Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 25, 14:36)
nu ir pastabumas  doh.gif  lotuliukas.gif 
šiandien pasidariau sau šventę biggrin.gif gi penktadienis..ir dar galvą skauda, tai nusižengiau  unsure.gif  kalta, kalta.. smile.gif
bet vakar prisiviriau manų košės su cinamonu, tai susiparinau. Tas cinamonas dar labiau dažo nei kava  doh.gif  db mano gumkės kažkokios salotinės  doh.gif

nes as kas ryta kai geriu kava,tai prisimenu tave, kad tu atsisakei kavos smile.gif ir vis pagalvoju kad as negaleciau atsisakyt jos del gumyciu ax.gif
QUOTE(Mildutė @ 2011 02 25, 15:59)
Labas  4u.gif

Aciu uz nauja tema  thumbup.gif

Pirmadieni man pas Damusiene, idomu kiek dabar susimokesiu  doh.gif  Zinau, kad keis virsutini lanka, sake des jau ta paskutini, nelabai supratau koki, bet kaip suprantu jau ta storiausia. g.gif

nesioji tik 4 men ir des pati storiausia viela? mazai tiketina g.gif kokia viela dabar nesioji, nezinai?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 25, 15:08)
nes as kas ryta kai geriu kava,tai prisimenu tave, kad tu atsisakei kavos smile.gif ir vis pagalvoju kad as negaleciau atsisakyt jos del gumyciu  ax.gif

nesioji tik 4 men ir des pati storiausia viela? mazai tiketina  g.gif  kokia viela dabar nesioji, nezinai?

As dziaugiuosi, kad galiu gyventi be kavos thumbup.gif

Neatsimenu, sake, bet pamirsau doh.gif
Man Damusiene pasake taip, kad kai dabar atvyksiu vasario 28d. tai virsuje keis lanka ir des jau paskutini, tai nezinau kaip tai suprasti tada g.gif bijau sumeluoti ar sake, kad storiausia, lyg sake g.gif pusantro menesio praejo po apsilankymo, tai nepamenu tiksliai... bet, kad sake, kad jau paskutine tai puikiai atsimenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 02 25, 12:09)
na dar ne faktas, dar reikia su sonine galvos nuotrauka ateit, gal ir nereikes traukt ... o atrodo taip

O tai sitas aparatas ne burnoj nesiojamas, o isorej, kaip suprantu? g.gif
As kazkada maciau mergina su panasiu daiktu, tai man jos taip pagailo, nes pamaniau, kad ji is po kokios avarijos. Tikrai net minties nekilo, kad sitaip dantis taiso...
Siaip Damon breketai plecia zandikauli kazkiek, bet gydytoja tikriausiai butu paminejus, jei tau tas variantas tiktu smile.gif
Atsakyti
Idejau savo naujas fotkes, panos sakykit kur pas mane apacioje vienas breketas be gumytes ir aplink ji ten klijai ar apnasos? as tiek valau aplink ji bet neina nuvalyt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 16:20)
Idejau savo naujas fotkes, panos sakykit kur pas mane apacioje vienas breketas be gumytes ir aplink ji ten klijai ar apnasos? as tiek valau aplink ji bet neina nuvalyt sad.gif

Aš priėjimo prie nuotraukų neturiu, bet žinok ir pas mane prie dviejų dantukų prastai nuvalyti klijai buvo. Nes apnašos tikrai taip negali būti. bent jau pas mane matosi toks tarsi išspauda iš po breketuko biggrin.gif Nemoku paaiškinti.
Tai manau, jei nenusivalo, tai ir pas tave klijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 15:20)

Tikrai klijai mirksiukas.gif Pas mane irgi taip buvo, bet po to nutrupejo jie man graziai kai truputi su nagu pakrapsciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2011 02 25, 16:43)
Aš priėjimo prie nuotraukų neturiu, bet žinok ir pas mane prie dviejų dantukų prastai nuvalyti klijai buvo. Nes apnašos tikrai taip negali būti. bent jau pas mane matosi toks tarsi išspauda iš po breketuko  biggrin.gif Nemoku paaiškinti.
Tai manau, jei nenusivalo, tai ir pas tave klijai smile.gif

Na va kaip pas mane smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mildutė @ 2011 02 25, 16:48)
Tikrai klijai  mirksiukas.gif  Pas mane irgi taip buvo, bet po to nutrupejo jie man graziai kai truputi su nagu pakrapsciau  mirksiukas.gif

Sakai? as bandziau su tuo mazu sepetuku pakrapstyti tik nelb eina, o dabar pazejau kad ir dar ant vieno danties taip yra, gal ir istikruju klijai, butu apnasios butu ant visu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 15:51)
Sakai? as bandziau su tuo mazu sepetuku pakrapstyti tik nelb eina, o dabar pazejau kad ir dar ant vieno danties taip yra, gal ir istikruju klijai, butu apnasios butu ant visu smile.gif

Pas mane plonesnis sluoksniukas buvo ir nubirejo negreitai tikrai mirksiukas.gif
Tikrai ne apnasos pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2011 02 25, 16:59)
Pas mane plonesnis sluoksniukas buvo ir nubirejo negreitai tikrai  mirksiukas.gif
Tikrai ne apnasos pas tave  4u.gif

Tai tada gut labai, o jau galvojau nejau tiek uzkerpejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 15:59)
Tai tada gut labai, o jau galvojau nejau tiek uzkerpejo  thumbup.gif

Jeigu taip uzkerpetu, tai kaip tavo visi dantys atrodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2011 02 25, 17:03)
Jeigu taip uzkerpetu, tai kaip tavo visi dantys atrodytu  lotuliukas.gif

Po savaites nesimatyty breketu ir dantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 25, 16:20)

Tikrai ne apnašos - bus klijai.. pas mane tai klijai pageltonave. Šeip nesimato, bet kai pažiūri iš arčiau tai va-je-ckau doh.gif ypač kai buvau dantį taisyt ir gydytojas ten vis fotkino mano dantis ir man rodė per ekraną, tai siaubas, aplink visus breketukus geltoni ruoželiai doh.gif nors gal ir apnašos jau, vis tik virš metų jau breketam, o aš nesu iš tų pavyzdingųjų, valausi tik du kart per dieną, ir tai ne po penkias minutes, kaip rekomenduojama rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti