Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

QUOTE(netikėtai @ 2011 03 02, 22:34)
Ania bigsmile.gif Nu vialnias kaip malonu bigsmile.gif Ačiū mergiotės wub.gif

ok sutarėm dar min du swapai biggrin.gif

Atsakyti
hihihi.gif
Atsakyti
šiandien kas atsiuntė tai ir išsiųsiu jums po norą bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2011 03 02, 22:37)

be reikalo nedalyvavai rolleyes.gif , būt smagu buvę wub.gif
Atsakyti
Gal ir smagu, jei būčiau sugalvojus, ką daryti smile.gif

Man kol kas transformeris, tik su Katinyčio siūtu rūbu asocijuojas, nu dar su išsilankstančiu pirkinių maišeliu, daugiau jokios minties padorios neateina. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 kovo 2011 - 22:41
QUOTE(Kerpena @ 2011 03 02, 22:38)
Gal ir smagu, jei būčiau sugalvojus, ką daryti smile.gif

Man kol kas transformeris, tik su Katinyčio siūtu rūbu asocijuojas, nu dar su išsilankstančiu pirkinių maišeliu, daugiau jokios mintie padorios neateina. unsure.gif

jei Katinytis nugvelbė mano idėjąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą tai jau tada aina sau doh.gif lotuliukas.gif

sakai be ryšio ir pirkinių krpešys , arba ta idėja g.gif , NEGĄSDINK blink.gif

gal dar galima išsiregistruoti unsure.gif
Atsakyti
Aš nesakau, kad be ryšio, bet žinau, kad Naktibalda tokius yra siuvus, tai negi čia dabar imsiu kopijuoti g.gif bigsmile.gif

Galvoje sukasi ir sukasi mintys apie tuos transformerius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 kovo 2011 - 22:58
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 02, 22:37)
šiandien kas atsiuntė tai ir išsiųsiu jums po norą  bigsmile.gif

Kas greitesnis, tas gugresnis? blink.gif Nebus laukiama visu? Aaaaa, tada as net nerasau, nematau prasmes. Ka duosite, tas tiks.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 03 02, 22:57)
Kas greitesnis, tas gugresnis? blink.gif Nebus laukiama visu? Aaaaa, tada as net nerasau, nematau prasmes. Ka duosite, tas tiks.

na tai kol čia postringauji imk ir parašyk bigsmile.gif , prasideda cool.gif nugis op viens du trys ir yra biggrin.gif
Papildyta:
Kerpena aš turiu idėjų gali kopijuoti lotuliukas.gif , man net galva plyšta kiek primąsčiau jau..gal šis swpas mane prikels iš letargo miego blush2.gif
Atsakyti
Visada smagu, kai yra idėjų, nors kartais nuo jų ir pavargsti, kai nespėji įgyvendint. smile.gif

Ir dar labai gerai, kai kas nors prikelia iš letargo. Man irgi ne kartą yra taip buvę, įmingu, niekas nesidaro, o paskui kas nors ko nors paprašo, nenoromis sutinku, o paskui tas darbas išjudina, pažadina...
Atsakyti
Labas rytas, n u jus ir priraset , tik atsijunk kokiai dienelei ir nepavysi doh.gif
Gal man kas reziume surasys? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 03 kovo 2011 - 08:26
Labs ryts 4u.gif
Laukiu laukiu aš mergytės laukiu biggrin.gif ax.gif
Daivulyte,o tu gal netingėk paskaityt-baisiai reziumuot tingisi blush2.gif
Atsakyti
Netikėtai ar persivėrei karolius su sidabru?
rolleyes.gif
Atsakyti