QUOTE(pantera negra @ 2011 02 28, 19:53)
Man rytoj vizitas. Turbut pirma karta taip laukiu, nors nezinau kodel

Tikiuosi, nedes tu garsiuju plombu sakandziui pakelti, nes ana karta minejo, kad reikes, bet pasakiau, kad girdejau, jog su jom labai nemalonu, tai sake, kad dar sikart nera butina

bet rytoj jau kazin as issisuksiu
Papildyta:
As irgi kazkada pasidziaugiau, kad keturiais dantim maziau turiu, nes kai dare higiena ir kaina skaiciavosi nuo dantu skaiciaus, tai biski sutaupiau

Bet vis tiek mieliau vaiksciociau su visais dantim
Skaiciau, kad jus ne viena plombas keikiate ir nepatikesite dabar, nes jos man visai patiko

As viska su jom atsikasdavau ir sukramtydavau, uzdejus breketus neatsisakiau jokio maisto, iskaitant kepta duoda, riesutus, saslykus. Valgau kaip valgiusi. Niekas man netrukde, niekas man neskaudejo. Man tos plombos savotiska atrakcija buvo, nes idomu jausma sukeldavo, kai kramtydavau jausmas toks tarsi mano dantys dirbtiniai, lyg koks porcelianas ar kazkiek plastmases

Tai matot, pas mane taip jau yra, kad bedos gana rimtos su vienos puses nejudrumu ir nesusipratimais kas liecia gydytojos veiksmus, kurie daznai nelogiski atrodo, o visa kita man kaifas. Tiesa, elastiku bijau, nezinau ar reiks, bet matyt, kad reiks. Bet bijau ne del skausmo, o kazkaip isivaizduojuk, kad jie isires i dantenas. Man dantenos labai jautri sritis, labai bijau, kad smuks vel