Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 17:33)
gydausi pas gydytoją kuri nėra šitam forume giriama ar mylima  blush2.gif  pas Iloną Tercijonaitę, būtent pas ją kreipiausi nes turiu nenuneigiamą rekomendaciją savo dėdės, kuris pas ją gydosi jau 15 metų. Tačiau kiekvieno atvejis skirtingas ir neaišku kaip čia bus. Gydymo trukmę pasakė standartišką - 1,5 metų, tačiau aš įtariu, kad tai truks 2 metus, nes juk visada užtrunka ilgiau nei prognozuojama. Kol kas dės tik viršų, įdomu kada sugalvos apačią dėti, nes ten ir yra pats problematiškiausias dantis. klijuos rytoj 8 ryto, o 10h man egzaminas, tikiuosi iškart neskaudės taip, kad net smegenys neveiktų.  g.gif

Man iš viso tik kitą dieną labiausiai skaudėti pradėjo, o egzaminui manau tikrai tikrai nepakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 17:33)
gydausi pas gydytoją kuri nėra šitam forume giriama ar mylima  blush2.gif  pas Iloną Tercijonaitę, būtent pas ją kreipiausi nes turiu nenuneigiamą rekomendaciją savo dėdės, kuris pas ją gydosi jau 15 metų. Tačiau kiekvieno atvejis skirtingas ir neaišku kaip čia bus. Gydymo trukmę pasakė standartišką - 1,5 metų, tačiau aš įtariu, kad tai truks 2 metus, nes juk visada užtrunka ilgiau nei prognozuojama. Kol kas dės tik viršų, įdomu kada sugalvos apačią dėti, nes ten ir yra pats problematiškiausias dantis. klijuos rytoj 8 ryto, o 10h man egzaminas, tikiuosi iškart neskaudės taip, kad net smegenys neveiktų.  g.gif

Sveika prisijungus. Apie tavo gydytoją girdėjau tik tiek, kad ji labai mėgsta raut dantukus biggrin.gif bet šeip kiek žinaau kai iltys būna ant viršaus užlipę tai visada ketvirtukus šalina.
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 02 28, 18:12)
Sveika prisijungus. Apie tavo gydytoją girdėjau tik tiek, kad ji labai mėgsta raut dantukus  biggrin.gif bet šeip kiek žinaau kai iltys būna ant viršaus užlipę tai visada ketvirtukus šalina.

Nevisada.. Pas mane buvo užlipę, bet visus išsaugojau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 02 28, 11:50)

Gal kuriai buvo tokia situacija, kad sudėjus breketus apačioj (ar viršuj) dantų siūlas sunkiai lenda į tarpdančius? Man apačioje kai sudėjo, tai taip kabinasi siūlas, jog visas išsipešioja ir net liepa plonių siūliukų įstrigusių, paskui neišeina jų niekaip išimti, kaip voratinkliai doh.gif  biggrin.gif galvojų gal klijų pateko kur tarp tarpdančių, nes seniau normaliai viskas buvo g.gif

As naudoju toki kaip juostele, nelabai plaisos ans.
QUOTE(blondie* @ 2011 02 28, 13:14)
Šiandien nusfotografavau savo dantis, tai vos neišgriuvau, gerąja prasme..

Aina sau! Te baliona uz tokius grazius dantus. 4u.gif Uzpavydejau biskiuka blush2.gif
QUOTE(Congeniality @ 2011 02 28, 13:18)
Grazu ziureti, trys menesiai o tokie rezultatai. O ka man kalbeti? Jokiu operaciju, herbstu ar kitokiu drastisku gydymo budu nesiulo, nekartoja, kad atvejis labai sunkus ar dar kas nors, o problemu kaip nesutvarko jau tiek laiko taip nesutvarko. Viena is geriausiu gydytoju? unsure.gif Kaip man visa tai suprasti ir kiek mano gydymas uztruks, man tikrai jau galva neisnesa sad.gif

Nenukabink nosies! Tikekimes, ka pajudes tava dantukai. 4u.gif

QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 17:16)
laba diena, jungiuosi ir aš į jūsų būrį, jei priimsite aišku.  4u.gif jau rytoj būsiu breketuota  rolleyes.gif mano problema - labai jau išraiškingos iltys. nusprendžiau tvarkytis tik dabar, nors mama dar mokykloj įkalbinėjo mane, tačiau aš nesiryžau. Tam kad turėčiau gražią šypseną turiu paaukoti 4 dantis ( du iš jų jau pašalinti ), nors ir dėsiuos beligatūrinius breketus (kiek domėjausi tai jais gydantis nešalina dantų).

