QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 09, 22:13)
Manes tai nieks cia forume nenustebintu, nes buvau sokiruota netycia radusi pazistama dviem skirtingais vardais. ne tai mane sokiravo, o faktas, kad toje pacioje temoje ji bendrauja pati su savimi

Citatom ir pan. Ir tebebendrauja kaip du asmenys. Motyvu galima prigalvoti daug, bet keisciausia dalinti patarimus sau, ar pasakot kaip tave i tulika paskutinem nestumo savaitem nakti varo, kai realiai jau esi pagimdzius

Va tokio vaidinimo tai nesuprantu, bet nesigilinu nes suvokiu mano smegenys dar tiek nesugebes suvokt, nes dirba kitu ritmu.
Net jei ir kuri tema pasirodytu netikra, neisizeisciau gaisus laika. Toks jau forumas
Esu skaicius apie panasias istorijas siame forume. Bet manau tai vyksta ne tik SM'e, bet ir kituose forumuose.
O kodel taip daro zmones... velnias juos zino ...
O kad laikas sugaistas... tai as irgi nemanau ir nesigaileciau. Juk bet kokiu atveju laiko gaisimas yra vien sedint forume, kur realiai naudos labai mazai. Pasiplepejimai, kitu istoriju paskaitymas ir pan. Vienoj kitoj temoj tik gali rimtu, tam tikrais, tau rupinciais klausimais pasiskaityti, suzinoti.
O daugiau tai... plepalai