Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras radikaliai pasikeitė

QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 10, 10:02)
O is ko jus sprendziat, kad ji net PC nebuvo pasijungus?  g.gif Kaip jus cia tikrinat? biggrin.gif  Gal tik SM nebuvo ijungus?  mirksiukas.gif
Papildyta:

Taigi sakiau - nieko  mirksiukas.gif  Tiesiog paminejus zodi erskecius, prisiminiau ta knyga  smile.gif  Ar jus man nepritariat, kad ji tikrai verta demesio?

Sakiau, kad vienas is galimu variantu. Bet mazai tiketinas.

"Erskeciu pauksciai" patiko paauglysteje. Dabar perkaicius, kazkin ar patiktu. Esu skaicius kita tos pacios autores romana ne per seniausiai, panasaus verksmingo turinio: "Prisiminimai" ar tai "Prisilietimai", kazkas panasaus. Tai vos damusiau ir dar ilgai spjaudziausi...
Pagooglinau: "Prislietimas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 10 kovo 2011 - 09:17
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 03 10, 11:14)
Sakiau, kad vienas is galimu variantu. Bet mazai tiketinas.

"Erskeciu pauksciai" patiko paauglysteje. Dabar perkaicius, kazkin ar patiktu. Esu skaicius kita tos pacios autores romana ne per seniausiai, panasaus verksmingo turinio: "Prisiminimai" ar tai "Prisilietimai", kazkas panasaus. Tai vos damusiau ir dar ilgai spjaudziausi...
Pagooglinau: "Prislietimas".

Aj, kartais gerai tokias knygas paskaityti. ax.gif Pagalvoji apie savo bedas ir supranti, kad buna ir blogiau gyvenime smile.gif Nors tai tik ir literatura, bet...
O tos "Prisilietimai" - tai neskaicius esu.

Bet kazkaip cia nukrypau nuo temos doh.gif Tikrai idomu, kaip ten sekasi autorei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 10, 08:53)
Kazkodel priminet knyga Colleen McCullough "Erskeciu pauksciai"  smile.gif Tai toli nuo jusu gyvenimo dabartines padeties, bet knyga tikrai verta demesio. Pasakojamas triju seimos kartu epas, kurio centre – uzdrausta jaunos merginos ir kataliku kunigo meilė.  blush-anim-cl.gif

Ne. Skaičiau tą knygą ne kartą - viena labiausia patikusių. ir filmą mačiau.
Bet aš save sutapatinau su brolių Grimų pasaka "Erškėtrožė". Ten piktos fėjos prakeikta mergaitė verpdama įsidūrė į pirštą ir užmigo (turėjo mirti, bet kita fėja - gerietė, kiek galėjo palengvino tą užkeikimą). Užmigo visi kartu, ir tie rūmai apaugo stora didžiule erškėčių tvora. kad ir kas bandė pro ją prasibrauti - be šansų. Po 100 metų vienam princui pavyko. jis prasiskynė kelią ir savo bučiniu prižadino miegančią princesę Erškėtrožę smile.gif
Tik mano atveju "lūžo" ne paauglė princesė, bet 35 metų "karvė". ir po 100 metų mano erškėčai patys nudžiūs, o mano vietoje, jei niekas nebalzamuos kaip Lenino mauzoliejuje, bučiuoti tiesiog nebus ko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 10 kovo 2011 - 09:30
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 10, 09:02)
Taigi sakiau - nieko  mirksiukas.gif  Tiesiog paminejus zodi erskecius, prisiminiau ta knyga  smile.gif  Ar jus man nepritariat, kad ji tikrai verta demesio?