Rasa, ka daznai galima isvengt dantu salinima. Nereisk, ka visai nesalins.
As tai tikiuos, ka isvengsiu dantu salinima, arba operacijas.
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 02 28, 19:18)
Nevisada.. Pas mane buvo užlipę, bet visus išsaugojau..  mirksiukas.gif

Na matai, dar kart isitikinau kad vartoti žodį VISADA negalima biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 02 28, 19:26)
Nenukabink nosies! Tikekimes, ka pajudes tava dantukai.  4u.gif
Rasa, ka daznai galima isvengt dantu salinima. Nereisk, ka visai nesalins.
As tai tikiuos, ka isvengsiu dantu salinima, arba operacijas.

Aciu. Nosis vietoje wink.gif As is esmes ir penkis metus galeciau vaikscioti su apacia, jos skaityk nesimato, bet kai pas mane dantenu recesija, nuo vaikystes dantys linke gelsti, tai todel ir norisi kuo greiciau nusiimti juos ir kad jie kuo greiciau bent nusistovetu vietose, o ne pastovi, pastovi ir vel judinami. O tau bus jau taip kokia tavo burna, tiksliau zandikauliai. Pas mane tai kazkokie mini, gal nedasivyste, nezinau, nes niekaip netilpo visi dantys. Tai salino man. Bet nieko nesigailiu, nes burna tokia nediduke seksuali biggrin.gif Ir siaip, breketu maziau reik, protezu maziau reiks ateity, zodziu salinimas irgi ne taip blogai biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarchy @ 2011 02 28, 16:16)
Tam kad turėčiau gražią šypseną turiu paaukoti 4 dantis ( du iš jų jau pašalinti ), nors ir dėsiuos beligatūrinius breketus (kiek domėjausi tai jais gydantis nešalina dantų).

Sveika prisijungus 4u.gif
as irgi su beligaturiniais breketais, bet trauke 4 dantis, kitaip nera vietos zandikauly smile.gif

Man rytoj vizitas. Turbut pirma karta taip laukiu, nors nezinau kodel smile.gif Tikiuosi, nedes tu garsiuju plombu sakandziui pakelti, nes ana karta minejo, kad reikes, bet pasakiau, kad girdejau, jog su jom labai nemalonu, tai sake, kad dar sikart nera butina smile.gif bet rytoj jau kazin as issisuksiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Congeniality @ 2011 02 28, 18:44)
Ir siaip, breketu maziau reik, protezu maziau reiks ateity, zodziu salinimas irgi ne taip blogai biggrin.gif wink.gif

As irgi kazkada pasidziaugiau, kad keturiais dantim maziau turiu, nes kai dare higiena ir kaina skaiciavosi nuo dantu skaiciaus, tai biski sutaupiau lotuliukas.gif Bet vis tiek mieliau vaiksciociau su visais dantim biggrin.gif
Atsakyti
nepilnai trim mėnesiam nuo uždėjimo, galima sakyt esu patenkinta savo šypsena. Tik vargstu su apačia, tais vielų išsinėrimais, ir vieno breketo kritinėjimu..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 28, 20:09)
nepilnai trim mėnesiam nuo uždėjimo, galima sakyt esu patenkinta savo šypsena. Tik vargstu su apačia, tais vielų išsinėrimais, ir vieno breketo kritinėjimu..
user posted image

Nu tikrai, kad liuxum pirdum thumbup.gif ir kaip greit. Tai manau panele, ilgiau metų netruks jums nešiot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Reiks i ma nusipotograpuot, ka but lengviau stebet a jud reikalai( tiksliau dantai) a ne.
Ma da kazkokias ale spyruoklikes uzkabina( neperveli viela per 2 priekinius dantus), tai kazkaip pilna burna gelezu atroda prigriusta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 02 28, 18:26)
Aina sau! Te baliona uz tokius grazius dantus. 4u.gif  Uzpavydejau biskiuka  blush2.gif

Ačiū.. blush2.gif Tik toli gražu dar nėra jie gražūs.. Kad ir žymiai mažesnis, bet tarpukas vistiek yra, plius centras nuvažiavęs ir pan. Dar toli iki to grožio, tik norėjau palyginimą įdėt, kaip pasitaisė situacija.. smile.gif
Atsakyti
oi žinok kaip norėčiau, kad netruktų ilgai smile.gif Dabar labai sąžiningai nešioju tuos savo elastikus, kad tik gydymas neužsitęstų papildomai. smile.gif
Atsakyti