Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Kaip smagu savam mergaiciu tarpe tureti ir vaikinuka thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 03 08, 22:43)
Kaip smagu savam mergaiciu tarpe tureti ir vaikinuka thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Alaus negeriu... beveik niekad negeriu smile.gif o uz vairo tik viena karta rizikavau isgeres iki grabo lentos daugiau nebenoriu... unsure.gif nepatiko jaustis nesaugiai... poto arba nevaziuoju namo isgeres arba negeriu smile.gif geriau bucinukas nei butelys 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2011 03 07, 21:58)
na siandien pavazinejau dar pries rytdiena blink.gif sirdis galvojau issoks is siaubo, gyvenime nebevaziuosiu su savo brangiuoju doh.gif kad suksim i desine pasako, kai jau bunu ties posukiu, pradeda rekti greiciau vaziuok, tada staaaaaabdyyyyyk ir isviso.. supratau, kad jam didesne baime sedeti prie manes, nei man vaziuoti lotuliukas.gif

Oj pazystamas dalykas, o ipatingai kai vaziuoji su didziulem baimes akim, nusivylus savim nezinau iki kokio lygio, su benzinine masina ir dar didele ir padarai klaidu ir tada pradeda saukt: nu ka darai? ar matai kaip tu parkuojies? sakau gi klausyk manes. Bet geriausias vaistas nuo to -apkurst ir as visiakai negiordziu ka jis rekia, paskui kai nusiramina atsisuku ir pasakau galima darbar ramiai kalbet lotuliukas.gif aisku aprekt aprekia vaziuojant, bet gryzus namo pagiria, kad visdelto gerai vaziuoju ir moku vaziuot ir tik jam norisi is manes sumaheri padaryt, kad jau su masina viska mokeciau.......

QUOTE(ziuzytea @ 2011 03 08, 13:06)
verysad.gif zuvo mano pasitikejimas savimi. susigadinau diena pati sau zliumbiu beproto, kam man reikejo eiti siandien tu teisiu laikyti verysad.gif daugiau turbut niekada neisiu verysad.gif

Neliudek taip 4u.gif puikiai zinomas jausmas, bet zinok reikia kazkaip nusiteikt, kad nu va kita karta tai tikrai pavyks ir parodsyisu as jiem.....(cia reiketu ir man paciai taip ismokt nusiteikt blush2.gif ) Svarbiausia nusiramint ir atgaut pasitikejima savo jegom mirksiukas.gif

QUOTE(Singė @ 2011 03 08, 14:27)
Nesmagu, žinoma, bet kad čia jau laimės dalyku tampa išlaikyti iš karto. Tad nusišluostyk ašaras ir eina jie kakot visis. Išsilaikysi. 4u.gif

Na tikrai, kad laimes dalykas......bet nieko kazkada ir mum pavyks iissilaikyt tas teises......
Atsakyti
QUOTE(Vergas_20+ @ 2011 03 08, 21:41)
Papildyta:
del sito neskubek ir busi pirma.... ivaziuoji ir neskubedama praleisk masinas kitas... o kai bus tikrai didelis tarpas ramiai isvaziuok... ir niekas nepasakys nieko blogo.... net 3 metus vairuodamas  jau kai pamatau tarpa ir kokia nuojauta  nekokia buna tai nesiskubinu per abejotina tarpa lyst smile.gif neskubek nebijok ir busi pirma smile.gif

Va va tą patį man ir instruktorius sako neskubėk, man vis norisi skubėti biggrin.gif ,bet pati pastebėjau kai lėčiau tai viskas geriau gaunasi, o dar kai pagalvoji,kad už nugaros eilė laukiančių ir tave keikiančių doh.gif
Atsakyti
greitu metu jungsiuos i Jusu gretas 4u.gif gal zinote per kiek laiko padaromas vairuotojo pazymejimas po praktikos egzamino islaikymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 09, 11:02)
greitu metu jungsiuos i Jusu gretas 4u.gif  gal zinote per kiek laiko padaromas vairuotojo pazymejimas po praktikos egzamino islaikymo? g.gif

