Man Kaziukas pasirodė ne ta mugė , kur žmonės eina veltinio pirkt, jie eina dešru , lašiniu , alaus, duonos. Perka tik mažmožius, palyginus kas buvo prieškalėdinėje, tai ši pavasario mugė visai
.Na aš irgi tokia dalyvė, dalyvavau lauke pirma karta
gali būt , kad ir paskutini
. O gal jau greit ir vėl ruošiuosi, sunku paprognozuot, jei neini su dideliu tikslu uždirbt visam mėnesiui, tai emocija nereali, nes daug grižo žmoniu jau pirkusiu ne karta mano gaminius, mačiau žmoniu, išvedusiu mano šalikėlius (kurie daryti prieš kelis metus) pasivaikščiot
, buvo kas sako ai mačiau tokius dalykėlius internete, o kai paduodi vizitke , sako " oooooooo ten ir mačiau"
.Kai važiavau tik dėl emocijos, tai man tikrai labai patiko
.
Nu fainas tas tavo raizgynys, jo o mano tai kai užfiksuosiu i6naujo fotkinsiu.
Netikėtai, turiu vieną raudoną megztinį gali paįmti išardymui
tavi
super, atgaiva akiai
netiketai, negaliu komentuoti Tavo darbo, nes vaikas Tavo nerealus, kad ir bulvių maiša aprengtum
Žodžiu ne rūbai ją puošia, bet ji rūbelius.
netiketai, negaliu komentuoti Tavo darbo, nes vaikas Tavo nerealus, kad ir bulvių maiša aprengtum
Fainulka tavo mergiotė, Netikėtai.
Elija, čia užsakymas, rudų spalvų niekaip neprisisijaukinu
Elija, čia užsakymas, rudų spalvų niekaip neprisisijaukinu
Netiketai grazus mezginys , bet meraite tai super
Fantastiškas mezginys , Apie mergaičiuke jau net nekalbu
.O vat šilkas gražus, bet niūrokas toks, aišku užsakymas i vsio, bet man norisi tokios ryškumos , bet daroma tikrai gražiai
.
Katinyti, nefiksuotas darbas visada blankokas. Ten gi aiškiai matos rėmas. Šiom dienom nufotkinsiu kai šviesiau bus
Netikėtai, kaip visada gražu ir manekenka graži. Kai jau "neliks nei siūlo galo" pranešk - savus galus atvešiu. Jei ką, tai aš rimtai.
QUOTE(tavi @ 2011 03 13, 17:38)
Ania
QUOTE(ELlJA @ 2011 03 13, 23:19)
Žodžiu ne rūbai ją puošia, bet ji rūbelius. 
QUOTE(tavi @ 2011 03 14, 09:04)
Fainulka tavo mergiotė, Netikėtai.
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 14, 12:32)
QUOTE(_Smilga_ @ 2011 03 14, 13:02)
Netikėtai, kaip visada gražu ir manekenka graži. Kai jau "neliks nei siūlo galo" pranešk - savus galus atvešiu. Jei ką, tai aš rimtai. 
Ačiū moteros,pamalonintas mano motiniškumas
Smilga,tempk juos čia-jamu viską ką duoda.Matai suvalkietiškas augimas veltui nenuėjo-duoda imk,muša bėk
Ale kaip ma juos paimt?
Labuka
,
Tavi, as ir kuri laika tigrinemis lelijomis gyvenau
Man labai patinka
netikėtai, pasakiska Tavo mergyte
Kostiumelis labai dailus
Katinyti, kad geras emocijas gauni tokiose renginiose tai tikrai tiesa
Po ju, isivaizduoju, ir sparnus uzauginsi ir naujom idejom atsiversi
Tiesa, mergaites, jus pasisnekekite apie transformerius, o tai man kazkaip visos idejos atsisejoja ir as lieku be minciu
Nezinau ka padaryt savo mergaitei
Tavi, as ir kuri laika tigrinemis lelijomis gyvenau
netikėtai, pasakiska Tavo mergyte
Katinyti, kad geras emocijas gauni tokiose renginiose tai tikrai tiesa
Tiesa, mergaites, jus pasisnekekite apie transformerius, o tai man kazkaip visos idejos atsisejoja ir as lieku be minciu