Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras radikaliai pasikeitė

vyras apkiautes - blogai, tvarkosi ir rodo demesi - itarimai ir sekiojimai.. ko jus is jo isvis norit?
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2011 03 01, 12:17)
ko jus is jo isvis norit?

Nori surasti/atkasti priezasti.. ilgom kojom ir pilna krutine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 01, 12:23)
Nori surasti/atkasti priezasti.. ilgom kojom ir pilna krutine  lotuliukas.gif

jei ji taip toliau psichuos, tai vyras, jei tokios neturi, tai garantuotai susiras smile.gif
Atsakyti
u dabar ir mes jau neitikome .. gal problema ne vyre,o jumyse pamastykit

Gal ir taip, pagalvosiu apie tai.

Net nežinau, kodėl ėmiau atidžiau stebėti savo vyrą. Kartais galvoju, kad jis turi daug veiklos, kasdien susitinka su naujais žmonėmis, o aš vaikus, namus prižiūriu ir dirbu nereikšmingą darbelį moteriškame kolektyve.

Laikas bėga, veidrodis "rodo" visus pokyčius ne mano naudai, užkniso rutina. Kad ir kaip stengiesi neapsileisti, žinai, kad pralaimi kovą su laiku.
Labai bijau senatvės. O jūs nebijote?

Pamatau kokią ilgakoję gražuolę šalia vyrų ir matau, kaip jie plunksnas ima kedenti. Kuo maniškis kitoks?
Iš čia ir minčių visokių. Gal botuliną - heliuroną susileisti.
Beje, gal kuri bandėte, ar tokios problemos neturite?
Papildyta:
Noriu pasakyti, "mylėkite mane tokią, kokia esu". Man dzin, kaip atrodau.
Atsakyti
QUOTE(Dura @ 2011 03 01, 12:30)

Laikas bėga, veidrodis "rodo" visus  pokyčius ne mano naudai, užkniso rutina. Kad ir kaip stengiesi neapsileisti, žinai, kad pralaimi kovą su laiku.

Nu aisku,uzsitupejot vienoj vietoj.. laikas kazka pakeisti savyje,sau... as ne apie injekcijas botulino lotuliukas.gif tik pirma nustokit "esti" vyra.. ax.gif
Atsakyti
visa problema, kaip matau, nepasitikejimas savim. uztektu tiesiog mylet save, dziaugtis gyvenimu, susirast megiamos veiklos, apkabint vyra ir jam pamurkt ir to botulino nereiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinencija: 01 kovo 2011 - 12:35
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 01, 07:44)
Nu tai jei norit kapstytis,pradekit nuo jo darbo  bigsmile.gif

bet kai pagalvoji vargsai tie vyrai,net laimingi pabuti negali be priezasties  lotuliukas.gif sypsaisi?-aha kazka turi kas sukelia sypsena  bigsmile.gif nesisypsai? aha reiskia tau blogai su manim,kazka turi  lotuliukas.gif ir panasiai...
sekmes besikapstant link savo seimos pabaigos  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Dura @ 2011 03 01, 12:11)
Kodėl mums visada tokie keisti įtarimai kyla? Kodėl negalime patikėti tuo, kas yra rašoma ir nuoširdžiai pasakyti, ką galvojate ta tema, o ne grybaut su įtarimais, kad kuriamos "juodosios technologijos".

Apsiraminkit jūs vienąkart biggrin.gif nu kas per įprotis susikurt problemų, jei jų nėra? Jums gal nusibodo ramus gyvenimas ir reikia ekstrymo, pvz, prisikabint prie vyro, prisigalvot to ko nėra ir pan? Saviįtaiga labai daug duoda, o dar tie 95 proc. mamyčių, kurios patvirtina iškart neištikimybę rolleyes.gif

QUOTE(Dura @ 2011 03 01, 12:32)
Gal botuliną - heliuroną susileisti.

O gal nebeieškot užpakaly sliekų? Ir to, ko nėra? mirksiukas.gif Jūs juk sakėt, kad prisižiūrit. Natūralu, niekas neišlieka visą gyvenimą kaip aštuoniolikinė, o bet to plastikinės botoksinės lėlės taipogi greit nusibosta.
Atsakyti
Nu aisku,uzsitupejot vienoj vietoj.. laikas kazka pakeisti savyje,sau... as ne apie injekcijas botulino tik pirma nustokit "esti" vyra..

Aš jo neėdu. Nesu nieko sakiusi tiesiai, vis aplinkui.

Pati matau, kad kažkas pasikeitė, o gal tai - tik mano fantazija. Kaip sakiau, bijau senatvės, bijau, kad jo kokia barakūda nenuviliotų. Tokių dalykų net artimiausiai draugei nepasakysi, o forume gali diskutuoti kiek nori, gal minčių kils:)
Atsakyti
QUOTE(Dura @ 2011 03 01, 12:39)

Kaip sakiau, bijau senatvės, bijau, kad jo kokia barakūda nenuviliotų.

nei pirmo nei antro jus sulaikyti jei bus lemta negalesit mirksiukas.gif bet ar del to dabar verta draskyti save ir savo ramu gyvenima... gal to niekada nebus.. tiesa-senatve bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dura @ 2011 03 01, 12:39)
Pati matau, kad kažkas pasikeitė, o gal tai - tik mano fantazija. Kaip sakiau, bijau senatvės, bijau, kad jo kokia barakūda nenuviliotų. Tokių dalykų net artimiausiai draugei nepasakysi, o forume gali diskutuoti kiek nori, gal minčių kils:)

Bijokit bijokit ir tikrai taip atsitiks mirksiukas.gif įsikalbėsit sau visas tas nesąmones, "užsiprogramuosit" šeimos sugriovimą.
Atsakyti
P.S. Turiu eiti. Vėl prisėsiu, kai galėsiu.
Atsakyti
o tai kiek jums metu,kad taip bijot senatves?ji ateis ,net jei ir jums 20.kiek suprantu siek tiek virs 30,tai ka darysit visa savo likusi gyvenima,jei pasiseks dar koki 50- metu ?ilga senatve laukia
Atsakyti