Per dieną,kartais dvi dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2011 03 09, 12:48)
Per dieną,kartais dvi dienas  4u.gif

thumbup.gif vaje kaip greitai, galvojau minimum pora savaiciu biggrin.gif

matau, kad Jus is dainavos, kokioj mokykloj mokotes? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naguciu_feja: 09 kovo 2011 - 11:55
QUOTE(fobia @ 2011 03 08, 08:49)
Nelabai sutinku, kad nereikia su prastesnem masinom pavazinet pries egzamina, as vazinejau su instruktoriaus ir su savo senuku subaru benzininiu, kuris greitai uzgesdavo, jei tik truputi gazo neduodi, bet ismokus su tokiom senesnem tas Regitros golfas nuostabiai vaziavo, jokiu uzgesimu, begiu nepataikymu, nieko. Del masinu lauzymu, cia reik sau galvoj analizuot, ka as ne taip darau, ar ta masina kibiras ar ne, viskas priklauso nuo koju+ranku suderinto darbo.

Na, ne taip supratot, bet ką dabar biggrin.gif Turėjau galvoje, kad tą pr jėgą paminkius, neklausė kojos, kad mokyklinę švelniai reikia, na neesmė, jums geriau žinot, nesiteisinu mirksiukas.gif

QUOTE(zhydelka @ 2011 03 08, 09:19)
jadziukas, o kodel tu pakenti tuos abudu diedus? vyrui nurauciau ausis uz tokia rekomendacija ir komentarus, o instruktoriui tai irgi pasakyciau ne itin mielu zodziu. gi mokykloj turi buti daugiau instruktotriu. pasikeisk greiciau. kam imti tas papildomas pamokas, jei ir per pagrindines viska galima ismokti. zodziu, nekentek nesamoniu, tu juk turi savo teises. net pyktis ima skaitant apie toki elgesi. mano instruktorius irgi ne auksas buvo, bet bent jau ka prasydavau, ta darydavo.
Kliamka, teisiu dar neturiu, nu niekaip nepagamina...o man jau zemas startas  lotuliukas.gif

Kodėl pakenčiu, tai nežinau, kiek žinau, instruktorius ten vienas, nėra iš ko rinktis, o litų sumokėtų gailą, nieko, liko tik 4 važiavimai ir spjausiu, eisiu pas normalų (kodėl iškart nėjau.. verysad.gif )
Bijau iš tikro pyktis, turiu bėdų, nors jau praėjo 6 metai, bet bijau, kad susinervinus koks priepuolis neištiktų, ką jis tada su manim darytų biggrin.gif Šiandien nuėjau į važiavimą tokia pasiutus ant jo (susikaupė jau)l, pasisveikinau ir tyliu, važiuoju, nieko nesako, žiūriu kliūtis, klausiu:"dabar jau į antrą?" Turėjau galvoje ar dabar jau rikiuotis, ar vėliau, nes kartais apstaugia, kad per anksti rikiuojuos, tai kai užriaumojo"Tai ne, bl, į pirmą.." Gal ko blogai paklausiau.. Nu gi atrodo, mokausi, galiu ir tokių nesąmonių klausti.. unsure.gif Po to važiuoju, prieš posukį pristabdžiau, įsijungiau antrą, pasukau, važiuoju, o tada jis vėl:"Vėl tu savo išsikreivinusiom pirštų kombinacijom antrą jungi!!!", nu blin, lyg ir normaliai jungiau, nu negalvoju kaip ten jungiu, tiesiog bac ir įjungiu važiuodama, nu ir taip toliau, ir pan.. Man net susikaupti sunku, bijau be galo, kad bet kada ims kaukt, net sako ką daryti tokiu grėsmingu tonu, kad aš visko bijau, tiesiog atrodo sustosiu, išlipsiu ir lai pasikaria, bet gi pinigų gaila.. Kainuos man tos teisės ir pinigų, ir nervų..

ziuzytea, viskas bus gerai, visi išlaiko 4u.gif
Atsakyti
[quote=jadziukas,2011 03 09, 12:14]
Man net susikaupti sunku, bijau be galo, kad bet kada ims kaukt, net sako ką daryti tokiu grėsmingu tonu, kad aš visko bijau, tiesiog atrodo sustosiu, išlipsiu ir lai pasikaria, bet gi pinigų gaila.. Kainuos man tos teisės ir pinigų, ir nervų..

