Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Labas vakarėlis 4u.gif
Parodysiu ir aš savo dantukus, įvertinkit... po beveik 4 metų nešiojimo rezultatas tik šiek tiek geresnis ne buvo... Gydytojas vis ramina kad gerai, viskas bus gerai, atsukinėsim, sustatysim, nežinau...

Prieš beveik 2 metus..
user posted image

Dabar...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 28 vasario 2011 - 19:28
Sveikos merginos smile.gif Jūsų forumą skaityneju jau gan ilgokai, domiuos breketais nes manes laukia "didzioji svente"- treciadieni man des breketus..
Mano daktare J.Ramanauskienė is "MIR tarptautinio implantologijos centro", kuris randasi Vilniuje.Gal ka nors zinote apie sia daktare? Kaip daktare minejo mano situacija nera pati baisiausia, bet dantys nedailus, oi tikrai nedailus tongue.gif
Apie breketus svajoju jau senokai, bet nebuvo galimybiu juos isigyti, o dabar prispyre toks malonus reikalas greiciau tvarkytis dantukus, nes per vestuves noriu daug daug ir placiai sypsotis smile.gif rolleyes.gif Tai va smile.gif kuo maziau arteja dienu iki vizito pas gydytoja tuo maziau noriu breketu, labai bijau, kaip atrodysiu ar labai skaudes, ar nesvepluosiu, esu studente ir manes laukia daug darbu kuriuos turesiu pristatineti pries studentus, ojei nzn kaip man reikes ta daryti, baisu net pagalvoti.. verysad.gif g.gif atrodo, kad jau ir net nebenoriu as ju biggrin.gif
Labai noriu prisijungti prie jusu būrio, tikiuosi priimsite mane ir gausiu daug patarimu ir ziniu is jūsų. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 28, 20:21)
oi žinok kaip norėčiau, kad netruktų ilgai smile.gif  Dabar labai sąžiningai nešioju tuos savo elastikus, kad tik gydymas neužsitęstų papildomai. smile.gif

Tu cia apie tas gumytes?
Ma i kazka minavoja apie jas. Da saki, ka galima tokia spyruokle det. Kazkaip galvoju, jei bus pasirinkims tarp tu dveiju dalyku, tai imsiu antra. Kazkaip nenoreciau as tu gumyciu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2011 02 28, 19:53)
Man rytoj vizitas. Turbut pirma karta taip laukiu, nors nezinau kodel  smile.gif  Tikiuosi, nedes tu garsiuju plombu sakandziui pakelti, nes ana karta minejo, kad reikes, bet pasakiau, kad girdejau, jog su jom labai nemalonu, tai sake, kad dar sikart nera butina  smile.gif  bet rytoj jau kazin as issisuksiu  biggrin.gif
Papildyta:
As irgi kazkada pasidziaugiau, kad keturiais dantim maziau turiu, nes kai dare higiena ir kaina skaiciavosi nuo dantu skaiciaus, tai biski sutaupiau  lotuliukas.gif  Bet vis tiek mieliau vaiksciociau su visais dantim  biggrin.gif