Na savo laiku (kokioj 6 klasėj) tai ji buvo verta dėmesio dėl sekso scenų, keista kaip tarybinė cenzūra net ir tokias praleido. O dabar, tai tokių pačių "vertų dėmesio" yra šimtai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 10 kovo 2011 - 09:36
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 10, 11:30)
Ne. Skaičiau tą knygą ne kartą - viena labiausia patikusių. ir filmą mačiau.
Bet aš save sutapatinau su brolių Grimų pasaka "Erškėtrožė". Ten piktos fėjos prakeikta mergaitė verpdama įsidūrė į pirštą ir užmigo (turėjo mirti, bet kita fėja - gerietė, kiek galėjo palengvino tą užkeikimą). Užmigo visi kartu, ir tie rūmai apaugo stora didžiule erškėčių tvora. kad ir kas bandė pro ją prasibrauti - be šansų. Po 100 metų vienam princui pavyko. jis prasiskynė kelią ir savo bučiniu prižadino miegančią princesę Erškėtrožę smile.gif
Tik mano atveju "lūžo" ne paauglė princesė, bet 35 metų "karvė". ir po 100 metų mano erškėčai patys nudžiūs, o mano vietoje, jei niekas nebalzamuos kaip Lenino mauzoliejuje, bučiuoti tiesiog nebus ko biggrin.gif

Niu, va. Bent jums ta knyga patinka bigsmile.gif
O ta Grimu pasaka zinau mirksiukas.gif As is vis dar labai ilgai pasakas skaiciau. Dar budama 15 metu megau jas skaityti... Nezinau... man idomu smile.gif
Bet jums Laumiux, saves toks kritikavimas ne i gera.... schmoll.gif baisu klausyt, kai pati save taip murkdot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 10, 09:36)
Niu, va. Bent jums ta knyga patinka  bigsmile.gif
O ta Grimu pasaka zinau  mirksiukas.gif  As is vis dar labai ilgai pasakas skaiciau. Dar budama 15 metu megau jas skaityti... Nezinau... man idomu smile.gif
Bet jums Laumiux, saves toks kritikavimas ne i gera....  schmoll.gif baisu klausyt, kai pati save taip murkdot  unsure.gif

Man patinka taip rašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 10, 11:39)
Man patinka taip rašyti smile.gif

Apsivalymas...
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 10, 09:46)
Apsivalymas...

Kažkuria prasme - taip.
Todėl man ir aštresnė kritika netgi patinka - dažniausia randu, ką atsakyti ir dėl ko pamąstyti. smile.gif
Man lengviau gyventi, kai parašinėju čia.
Atsakyti
Prispaminom klausykit tema, sugalvos autore parasyti, o jin jau uzdaryta pasiekus maksimalu skaiciu doh.gif
Atsakyti
Skaitykit kitokias pasakas ir darykit isvadas "buna ir geriau". Antraip susitaikot su esama situacija, duodat sau pasiteisinima toliau miegoti.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 03 10, 10:25)
Prispaminom klausykit tema, sugalvos autore parasyti, o jin jau uzdaryta pasiekus maksimalu skaiciu  doh.gif

Atidarys kitus "namučius" - nėr problemos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(baltic*girl @ 2011 03 10, 10:27)
Skaitykit kitokias pasakas ir darykit isvadas "buna ir geriau". Antraip susitaikot su esama situacija, duodat sau pasiteisinima toliau miegoti.

Dabar pasakos dažniausiai būna pagal dukrytės poreikius. šiuo metu mergelikė "užsiciklino" ties "Vilku ir 7 ožiukais" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 10, 11:34)
Atidarys kitus "namučius" - nėr problemos smile.gif
Papildyta:

Dabar pasakos dažniausiai būna pagal dukrytės poreikius. šiuo metu mergelikė "užsiciklino" ties "Vilku ir 7 ožiukais" smile.gif

Laumiux, o tu nenorėtum savo temos atsidaryti, nes beveik visose temose esi ašarėlių pribarsčius apie savo situaciją, jau žinok per daug taip ax.gif Nu vat sakau, gal vis tik susikoncentruok į kokią vieną temą ir ten jau visos, kurios norėsim, ateisim, paguosim, pabarsim, patarsim ir paglostysim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 10 kovo 2011 - 10:51