Jadziukai, tas instruktorius nenormalus. As to taip napalikciau...Kokia jis turi teise tave izeidinet? (atsiprasau, kad kreipiuosi "Tu", bet man taip atrodo lengvesnis bendravimas, nes juk visos tame paciame vezime sedim). Jis turi tave mokyt vairuot, o ne izeidinet. As kreipciausi i jo virsinka ar bent jau pagasdinciau, kad kreipsiuos. Jam truksta kavalifikacijos akivaizdziai. Mano instruktorius sake kas 5 metus jie turi perlaikyt egzaminus, netik teorijos ir visa kita kas su automibiliu susije, bet ir psichologijos. Manau, jis tave netik, kad neismokys, bet dar ir paciam vairavimui ivarys baime. Tikrai, as labiau pasidomeciau siuo instruktorium. Tu perki jo paslaugas, tu esi jo kliente, jis gauna nuo tavo mokamos sumos procentus. Taigi nepalik sito taip. Jis taip elgaisi galbut netik su tvaim taip, bet ir su kitom vairuotojom g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadziukas @ 2011 03 09, 13:14)
Kodėl pakenčiu, tai nežinau, kiek žinau, instruktorius ten vienas, nėra iš ko rinktis, o litų sumokėtų gailą, nieko, liko tik 4 važiavimai ir spjausiu, eisiu pas normalų (kodėl iškart nėjau.. verysad.gif )
Bijau iš tikro pyktis, turiu bėdų, nors jau praėjo 6 metai, bet bijau, kad susinervinus koks priepuolis neištiktų, ką jis tada su manim darytų biggrin.gif  Šiandien nuėjau į važiavimą tokia pasiutus ant jo (susikaupė jau)l, pasisveikinau ir tyliu, važiuoju, nieko nesako, žiūriu kliūtis, klausiu:"dabar jau į antrą?" Turėjau galvoje ar dabar jau rikiuotis, ar vėliau, nes kartais apstaugia, kad per anksti rikiuojuos, tai kai užriaumojo"Tai ne, bl, į pirmą.." Gal ko blogai paklausiau.. Nu gi atrodo, mokausi, galiu ir tokių nesąmonių klausti.. unsure.gif  Po to važiuoju, prieš posukį pristabdžiau, įsijungiau antrą, pasukau, važiuoju, o tada jis vėl:"Vėl tu savo išsikreivinusiom pirštų kombinacijom antrą jungi!!!", nu blin, lyg ir normaliai jungiau, nu negalvoju kaip ten jungiu, tiesiog bac ir įjungiu važiuodama, nu ir taip toliau, ir pan.. Man net susikaupti sunku, bijau be galo, kad bet kada ims kaukt, net sako ką daryti tokiu grėsmingu tonu, kad aš visko bijau, tiesiog atrodo sustosiu, išlipsiu ir lai pasikaria, bet gi pinigų gaila.. Kainuos man tos teisės ir pinigų, ir nervų..

Dėl pinigų grąžinimo, tai dar vertėtų pasidomėt, man rodos jie turi juos grąžint (tuos, kurie liko nepanaudoti, tai tikrai). Kai aš mokyklos vadovui pasakiau, kaip instruktorius elgiasi su manimi vadovas buvo labai nustebęs, dar ir kaip kompensaciją papildomų valandų pažadėjo. Šiaip, jei kreiptumeisi į tam tikras institucijas, galėtum ir pinigų prisiteisti (bent jau man taip vadovas sakė), taip, kad jie turėtų būt suinteresuoti gerinti sąlygas. Juk tu moki pinigus tu ir sąlygas nustatinėji. Kai aš instruktoriaus tokių paprastų klausimų paklausiu, jis normaliai paaiškina, nors kartais klausiu jau ne pirmą ir ne antrą kartą. O jei ir negrąžintų visų pinigų, aš tavo vietoje eičiau į kitą vairavimo mokyklą, kad ir vienas pravažiavimas būtų likęs.
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 09, 14:54)

