Blonde, nuostabūs pokyčiai ir artėjanti nuostabi šypsena
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 28, 13:11)
man truko nepilno menesio kad butu metai kai tik vienas zandikaulis buvo breketuotas:)
QUOTE(*sunshine* @ 2011 02 28, 14:47)
man truko nepilno menesio kad butu metai kai tik vienas zandikaulis buvo breketuotas:)
aha, Kavyte irgi metus tik su virsum atvaiksciojo.
Blondie,
Ačiū, merginos, man ir pačiai netikėta..
QUOTE(Congeniality @ 2011 02 28, 13:09)
Pasiimu medini pagaliuka ir is poros tarpdanciu isstumu jei buna ka stumt.
Man keli odontologai yra sakę, kad mediniai pagaliukai labai negerai dantim, nes juos kišant į tarpdantį kažkaip galima dantis išstumdyti
QUOTE(blondie* @ 2011 02 28, 13:14)
Šiandien nusfotografavau savo dantis, tai vos neišgriuvau, gerąja prasme.. Mačiau, kad mano tarpas mažėja, bet kad šitaip..
Įmesiu foto ir jums pažiūrėt.. Viršuj 7 mėnesių, apačioj šiandien daryta.. Abiejuose nuotraukose aš pilnai sukandus dantis..
Super
laba diena, jungiuosi ir aš į jūsų būrį, jei priimsite aišku.
jau rytoj būsiu breketuota
mano problema - labai jau išraiškingos iltys. nusprendžiau tvarkytis tik dabar, nors mama dar mokykloj įkalbinėjo mane, tačiau aš nesiryžau. Tam kad turėčiau gražią šypseną turiu paaukoti 4 dantis ( du iš jų jau pašalinti ), nors ir dėsiuos beligatūrinius breketus (kiek domėjausi tai jais gydantis nešalina dantų).
QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 16:16)
<...> nors ir dėsiuos beligatūrinius breketus (kiek domėjausi tai jais gydantis nešalina dantų).
Sveika prisijungusi
Aš ir taip girdėjau, bet, pasirodo, klaidingos žinios
QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 16:16)
mano problema - labai jau išraiškingos iltys. nusprendžiau tvarkytis tik dabar, nors mama dar mokykloj įkalbinėjo mane, tačiau aš nesiryžau. Tam kad turėčiau gražią šypseną turiu paaukoti 4 dantis ( du iš jų jau pašalinti ), nors ir dėsiuos beligatūrinius breketus (kiek domėjausi tai jais gydantis nešalina dantų).
Na, yra atvejų, kai ir su beligatūriniais breketais reikia šalinti dantis.. Sveika prisijungus..
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2011 02 28, 16:11)
Super
Manęs net vyras klausė, ar aš pirmoj nuotraukoj sukandus dantis, kai šiandien parodžiau..
QUOTE(Twista @ 2011 02 28, 17:18)
Sveika prisijungusi
Nes man taip pat kitą savaitę dės beligatūrinius breketus, o šalino visus 4 protinukus 
man šalino 4-tukus, sakė protinių rovimas negelbėtų
QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 17:16)
Sveika prisijungusi
papasakok daugiau pas kokią gydytoją dėsies, kiek laiko prognozuoja nešioti?
QUOTE(ramintuska @ 2011 02 28, 17:24)
Sveika prisijungusi
ir lauksim pasakojimų kaip jautiesi pasipuošusi breketukais 
gydausi pas gydytoją kuri nėra šitam forume giriama ar mylima
QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 17:33)
klijuos rytoj 8 ryto, o 10h man egzaminas, tikiuosi iškart neskaudės taip, kad net smegenys neveiktų. 
tikrai neturėtų taip įsiskaudėti, kad trukdytų smegemims veikti