Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys- 6

QUOTE(mėnulis @ 2011 04 14, 17:25)
bet ar tai buvo rimtas tikslas, kuriam esant ir atsirado tie pinigai auklei? dabar auklei jei samdyt kasdien, reiketu atiduoti visa minimalia alga...nezinau kaip man ja suvizualizuoti ar sumedituoti. stengiuosi.

Esu turėjus net šešias aukles (visgi trims vaikams jų reikėjo), bet nė vienai nemokėjau daug...Pavykdavo surasti nebrangiai...Ir dabar negaliu suprasti tų pakilusių auklių algų: kodėl auklė, užsiimanti su vienu vaiku, turėtų uždirbti daugiau nei darželio auklėtoja? Kas čia per nesąmonė?
Mano tikslai tie patys nuo vaikystės...Kryptingi...Ir viskas dėliojasi taip, kaip turi dėliotis...
Atsakyti
Nu Jūs duodat lotuliukas.gif Kiek potencialių klienčių Vaižgantei lotuliukas.gif (Vaižgante- nepykit blush2.gif, Jūsų verslas dar ilgai klestės thumbup.gif ) Marš visos į daržą vaikams salotų sėti- bus daugiau naudos, negu tiek pilstyti iš tuščio į kiaurą 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 04 14, 20:22)
Nu Jūs duodat lotuliukas.gif Kiek potencialių klienčių Vaižgantei lotuliukas.gif (Vaižgante- nepykit blush2.gif, Jūsų verslas dar ilgai klestės thumbup.gif ) Marš visos į daržą vaikams salotų sėti- bus daugiau naudos, negu tiek pilstyti iš tuščio į kiaurą 000189.gif

jo, cia gryna teisybe biggrin.gif pilstom biggrin.gif bet vistiek ir pasvarstom gal kazka po to. taip ar taip daryti... kas cia geriau... salotas is bobutes pirksiu, a tai darzo neturiu kolkas, tik balkona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 04 14, 19:22)

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 04 14, 18:22)

Vaižgantė labai nemėgsta, kai ją vadina verslininke. Jei visi verslininkai būtų tokie, jie seniai būtų bankrutavę...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 04 14, 16:27)
bet siuo atveju klausimas apie prieziura, as ne 'aukoju', tai lyg ir naturalu - rupintis vaiku kol jis taps biski savarankiskas, apie2- 3- 5 metus g.gif , bet as noriu ir tobuleti, o ta galesiu daryti kai nereikes nuolat sokineti kaip uzsuktai, dabar kad ir noreciau, to nelabai galiu, nesusikaupiu ir pan. tai tada...aukoju taip iseina? Bet neaukoti irgi negaliu, nes tai naturalu, toks gyvenimas. Tai ir auka, ir ne auka. Kaip kas si zodi supranta.

1. jeigu nebutu vaiko ir nereiketu juo rupintis, ar tikrai darytum tai, ka dabar del jo "aukoji"?
2. ar tikrai budama su vaiku nieko neismoksti, netobuleji?
Atsakyti
apie meilę sau
http://webcache.goog...e=www.google.lt
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 04 14, 19:10)

Ačiū, Gryda 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 04 14, 21:10)

ačiū, labai naudinga info, naudinga vis tai sau priminti. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 04 14, 20:09)
1. jeigu nebutu vaiko ir nereiketu juo rupintis, ar tikrai darytum tai, ka dabar del jo "aukoji"?
2. ar tikrai budama su vaiku nieko neismoksti, netobuleji?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 25, 18:11)
Viena iš pagrindinių priežasčių- biolauke susikaupusios neigiamos emocijos. Daug neigiamų emocijų. Receptas: atgaila ir biolauko valymas.

cia apie panikos prieupulius ir depresija... o kaip isvalyti biolauka? ir apie atgaila jeigu galima daugiau smile.gif

o man daznai skauda galva, neseniai net ieskojo trombo, bet viskas gerai, jo nera.. kur gali buti mano problema?

Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 04 15, 07:29)
cia apie panikos prieupulius ir depresija... o kaip isvalyti biolauka? ir apie atgaila jeigu galima daugiau smile.gif

o man daznai skauda galva, neseniai net ieskojo trombo, bet viskas gerai, jo nera.. kur gali buti mano problema?

Biolauko pati neišsivalysi niekaip.
Galvos skausmų priežastys dažniausiai plaukioja aplink galvą kaip nešvarumai. Tai per ilgą laiką susikaupusios neigiamos emocijos. O taip pat- sutrikęs virškinimas. Bet visa tai tarsi tas pats žiedelis: neigiamos emocijos, virškinimas, galva...
Atsakyti