Jadziukai, tas instruktorius nenormalus. As to taip napalikciau...Kokia jis turi teise tave izeidinet? (atsiprasau, kad kreipiuosi "Tu", bet man taip atrodo lengvesnis bendravimas, nes juk visos tame paciame vezime sedim). Jis turi tave mokyt vairuot, o ne izeidinet. As kreipciausi i jo virsinka ar bent jau pagasdinciau, kad kreipsiuos. Jam truksta kavalifikacijos akivaizdziai. Mano instruktorius sake kas 5 metus jie turi perlaikyt egzaminus, netik teorijos ir visa kita kas su automibiliu susije, bet ir psichologijos. Manau, jis tave netik, kad neismokys, bet dar ir paciam vairavimui ivarys baime. Tikrai, as labiau pasidomeciau siuo instruktorium. Tu perki jo paslaugas, tu esi  jo kliente, jis gauna nuo tavo mokamos sumos procentus. Taigi nepalik sito taip. Jis taip elgaisi galbut netik su tvaim taip, bet ir su kitom vairuotojom g.gif

Na, va, kad aš bijau, labai vengiu konfliktų, kol viskas nesusikaupia, tiesiog norėjau šiandien sustoti.. Normalu, kad ir labiausiai įgudusį vairuotoją gali iš vėžių išmušt su tokiom nesąmonėm, ir kaip agresyviai kalba, na net negaliu, nenormalu jau tikrai, tiesiog noriu ramiai dingt iš ten, tik va, tėvai finansavo vairavimo mokymą, gaila jų pinigų..

QUOTE(Babi* @ 2011 03 09, 15:11)
Dėl pinigų grąžinimo, tai dar vertėtų pasidomėt, man rodos jie turi juos grąžint (tuos, kurie liko nepanaudoti, tai tikrai). Kai aš mokyklos vadovui pasakiau, kaip instruktorius elgiasi su manimi vadovas buvo labai nustebęs, dar ir kaip kompensaciją papildomų valandų pažadėjo. Šiaip, jei kreiptumeisi į tam tikras institucijas, galėtum ir pinigų prisiteisti (bent jau man taip vadovas sakė), taip, kad jie turėtų būt suinteresuoti gerinti sąlygas. Juk tu moki pinigus tu ir sąlygas nustatinėji. Kai aš instruktoriaus tokių paprastų klausimų paklausiu, jis normaliai paaiškina, nors kartais klausiu jau ne pirmą ir ne antrą kartą. O jei ir negrąžintų visų pinigų, aš tavo vietoje eičiau į kitą vairavimo mokyklą, kad ir vienas pravažiavimas būtų likęs.

Tai va, kad dar 4 važiavimai likę, aišku, dzin man tie važiavimai, kad tik tą pažymą duotų.. Ai, jau nebežinau, kasdien su baime, na nenormalu.. Sėdžiu, tyliu ir laukiu, kol griebs ir ims tampyt už vairo, kad duobę apvažiuotų.. O po visko sako:"susitvarkyk su savo nervais" doh.gif biggrin.gif Kiba reikia susikaupt, susitvarkyt ir jo kalba pakalbėt.. Einu info ieškot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadziukas: 09 kovo 2011 - 15:46
Sveiki 4u.gif Vis paskaitau,o dabas
prisijungiu prie jusu blush2.gif Tik kad mano kelias link teisiu gedingas..vairavimus pabaigus jau praeitais metais,o vat teorijos mokykloje taip ir neejau laikyt doh.gif Pradzioj su vaiku i ligonine patekom,poto visokios problemos,pinigai..galop aptingau verysad.gif

Na nieko..si menesi einu i mokykla,prasitest sutarti ir privalau papildoma pamoka paimt,kad leistu teorija laikyt rolleyes.gif Kaip tikiuos,jog uzteks vienos pamokos..Senokai uz vairo sedejus,bet sekesi gerai rolleyes.gif

Jadziukas,kai skaiciau pirmas zinutes,tai man kazkaip pasirode kaip baisi istorija blink.gif Pradzioj net nepatikejau,pamaniau,jog issidirbinejimas g.gif Bet jei taip is tiesu yra,tai nekvailiok ir nekentek..taip dabar "mokais",atvazinesi tas pamokas,bet tada tau reikes daauuug pamoku papildomu..Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 09 kovo 2011 - 17:06