Skaiciau, kad jus ne viena plombas keikiate ir nepatikesite dabar, nes jos man visai patiko doh.gif biggrin.gif As viska su jom atsikasdavau ir sukramtydavau, uzdejus breketus neatsisakiau jokio maisto, iskaitant kepta duoda, riesutus, saslykus. Valgau kaip valgiusi. Niekas man netrukde, niekas man neskaudejo. Man tos plombos savotiska atrakcija buvo, nes idomu jausma sukeldavo, kai kramtydavau jausmas toks tarsi mano dantys dirbtiniai, lyg koks porcelianas ar kazkiek plastmases lotuliukas.gif Tai matot, pas mane taip jau yra, kad bedos gana rimtos su vienos puses nejudrumu ir nesusipratimais kas liecia gydytojos veiksmus, kurie daznai nelogiski atrodo, o visa kita man kaifas. Tiesa, elastiku bijau, nezinau ar reiks, bet matyt, kad reiks. Bet bijau ne del skausmo, o kazkaip isivaizduojuk, kad jie isires i dantenas. Man dantenos labai jautri sritis, labai bijau, kad smuks vel unsure.gif
Atsakyti
tos gumytės man asmeniškai jokio diskomforto nesukelia, aš jų nejaučiu. Tik tiek kad reik po valgymo nepamiršt įsidėti ją. Nenorėčiau jokių papildomų spiruoklių ar dar kažko. schmoll.gif
Beja elastikai su dantenom nekontaktuoja visai schmoll.gif nėra ko bijoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 28 vasario 2011 - 19:35
QUOTE(Latitude @ 2011 02 28, 20:26)
Sveikos merginos  smile.gif Jūsų forumą skaityneju jau gan ilgokai, domiuos breketais nes manes laukia "didzioji svente"- treciadieni man des breketus..
Mano daktare J.Ramanauskienė is "MIR tarptautinio implantologijos centro", kuris randasi Vilniuje.Gal ka nors zinote apie sia daktare? Kaip daktare minejo mano situacija nera pati baisiausia, bet dantys nedailus, oi tikrai nedailus  tongue.gif
Apie breketus svajoju jau senokai, bet nebuvo galimybiu juos isigyti, o dabar prispyre toks malonus reikalas greiciau tvarkytis dantukus, nes per vestuves noriu daug daug ir placiai sypsotis smile.gif rolleyes.gif Tai va smile.gif kuo maziau arteja dienu iki vizito pas gydytoja tuo maziau noriu breketu, labai bijau, kaip atrodysiu ar labai skaudes, ar nesvepluosiu, esu studente ir manes laukia daug darbu kuriuos turesiu pristatineti pries studentus, ojei nzn kaip man reikes ta daryti, baisu net pagalvoti..  verysad.gif  g.gif atrodo, kad jau ir net nebenoriu as ju biggrin.gif
Labai noriu prisijungti prie jusu būrio, tikiuosi priimsite mane ir gausiu daug patarimu ir ziniu is jūsų.  4u.gif  smile.gif

Sveika, prisijungus!
Zinok ne visiems skaust. Ma pavzydziui galima skayt, ka is vis neskaust, tik kiek dantai karts nuo karta jautreni bun. Pas mani saki tarps tarp virsutiniu i apatiniu dantu gausis gan didelis, jei zandikauliai nesusitvarkys savaime.
O siaip jauciu, ka kazkaip ne taip snekas. Darbs mana toks, ka daug liezuviu malu, tai daba stengiuos sneket, kai tikrai butina. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2011 02 28, 20:24)
Labas vakarėlis 4u.gif
Parodysiu ir aš savo dantukus, įvertinkit... po beveik 4 metų nešiojimo rezultatas tik šiek tiek geresnis ne buvo... Gydytojas vis ramina kad gerai, viskas bus gerai, atsukinėsim, sustatysim, nežinau...

Prieš beveik 2 metus..
[/img]

Tai kad jau viskas gerai, imk ta gydytoja uz krutu ir lai plesia tau tuos breketus von :ax
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 28, 20:33)
tos gumytės man asmeniškai jokio diskomforto nesukelia, aš jų nejaučiu. Tik tiek kad reik po valgymo nepamiršt įsidėti ją. Nenorėčiau jokių papildomų spiruoklių ar dar kažko. schmoll.gif

Bet tos gumytes abu zandikauslius kaip sakant sujung? A nusisneku?
Atsakyti
Flegma kodel tu taip rasai? lotuliukas.gif Zemaite?
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 02 28, 21:33)
Sveika, prisijungus!
Zinok ne visiems skaust. Ma pavzydziui galima skayt, ka is vis neskaust, tik kiek dantai karts nuo karta jautreni bun. Pas mani saki tarps tarp virsutiniu i apatiniu dantu gausis gan didelis, jei zandikauliai nesusitvarkys savaime.
O siaip jauciu, ka kazkaip ne taip snekas.  Darbs mana toks, ka daug liezuviu malu, tai daba stengiuos sneket, kai tikrai butina. unsure.gif

Na tikiuos, kad nereikes kest dideliu skausmu, bet bus kaip bus.. smile.gif grozis reikalauja auku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 02 28, 19:35)
Bet tos gumytes abu zandikauslius kaip sakant sujung? A nusisneku?

sujungia, bet ne tiek, kad negalėtum išsižioti, aš net valgyt galiu su ta gumyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 02 28, 20:33)
Tai kad jau viskas gerai, imk ta gydytoja uz krutu ir lai plesia tau tuos breketus von :ax

Negerai dar, už antrukų tarpai dar yra, o ir priekinis vienas giliau įlinkęs unsure.gif
Atsakyti