Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "transformeriai"

Man Kaziukas pasirodė ne ta mugė , kur žmonės eina veltinio pirkt, jie eina dešru , lašiniu , alaus, duonos. Perka tik mažmožius, palyginus kas buvo prieškalėdinėje, tai ši pavasario mugė visai doh.gif .Na aš irgi tokia dalyvė, dalyvavau lauke pirma karta ax.gif gali būt , kad ir paskutini ax.gif . O gal jau greit ir vėl ruošiuosi, sunku paprognozuot, jei neini su dideliu tikslu uždirbt visam mėnesiui, tai emocija nereali, nes daug grižo žmoniu jau pirkusiu ne karta mano gaminius, mačiau žmoniu, išvedusiu mano šalikėlius (kurie daryti prieš kelis metus) pasivaikščiot thumbup.gif , buvo kas sako ai mačiau tokius dalykėlius internete, o kai paduodi vizitke , sako " oooooooo ten ir mačiau" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Kai važiavau tik dėl emocijos, tai man tikrai labai patiko thumbup.gif .
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 13 kovo 2011 - 14:52
Nu va,dar viens raizginys iš tokas namuos mėtosi. jei ir toliau finansinė padėtis nesitaisys,namuos neliks nei siūlo galo doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

Tavi,motera,kokis gražums bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
Jop,blyn reiks iš naujo fotkint šūds,ne nuotraukikės,nieko nesimato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 13 kovo 2011 - 15:44
Nu fainas tas tavo raizgynys, jo o mano tai kai užfiksuosiu i6naujo fotkinsiu.
Netikėtai, turiu vieną raudoną megztinį gali paįmti išardymui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 13 kovo 2011 - 16:40
tavi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif super, atgaiva akiai 4u.gif
netiketai, negaliu komentuoti Tavo darbo, nes vaikas Tavo nerealus, kad ir bulvių maiša aprengtum 4u.gif Žodžiu ne rūbai ją puošia, bet ji rūbelius. doh.gif
Atsakyti
Fainulka tavo mergiotė, Netikėtai.
Elija, čia užsakymas, rudų spalvų niekaip neprisisijaukinu
Atsakyti
Netiketai grazus mezginys , bet meraite tai super wub.gif
Atsakyti
Fantastiškas mezginys , Apie mergaičiuke jau net nekalbu thumbup.gif .O vat šilkas gražus, bet niūrokas toks, aišku užsakymas i vsio, bet man norisi tokios ryškumos , bet daroma tikrai gražiai thumbup.gif .
Atsakyti
Katinyti, nefiksuotas darbas visada blankokas. Ten gi aiškiai matos rėmas. Šiom dienom nufotkinsiu kai šviesiau bus
Atsakyti
Netikėtai, kaip visada gražu ir manekenka graži. Kai jau "neliks nei siūlo galo" pranešk - savus galus atvešiu. Jei ką, tai aš rimtai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 03 13, 17:38)
Netikėtai, turiu vieną raudoną megztinį gali paįmti išardymui

Ania bigsmile.gif Nu tai užbėgsiu kokioj dienoj-laikyk jį 4u.gif

QUOTE(ELlJA @ 2011 03 13, 23:19)
netiketai, negaliu komentuoti Tavo darbo, nes vaikas Tavo nerealus, kad ir bulvių maiša aprengtum  4u.gif  Žodžiu ne rūbai ją puošia, bet ji rūbelius.  doh.gif

QUOTE(tavi @ 2011 03 14, 09:04)
Fainulka tavo mergiotė, Netikėtai.

QUOTE(Katinytis @ 2011 03 14, 12:32)
Fantastiškas mezginys , Apie mergaičiuke jau net nekalbu  thumbup.gif

QUOTE(_Smilga_ @ 2011 03 14, 13:02)
Netikėtai, kaip visada gražu ir manekenka graži. Kai jau "neliks nei siūlo galo" pranešk - savus galus atvešiu. Jei ką, tai aš rimtai.  mirksiukas.gif

Ačiū moteros,pamalonintas mano motiniškumas biggrin.gif Ačiū labai biggrin.gif

Smilga,tempk juos čia-jamu viską ką duoda.Matai suvalkietiškas augimas veltui nenuėjo-duoda imk,muša bėk lotuliukas.gif
Ale kaip ma juos paimt? g.gif
Atsakyti
Labuka bigsmile.gif ,

Tavi, as ir kuri laika tigrinemis lelijomis gyvenau thumbup.gif Man labai patinka wub.gif

netikėtai, pasakiska Tavo mergyte wub.gif wub.gif wub.gif Kostiumelis labai dailus bigsmile.gif wub.gif

Katinyti, kad geras emocijas gauni tokiose renginiose tai tikrai tiesa drinks_cheers.gif Po ju, isivaizduoju, ir sparnus uzauginsi ir naujom idejom atsiversi bigsmile.gif

Tiesa, mergaites, jus pasisnekekite apie transformerius, o tai man kazkaip visos idejos atsisejoja ir as lieku be minciu doh.gif Nezinau ka padaryt savo mergaitei blink.gif
Atsakyti