Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

vesta:6 , va del to teises rankose laikiau lygiai po menesio, kai pradejau link ju eiti, nes man irgi jau daug kartu buvo taip, kad neprisiruosiu pradeti, tai vaikas, tai pinigai tai dar kazkas, tai net pradeti nesugebedavau.o vasario pradzioj uzsispyriau ir kovo 7 teise jau mano rankose. nors lengva tikrai nebuvo.. ax.gif sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
Zhydelka,aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2011 03 09, 18:52)
Zhydelka,aciu labai 4u.gif

Sveikute 4u.gif ,daugiau neatidek schmoll.gif ,stenkis viska susitvarkyt mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2011 03 09, 18:04)
Sveiki 4u.gif Vis paskaitau,o dabas
prisijungiu prie jusu blush2.gif Tik kad mano kelias link teisiu gedingas..vairavimus pabaigus jau praeitais metais,o vat teorijos mokykloje taip ir neejau laikyt doh.gif Pradzioj su vaiku i ligonine patekom,poto visokios problemos,pinigai..galop aptingau verysad.gif

Na nieko..si menesi einu i mokykla,prasitest sutarti ir privalau papildoma pamoka paimt,kad leistu teorija laikyt rolleyes.gif Kaip tikiuos,jog uzteks vienos pamokos..Senokai uz vairo sedejus,bet sekesi gerai rolleyes.gif

Jadziukas,kai skaiciau pirmas zinutes,tai man kazkaip pasirode kaip baisi istorija blink.gif Pradzioj net nepatikejau,pamaniau,jog issidirbinejimas g.gif Bet jei taip is tiesu yra,tai nekvailiok ir nekentek..taip dabar "mokais",atvazinesi tas pamokas,bet tada tau reikes daauuug pamoku papildomu..Stiprybes tau 4u.gif

Linkiu viską greitai sustivarkyti 4u.gif
Ai, aš iš šalies irgi pagalvočiau, kad paika vėpla nemokša pabėdavot atėjo, kad dėdė kartą pakėlė balsą, kažko pridėjo, kažką perdėjo, paguodos ieško, na bet taip nėra, vairą pasukioju nuo 13, bet dar taip nebuvo, kad važiuodama galvočiau kaip ant ričiago ranką dedu (neduokdie ne taip, tai taip apstaugs), o ne kas kelyje vyksta ir ką prietaisai rodo.. doh.gif
Dabar geriu melisų arbatą ir bandau nusiteikti, kad rytoj įlipus į mašiną paaiškint, kad jo paslaugos manęs, kaip nepastovių nervų, blogos mokinės, netenkina, kad lai pasirašo, tegu jau susikiša tuos litus, bala nematė, neprabagotėsiu nei aš, nei jis, bet nepakeliu aš tokios įtampos, kad tik išdrįsčiau.. verysad.gif

QUOTE(zhydelka @ 2011 03 09, 18:26)
vesta:6  , va del to teises rankose laikiau lygiai po menesio, kai pradejau link ju eiti, nes man irgi jau daug kartu buvo taip, kad neprisiruosiu pradeti, tai vaikas, tai pinigai tai dar kazkas, tai net pradeti nesugebedavau.o vasario pradzioj uzsispyriau ir kovo 7 teise jau mano rankose. nors lengva tikrai nebuvo.. ax.gif sekmes! thumbup.gif

Kaip greit... smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Na mano šiandieninis važiavimas toks įdomus buvo. Važiavom, kaip mano instruktorius sako pasižiūrėt "cirko už dyką" - į Regitrą žiūrėt kaip egzaminus laiko.. na ką, tai stovėjau ten, iš keturių žmonių kurie prie manęs aikštelėj važiavo tai vienai merginai aikštelėj ir baigėsi.. vagšė, gaila buvo... o šeip tai pažiūrėjau į tuos vairavimo egzamino instruktorius, tai aina jie nafik, susiraukę kažkokie, vienas buvo dureles atsidaręs tipo pažiet ar ant linjos neužvažiavo, tai sako tai merginai "gerai, važiuok".. bet jau toookiu tonu, kad padėk Dieve.. ar juos ten gal nevalgiusius laiko, kad piktesni būtų unsure.gif o man pačiai sekėsi vėl nekaip.... instruktorius net kažką apie papildomas pamokas kalbėjo, jaučiu man jų gali prireikt.. šūds.. nors buvau tokia tikra kad man puikiai seksis viskas.. maybe I was not born to drive biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau po važiavimo, pasak instruktoriaus įvyko lūžis lotuliukas.gif . Ryt egzas, vis dar mąstau ar eiti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 09 kovo 2011 - 19:52
Jadziukas, aš pasakyčiau maždaug taip : "matau, kad jūsų netenkina mano vairavimas, o manęs netenkina jūsų mokymas, tai grąžinat man nepravažinėtus pinigus ir baigiam šitas kančias." Jei nesutinka: "arba nustojat ant manęs rėkti ir nepagarbiai elgtis ir važiuojam ramiai, arba grąžinat pinigus ir viso gero". Dar pagasdinčiau tokiom frazėm kaip nežinot su kuo reikalų norit turėt, turiu įrodymų ir pan. Bet gal jau per vėlu. g.gif Ir dar paviešinčiau gerokai šitą bjaurų dėdę. cool.gif Labai noriu, kad tau tektų pavažinėti su profesionaliu mokytoju. Tiesiog verta pajusti skirtumą. thumbup.gif O šiaip tai nebijok važiuot, daryk viską negalvodama apie jį, juk nieko blogesnio jis jau nepadarys, o kad rėks tai tegul sau rėkia, bandyk pasijuokt iš jo rėkimo ir viskas. Jis sau kenkia šitaip elgdamasis, jam su psichika negerai, gal sunki paauglystė buvo, vaikai nemyli ir pan. wink.gif Laikykis, seksiu tave kol egzą išlaikysi. biggrin.gif 4u.gif
Zhydelka, drinks_cheers.gif thumbup.gif ar važinėsi jau?
Neišlaikančios, žinokit kito kelio nėra, tik eit laikyti vėl. smile.gif bet jei lygiam kely į priešingą juostą išvarot, tai.. rolleyes.gif
Atsakyti
pradesiu vazineti nuo penktadienio, nes tik tada normalus draudimas galioti prades. kazkaip visiskai nebijau, tik reikes kuo greiciau susigalvoti kokiu reikalu, kad butinai reiketu su masina vaziuoti. tik va vaiko vyras sake dar tikrai neleis veziotis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2011 03 09, 20:51)
Aš  jau po važiavimo, pasak instruktoriaus įvyko lūžis  lotuliukas.gif . Ryt egzas, vis dar mąstau ar eiti  doh.gif

