Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

Labs vakars 4u.gif
Už nekalbėjimą temoj,kurioj reikia gerai vienoms kitas pažinti gausit į skudurus cool.gif Prašom pasitaisyt ir tuoj pat.
sapnelyte tavo vyras nepaprastas-visas pasaulio tulpes nė nemirktelėjus iškeisčiau į tolią dovaną blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 10 kovo 2011 - 20:51
aš irgi taip manau, kad reiktų plačiau pabendrauti < Katinytis planavo klausimyną paruošti po švenčių tai vot tadum pažindinsimės iš esmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 03 10, 20:50)

sapnelyte tavo vyras nepaprastas-visas pasaulio tulpes nė nemirktelėjus iškeisčiau į tolią dovaną blush2.gif

priimkit jį kitą swapą ir gausit dar ne tokių dovanų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

a gyvos, a sveikos, jei gerai pamenu, menuo nebesirodau, ir laiko mazai lieka viskam, bet prisimenu 4u.gif , isisukau i tempa toki, kad vos sukuosi... nelieka laiko niekam, iskyrus miega biggrin.gif

jau pavasariui ruosiate swap, permeciau pora psl akim, perskaitysiu, kai busiu laisvesne, nes tik 1 tema praleidau smile.gif
Atsakyti
Ė,mergiotės,švelniai tariant nepadoru visą parą namuos nesirodyt cool.gif
Atsakyti
Pasiroddau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Geras pasirodymas lotuliukas.gif Užskaitytta thumbup.gif
Varau darban 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios wub.gif bigsmile.gif

Su praejusiom sventem jus visas oro_buckis.gif

Jetus, mano kompas parejo verysad.gif Dabar prijunge uzsigulusi senuka, kuris taip pat vos, vos patraukia sad.gif Jauciosi kaip be ranku doh.gif

Fainas Tavi, Tavo katinukas wub.gif
Atsakyti
Visai nevyksta kalbėt, dalyvauju Kauno Kazyje, nusikalus kaip ciucikas, bet kai sugrišiu, tik dar vyra iškomandiruosiu i Vokiečius ir tada jau laikykitės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Norėsiu daug žinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif ir as plepesiu, kai koja pagydysiu verysad.gif Gal kokia girnele skilusi, kita savaite reiks tirtis
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
smalsi_, vaje kaip nesmagu unsure.gif Laikykis 4u.gif

Katinyti, o kaip Kaziukas? Kazkaip nedalivavusi mugese nekart ax.gif Bet kiek nuvaziojam kur, tai susidaro ispudis, kad zmones daugiau seip pasiziuri, pabendrauja ir nelabai linke ka pirkti smile.gif

Butu ir man gerai visus kur iskomandiruoti lotuliukas.gif

sapnelyte, grazus auskariukai wub.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
smalsi_ kas nutiko? Griuvai?
Papasakokit apie muges,indomu ir man ax.gif
Atsakyti