pakalbėtų,kad leistų jai suprasti,kad ji jo mama,o jūs žmona-ir abi esat jam svarbios,ir mylimos,tik ta meilė juk skiriasi jums abiems rolleyes.gif

p.s.žinokit visoms mamoms labai sunku "atiduoti" savo sūnų kitai moteriai -marčiai, bet lygiai taip pat sunku ir tėvui "atiduodant" savo dukrą kitam vyrui-žentui smile.gif

Nors mano vaikai dar maži,sūnui dar 4 m,bet aš kai pagalvoju,kad jis kažkada ves,įsimylės,pajaučiu tokį pavydą blush2.gif ,kad jis atiteks kitai lotuliukas.gif už tai jau dabar su tuo "dirbu", kad ateity neturėčiau problemų su marčia.
Ir visai kitaip jaučiuosi,kai galvoju,kai dukras tekės,nejaučiu to priešiškumo,o mano vyrui atvirščiai,sako neišleisiu dukros iki 30m niekur lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 05 balandžio 2011 - 11:42
Vis dėlto- draugėmis netapote...Daug metų keitėte savo požiūrį į Ją, bet ne ji į Jus.

Aš šiuo atveju pritariu Vaižgantei. Pas mane labai analogiška situacija buvo. Man pačiai tiesiog viskas sukildavo anytą pamačius. Paskui su metais "pradėjau ateiti į protą" - stengiausi ją suprasti ir nedaryt išankstinių nusistatymų. Bendrauti tapo lengviau. Ir kuo toliau tuo žiūriu paprasčiau. Išmokau į visus jos "pasisakymus" žiūrėti normaliai, o ne laukiant kažkokio akibrokšto. Ir tų akibrokštų tiesiog neliko. bigsmile.gif

Atsakyti