Lūžis į gera? O ką instruktorius dėl egzo sakė? Jei pati jauti kad neturi ko dar mokytis, o belieka tobulėti tai eik. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 09, 21:17)
pradesiu vazineti nuo penktadienio, nes tik tada normalus draudimas galioti prades. kazkaip visiskai nebijau, tik reikes kuo greiciau susigalvoti kokiu reikalu, kad butinai reiketu su masina vaziuoti. tik va vaiko vyras sake dar tikrai neleis veziotis doh.gif  lotuliukas.gif

Atsiras tų reikalų, vakarais nulėk pas kokią draugę ar į parduotuvę. mirksiukas.gif svarbu kad būtų kur vaiką palikt jei vežtis negalėsi.smile.gif) ech.. pavydžiu biškį, pati vis dar be ratų.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 09, 21:12)
Jadziukas, aš pasakyčiau maždaug taip : "matau, kad jūsų netenkina mano vairavimas, o manęs netenkina jūsų mokymas, tai grąžinat man nepravažinėtus pinigus ir baigiam šitas kančias." Jei nesutinka: "arba nustojat ant manęs rėkti ir nepagarbiai elgtis ir važiuojam ramiai, arba grąžinat pinigus ir viso gero". Dar pagasdinčiau tokiom frazėm kaip nežinot su kuo reikalų norit turėt, turiu įrodymų ir pan. Bet gal jau per vėlu. g.gif Ir dar paviešinčiau gerokai šitą bjaurų dėdę. cool.gif Labai noriu, kad tau tektų pavažinėti su profesionaliu mokytoju. Tiesiog verta pajusti skirtumą. thumbup.gif  O šiaip tai nebijok važiuot, daryk viską negalvodama apie jį, juk nieko blogesnio jis jau nepadarys, o kad rėks tai tegul sau rėkia, bandyk pasijuokt iš jo rėkimo ir viskas. Jis sau kenkia šitaip elgdamasis, jam su psichika negerai, gal sunki paauglystė buvo, vaikai nemyli ir pan. wink.gif Laikykis, seksiu tave kol egzą išlaikysi. biggrin.gif  4u.gif
Zhydelka, drinks_cheers.gif  thumbup.gif  ar važinėsi jau?
Neišlaikančios, žinokit kito kelio nėra, tik eit laikyti vėl. smile.gif bet jei lygiam kely į priešingą juostą išvarot, tai.. rolleyes.gif

Tikman šiuo atveju reikia nebe pinigų, o kad pasirašytų ant tos kažkokios pažymos.. Man jos reikia, nes neturėsiu dar 1000, kad kokioj kitoj vairavimo mokykloj sutartį rašytis.. Tai va galvoju prašyt, kad pasirašytų ir skirstomės, tegul jam žvakėms lieka, ir taip kaskart nusuka nuo manęs.. Nebegaliu tokioj įtampoj važinėt, reikia susikaupti ir pakalbėti.. O šiaip, dabar vartotojų teises skaitau. Na, bet kuriuo atveju, už tuos visus kartus jau pasirašiau, tai nieko nebepasakysiu ir neįrodysiu.. Iš kur tos drąsos paimti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 09, 20:20)
Lūžis į gera? O ką instruktorius dėl egzo sakė? Jei pati jauti kad neturi ko dar mokytis, o belieka tobulėti tai eik. smile.gif

Lūžis į gerą pusę, regitros maršrutais pravažiavau be klaidų, nuvažiavom į aikštelę užgesau, prieš įsibėgėjimą ko anksčiau nebūdavo doh.gif Instruktorius sakė jei važiuosiu kaip šiandien išlaikyt turėčiau, jei stresas kojos nepakiš doh.gif . O pati tai net nežinau atrodo ,kad ir gerai viskas, na tų įgūdžių trūksta na bet jie su laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Tapse 4u.gif Bet zinai,kartais taip gyvenimas klostos,jog "teises" buna paskutinioje vietoje unsure.gif

Jadziukas,o as pritariu,tu turetum paviesinti sio "instruktoriaus" duomenys g.gif

Mano instruktorius tai nebuvo pyktas ir panasiai,bet nepasakyciau,jog superinis,nes..na taip daugmaz mokyno ir tiek..vat maciau aiksteleje kaip kiti uzsidege,stengiasi ismokint ax.gif
Atsakyti