Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(jadziukas @ 2011 03 09, 20:28)
Tikman šiuo atveju reikia nebe pinigų, o kad pasirašytų ant tos kažkokios pažymos.. Man jos reikia, nes neturėsiu dar 1000, kad kokioj kitoj vairavimo mokykloj sutartį rašytis.. Tai va galvoju prašyt, kad pasirašytų ir skirstomės, tegul jam žvakėms lieka, ir taip kaskart nusuka nuo manęs.. Nebegaliu tokioj įtampoj važinėt, reikia susikaupti ir pakalbėti.. O šiaip, dabar vartotojų teises skaitau. Na, bet kuriuo atveju, už tuos visus kartus jau pasirašiau, tai nieko nebepasakysiu ir neįrodysiu.. Iš kur tos drąsos paimti.. biggrin.gif

pažymą parašo ne instruktorius man atrodo, nes ten ir mokyklos antspaudai viskas turi būti sudėta. O tu gal pirma pakalbėk su mokyklos ar direktorium ar admine jei turi mokykla, gal nežino jie patys,kad tokį darbuotoją turi ir viskas paprasčiau išsispręs 4u.gif
Atsakyti
I regitra tai pamenu is ryto paskutine pamoka nuvaziavom,bet dar nieko nebuvo.O marsruta tai viena kita vaziavom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2011 03 09, 20:32)
Mano instruktorius tai nebuvo pyktas ir panasiai,bet nepasakyciau,jog superinis,nes..na taip daugmaz mokyno ir tiek..vat maciau aiksteleje kaip kiti uzsidege,stengiasi ismokint ax.gif

mano pirmasis instruktorius man nepatiko todėl ,kad per griežtai su manim kalbėjo, paprašiau ir pakeitė.

man kažkaip aikštelėj kaip tik užkliuvo, suvažiuoja 10 mašiniukų, visi instruktoriai stovi būrelyje rūko, o mokiniai patys malasi po tą aikštelę. Nu niekaip nesuprantu kaip tie mokiniai išmoksta.
Atsakyti
Jadziukas,zinok geru patarimu tau merginos parase 4u.gif
Papildyta:
Maniskis niekada neislipdavo is auto schmoll.gif nepatikedavo masiniuko.
Atsakyti
Jadziukas, nueik i mokyklą pas administraciją ir paprašyk kad išrašytų pažymėjimą, paklausk ar jau gali išrašyt, pasakyk, kad nenori daugiau važinėt, blyn, pasakyk tiesą, to "instruktoriaus" ten šalia nebus. Susitark kad išrašytų, o gal ir pinigų grąžins. smile.gif

Manęs nei karto nebuvo palikęs aikštelėj vienos. Išvis tik vieną kartą reikėjo pačiai į priekį pavažiuot kai viena mašinoj buvau tai taip lb keista ir nesaugu buvo, kad šalia tuščia. biggrin.gif

Bet anksčiau visaip būdavo. Vyresnė bendradarbė pasakojo kaip ją "mokino" prieš kokius 20 metu. Sako važiuojam pamiškes keliuku, bac iš priekio atvaro sunkvežimis, o nėra kur dingt. Tam mokytojui akys didelės, sako lipk lauk, aš pavairuosiu. Paskui nuvažiavo iki aikštelės, sako čia pavažinėk, aš einu su vyrais šnapso pagert. lotuliukas.gif ir baigėsi jos mokymasis, sakė gerai moka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 09, 21:49)
Jadziukas, nueik i mokyklą pas administraciją ir paprašyk kad išrašytų pažymėjimą, paklausk ar jau gali išrašyt, pasakyk, kad nenori daugiau važinėt, blyn, pasakyk tiesą, to "instruktoriaus" ten šalia nebus. Susitark kad išrašytų, o gal ir pinigų grąžins. smile.gif

Manęs nei karto nebuvo palikęs aikštelėj vienos. Išvis tik vieną kartą reikėjo pačiai į priekį pavažiuot kai viena mašinoj buvau tai taip lb keista ir nesaugu buvo, kad šalia tuščia. biggrin.gif

Bet anksčiau visaip būdavo. Vyresnė bendradarbė pasakojo kaip ją "mokino" prieš kokius 20 metu. Sako važiuojam pamiškes keliuku, bac iš priekio atvaro sunkvežimis, o nėra kur dingt. Tam mokytojui akys didelės, sako lipk lauk, aš pavairuosiu. Paskui nuvažiavo iki aikštelės, sako čia pavažinėk, aš einu su vyrais šnapso pagert. lotuliukas.gif ir baigėsi jos mokymasis, sakė gerai moka.  biggrin.gif

Tai kad aš kaip suprantu, tai jis ten visa valdžia ir viskas viename..
O kiek dabar reikia būti pravažiavus, kad jau išrašytų?
Atsakyti
QUOTE(jadziukas @ 2011 03 09, 22:32)
Tai kad aš kaip suprantu, tai jis ten visa valdžia ir viskas viename..
O kiek dabar  reikia būti pravažiavus, kad jau išrašytų?

ohoho, tikras šaraškinas.
Reikia 30 akad. valandų, bet šiaip tai nebūtina, ant pažymėjimo nesirašo kiek valandų važinėjai. Man sakė, kad gali mokinys ir mažiau pamokų imti jei pvz., ateina jau mokėdamas važiuot. Jei neduos, bandyk gal į regitrą skambint. Įdomu kas čia per mokykla. g.gif
Atsakyti
Man tai ir idomu,kas cia per "mokyklele" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 09, 22:37)
ohoho, tikras šaraškinas.
Reikia 30 akad. valandų, bet šiaip tai nebūtina, ant pažymėjimo nesirašo kiek valandų važinėjai. Man sakė, kad gali mokinys ir mažiau pamokų imti jei pvz., ateina jau mokėdamas važiuot. Jei neduos, bandyk gal į regitrą skambint. Įdomu kas čia per mokykla. g.gif

Na nežinau ar tikrai taip,bent mano sutartyje minima ir prie instruktoriaus,ir prie visų antspaudų viena ir ta pati pavardė, todėl darau tokią išvadą, o antireklamos daryti irgi nenoriu, nes ką gali žinoti, gal aš pati esu kokia nors nepakenčiama vėpla ir su kitais jis kaip švelni vilna, ką ten gali žinot biggrin.gif Na, rytoj bandysiu kalbėtis tik įlipus į mašiną, nebenoriu daugiau važiuoti, jaučiuosi "atsivažinėjus"..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadziukas: 09 kovo 2011 - 22:55
manau cia labai daug zebro gerbeju yra, tai gal galit kuri pasakyt kiek toje mokykloje valandu skiria vairavimui? g.gif 20 ar 30? unsure.gif nes vienose mokyklose randu 20, kitose 30...o zebre taip ir nepasiklausiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 10, 12:17)
manau cia labai daug zebro gerbeju yra, tai gal galit kuri pasakyt kiek toje mokykloje valandu skiria vairavimui? g.gif  20 ar 30? unsure.gif nes vienose mokyklose randu 20, kitose 30...o zebre taip ir nepasiklausiau doh.gif

o kas yra zebras? visose mokyklose skiriama 30 valandu vaziavimams, dabar tai privaloma.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 10, 12:46)
o kas yra zebras? visose mokyklose skiriama 30 valandu vaziavimams, dabar tai privaloma.

zebras yra mokykla 4u.gif
Atsakyti