Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Singė @ 2011 03 14, 13:12)
Labai daug senų vairuotojų 100 kartų daugiau GRUBIAI pažeidinėja eismo taisykles, nei tie ką tik iškepti. Taip, kad.....

Nemaišykite nedisciplinuotumo ir mokėjimo vairuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 03 14, 22:28)
Nemaišykite nedisciplinuotumo ir mokėjimo vairuoti wink.gif

kartais mieste persirikiuot nevirrsijus greicio beveik neimanoma jei greitis leistinas 50 o visi vaziuoja 60 tai persirikiuot i nedideli tarpa reikia 65-70km/h tai kur lieka disciplina jei reikia persirikiuot? aisku nevisada reikia aplenkt masina bet jei vaziuoji leciau uz srauta persirikiuot beveik neimanoma.. turi judet tokiu tempu kaip ir kiti jei nenori kad ipultu i gala... ir poto prisitaikai... ir setau kad nori disciplina mirksiukas.gif
Atsakyti
O Vilniuje iki Regitros kas nors bandė važiuoti visuomeniniu transportu?
Kai pažiūrėjau maps-e, ten 12 ir 19 autobusai iš stoties važiuoja, ir viskas? g.gif
Ten lyg nemažai kulniuoti reikia nuo sustojimo rolleyes.gif .
Atsakyti
oi, su autobusais nezinau...
as nuvaziavau iki savanoriu stoteles (taip ir vadinasi) o nuo ten vaziuoja 38 mikriukas mazdaug kas 15 minuciu ir nuveza iki pat regitros. gal kokiu litu brangiau, nei su autobusu, uztat greiciau ir nereikia tiek nervintis.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 15, 08:10)
as nuvaziavau iki savanoriu stoteles (taip ir vadinasi) o nuo ten vaziuoja 38 mikriukas mazdaug kas 15 minuciu ir nuveza iki pat regitros. gal kokiu litu brangiau, nei su autobusu, uztat greiciau ir nereikia tiek nervintis.

dar važiuoja 20 autikas iki regitros , nuo vaduvos stotelės Savanorių pr., tik labai retai važiuoja
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Kliamka @ 2011 03 14, 19:40)
Fėja, o žinok, aš tau net pavydžiu truputį, nes nors ir neišlaikei egzamino, bet va sau važinėji, praktikuojies.  happy.gif

Na zinok nera taip jau labai faina, nes va pvz siandien reikia nuvaziuot i miesta sutvarkyt popieriu o negaliu viena pati vaziuot, reikes laukt po piet grystancio vyro ir tada vaziuot i miesta tvarkytis reikalu.........
Atsakyti
QUOTE(Vergas_20+ @ 2011 03 14, 22:18)
kartais mieste persirikiuot nevirrsijus greicio beveik neimanoma jei greitis leistinas 50 o visi vaziuoja 60 tai persirikiuot i nedideli tarpa reikia 65-70km/h tai kur lieka disciplina jei reikia persirikiuot? aisku nevisada reikia aplenkt masina bet jei vaziuoji leciau uz srauta persirikiuot beveik neimanoma.. turi judet tokiu tempu kaip ir kiti  jei nenori kad ipultu i gala... ir poto prisitaikai... ir setau kad nori disciplina mirksiukas.gif

Važiavimas srauto greičiu yra pats saugiausias greitis, o ne joks grubus pažeidimas!
Atsakyti
Turiu 2 magnetinius (limpa prie masinos ir saldytuvo lotuliukas.gif )M zenklus, jei kam reikia, galiu padovanoti.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 03 15, 10:10)

QUOTE(anytė @ 2011 03 15, 11:15)
dar važiuoja 20 autikas iki regitros , nuo vaduvos stotelės Savanorių pr., tik labai retai važiuoja

Ačiū, kad parašėt. Žinosiu drinks_cheers.gif .
Šiandien einu važiuoti vėl, ir vėl kažkaip neramu širdy. Dar be šio karto liks 2 važiavimai.
O po to būna kažkoks dar kaip egzas vairavimo mokyukloj (praktinis)?

QUOTE(zhydelka @ 2011 03 15, 12:32)
Turiu 2 magnetinius (limpa prie masinos ir saldytuvo  lotuliukas.gif )M zenklus, jei kam reikia, galiu padovanoti.

Žinai, gal man jų reikės g.gif unsure.gif
Atsakyti
man mokyklinis egzas neva tai buvo, neva tai ne. nes iprastai pavazinejom su instruktorium ir pasake, kad gerai, uzskaitau. tai toks cia ir egzas. pradedant vazineti ispejo, kad siandien tau egzas ir susijuoke.

Singe, jei noresi tu zenklu, rastelk az

Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 15, 10:36)
Šiandien einu važiuoti vėl, ir vėl kažkaip neramu širdy. Dar be šio karto liks 2 važiavimai.
O po to būna kažkoks dar kaip egzas vairavimo mokyukloj (praktinis)?
Žinai, gal man jų reikės  g.gif  unsure.gif

aš irgi šiandie važiuot einu, gėda kažko eiti man į mokyklą po neišlaikyto egzo doh.gif . Dėl mokyklinio egzo nuo mokyklos priklauso, pas mane nebuvo, mano draugė kitoje mokykloje mokosi tai sakė griežtai pas ją , iš pirmo karto net neišlaikė to mokyklinio
Atsakyti
nei si, nei kita sestadieni nera laisvu vietu regitroj, nesupratau kame esme blink.gif
Atsakyti