Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras radikaliai pasikeitė

QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 09, 21:13)
Manes tai nieks cia forume nenustebintu
...................
Net jei ir kuri tema pasirodytu netikra, neisizeisciau gaisus laika. Toks jau forumas smile.gif

drinks_cheers.gif Priimi zaidimo taisykles.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 09, 22:13)
Manes tai nieks cia forume nenustebintu, nes buvau sokiruota netycia radusi pazistama dviem skirtingais vardais. ne tai mane sokiravo, o faktas, kad toje pacioje temoje ji bendrauja pati su savimi hihihi.gif Citatom ir pan. Ir tebebendrauja kaip du asmenys. Motyvu galima prigalvoti daug, bet keisciausia dalinti patarimus sau, ar pasakot kaip tave i tulika paskutinem nestumo savaitem nakti varo, kai realiai jau esi pagimdzius doh.gif Va tokio vaidinimo tai nesuprantu, bet nesigilinu nes suvokiu mano smegenys dar tiek nesugebes suvokt, nes dirba kitu ritmu.

Net jei ir kuri tema pasirodytu netikra, neisizeisciau gaisus laika. Toks jau forumas smile.gif

Esu skaicius apie panasias istorijas siame forume. Bet manau tai vyksta ne tik SM'e, bet ir kituose forumuose.
O kodel taip daro zmones... velnias juos zino ...
O kad laikas sugaistas... tai as irgi nemanau ir nesigaileciau. Juk bet kokiu atveju laiko gaisimas yra vien sedint forume, kur realiai naudos labai mazai. Pasiplepejimai, kitu istoriju paskaitymas ir pan. Vienoj kitoj temoj tik gali rimtu, tam tikrais, tau rupinciais klausimais pasiskaityti, suzinoti.
O daugiau tai... plepalai biggrin.gif
Atsakyti
baltic*girl,2011 03 09, 20:13
Manes tai nieks cia forume nenustebintu, nes buvau sokiruota netycia radusi pazistama dviem skirtingais vardais. ne tai mane sokiravo, o faktas, kad toje pacioje temoje ji bendrauja pati su savimi hihihi.gif

Gera idėja - reikėtų gal dar užsiregistruot vyrišku Niku biggrin.gif . Duotume čia aistrų forume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 22:38)
Gera idėja - reikėtų gal dar užsiregistruot vyrišku Niku biggrin.gif . Duotume čia aistrų forume lotuliukas.gif

Demaskuotu
Vyro mastymas lieka vyro. sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 09, 21:55)
Demaskuotu
Vyro mastymas lieka vyro. sunglasses2.gif

Buvo atvejis mano gyvenime, kai mokiausi ir destytojas uzdave namu darbus - nueiti i kokia viesa vieta, stebeti nepazistama zmogu ir ji aprasyti. Ta diena turejau dar dirbti ir pasiruosti kitiem svarbiem dalykam, todel ta vieninteli karta paprasiau uz mane ta padaryti vyro. Jis nuejo i boulinga ir aprase ten dirbancia mergina.

Po patikrinimo destytojas "mano" darba perskaite pries visa auditorija kaip pavyzdi, kad "taip detaliai gali aprasyti tik moteris" lotuliukas.gif
Si dalyka vyrui daznai primindavau biggrin.gif Taip kad niekada negali buti tikras, kaip dirba smegenys. Nors skirtumu turime nemazai, visgi manau "vyrisku" ir "moterisku" smegenu nera.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 09, 23:11)
Buvo atvejis mano gyvenime, kai mokiausi ir destytojas uzdave namu darbus - nueiti i kokia viesa vieta, stebeti nepazistama zmogu ir ji aprasyti. Ta diena turejau dar dirbti ir pasiruosti kitiem svarbiem dalykam, todel ta vieninteli karta paprasiau uz mane ta padaryti vyro. Jis nuejo i boulinga ir aprase ten dirbancia mergina.

Po patikrinimo destytojas "mano" darba perskaite pries visa auditorija kaip pavyzdi, kad "taip detaliai gali aprasyti tik moteris" lotuliukas.gif
Si dalyka vyrui daznai primindavau biggrin.gif Taip kad niekada negali buti tikras, kaip dirba smegenys. Nors skirtumu turime nemazai, visgi manau "vyrisku" ir "moterisku" smegenu nera.

Nera grynai vyrisko vyro, kaip ir moteriskos moters mirksiukas.gif
Jei taip butu mes tarp lyciu nesusikalbetumem.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 09, 23:21)
Nera grynai vyrisko vyro, kaip ir moteriskos moters  mirksiukas.gif
Jei taip butu mes tarp lyciu nesusikalbetumem.

visiska tiesa, pvz mano vyras turi tam tkru moterims labiau taikomu bruou, tik, deja, tu labiau neigiamu (nuotaiku kaita, savitvardos praradimas, rekimas del nieku... )
ir cia ne as pati taip sugalvojau, zmones pastebi...
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 09, 20:15)
Juk moteris, kuri nesijaucia geidziama, norima - labai greit savy uzsisklendzia, susiguzia, pasitikejima savim praranda, o kur jau kalbet apie svytejima is vidaus.

Vienas pavyzdys aš - pajutau, kad yra, kaip čia pasakyta, ir "užmigau po erškėčiais" smile.gif
Atsakyti
Dura net prisijungus nebuvo.. Arba PC parejes arba vyksta rimtos razborkes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 10, 09:23)
Vienas pavyzdys aš - pajutau, kad yra, kaip čia pasakyta, ir "užmigau po erškėčiais" smile.gif

Kazkodel priminet knyga Colleen McCullough "Erskeciu pauksciai" smile.gif Tai toli nuo jusu gyvenimo dabartines padeties, bet knyga tikrai verta demesio. Pasakojamas triju seimos kartu epas, kurio centre – uzdrausta jaunos merginos ir kataliku kunigo meilė. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 10, 08:53)
Kazkodel priminet knyga Colleen McCullough "Erskeciu pauksciai"  smile.gif Tai toli nuo jusu gyvenimo dabartines padeties, bet knyga tikrai verta demesio. Pasakojamas triju seimos kartu epas, kurio centre – uzdrausta jaunos merginos ir kataliku kunigo meilė.  blush-anim-cl.gif

Na ir ka tuo norit pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 03 10, 10:06)
Dura net prisijungus nebuvo.. Arba PC parejes arba vyksta rimtos razborkes. g.gif

O is ko jus sprendziat, kad ji net PC nebuvo pasijungus? g.gif Kaip jus cia tikrinat? biggrin.gif Gal tik SM nebuvo ijungus? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2011 03 10, 10:54)
Na ir ka tuo norit pasakyti? g.gif

Taigi sakiau - nieko mirksiukas.gif Tiesiog paminejus zodi erskecius, prisiminiau ta knyga smile.gif Ar jus man nepritariat, kad ji tikrai verta demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Monroe-: 10 kovo 2011 - 09:03