Mano pozicija siuo klausimu tokia: jeigu idomios kitos moterys, jeigu eina i kaire, tai sis faktas visvien anksciau ar veliau islys su musu pastangomis ar be ju. Todel reikia maziau sukti del to galva ir eikvoti energijos, kuria sekmingai galima panaudoti savo labui, grozio ir sveikatos stiprinimui, draugams, teatrams, sportui, pramogoms. Durai patarimas: maziau koncentruotis i vyra ir daugiau i save, investuoti i save, i savo tobulejima ir gera savijauta. Nes toks ispudis susidaro, kad paziureta i veidrodi, pamatyta rauksle, pulta i panika, susigalvota kompleksu ir uzsiknista vyro elgesio analizej. Manau, autore turi bedu su saviverte.
o tai kiek jums metu,kad taip bijot senatves?ji ateis ,net jei ir jums 20.kiek suprantu siek tiek virs 30,tai ka darysit visa savo likusi gyvenima,jei pasiseks dar koki 50- metu ?ilga senatve laukia
[QUOTE][COLOR=blue]Man 30 +. Visada buvau laikoma jauna ir gražia, o dabar net nežinau kokia esu.
kažkaip pajutau bėgantį laiką, praleistas progas, galimybes.
Nepatikėsiu, kad jūsų negąsdina laiko bėgsmas. Randu vis naujų antspaudų veide, raukšlelių, kurių nebuvo ir man tas nepatinka.
Laiko neturiu daug. Ir mokausi, ir sportuoju, ir šeima laiką suvalgo. Bet širdį graužia kažkoks negeras jausmas, nes vyras iš tikrųjų pasikeitė. Tie pasikeitimai į gera, bet jie mane trikdo (:
[quote=Dura,2011 03 01, 17:31]
[QUOTE][COLOR=blue]
Man 30 +. Visada buvau laikoma jauna ir gražia, o dabar net nežinau kokia esu.
Nepatikėsiu, kad jūsų negąsdina laiko bėgsmas. Randu vis naujų antspaudų veide, raukšlelių, kurių nebuvo ir man tas nepatinka.
Laiko neturiu daug. Ir mokausi, ir sportuoju, ir šeima laiką suvalgo. Bet širdį graužia kažkoks negeras jausmas, nes vyras iš tikrųjų pasikeitė. Tie pasikeitimai į gera, bet jie mane trikdo (:
[/quote]
kai kurį vakarą sugalvosit raukšlių ieškoti, geriau knygą pasiimkit į rankas.
[QUOTE][COLOR=blue]
[/quote]
kai kurį vakarą sugalvosit raukšlių ieškoti, geriau knygą pasiimkit į rankas.
QUOTE(Dura @ 2011 03 01, 16:31)
Bet širdį graužia kažkoks negeras jausmas, nes vyras iš tikrųjų pasikeitė. Tie pasikeitimai į gera, bet jie mane trikdo (:
Jums reiktu su vyru pasikalbeti, tikiu esat artimi.
Ar netycia, jam pasikvepinus neiprastai daug ar be progos, paklausti: "Kuo ji vardu" ir ziureti ta pacia pirma reakcija. Tik jus pati galit jausti, ar kazkas netaip, nes is salies mes nei vyro pazistame, nei jo pernelyg didelis noras rupintis savo isvaizda mus trikdo - ta matot tik jus, nes turit su kuo palyginti.
QUOTE(Matrioskina @ 2011 03 01, 19:48)
Kazin ar vyras pasipasakos, jei kazkas ne taip, jei yra kokia drauge. Turbut ryzciausi sekimui 

O susekusi, kad kažką turi, ką darytumėt?
Na tikrai, nustokit grauzti save, ieskoti problemu ten kur ju nera, nes jei gerai ieskosit butinai rasit, taigi nustokit.
As irgi esu 30+, turiu du vaikus, vyra kuris sporto klube prakaituoja 5 dienas per savaite, kulturistas jis pas mane jau 9 metai, grazus, protingas, iskalbus, o as dar ir vyresne uz ji, ir ka jus manot, nu nei as seku ji, nei klausineju kas kaip kur, nes.....neturiu laiko tokiems dalykams. Studijuoju, rupinuosi namais, o kur dar saves prieziura kiek uzima laiko, o dar vakarai su gera knyga ir t.t. Saves ziurekit daugiau, viskas pas jus tem gerai, tik jus per daug viska suastrinate, nes draugei nutiko kas nutiko, tada vyras pradejo save priziureti ir t.t. is to ir prisigalvojot visko. o nepagalvojot, kad gal jusu vyras galvoja ta pati, todel ir pradejo save priziureti, nes galvoja, kad gal jus ka nors turite pasoneje, o del euforijos einant i darba, na juokites kiek norit, bet kai as dirbau savo darbe pries studijas, as kasdien eidavau i darba su sypsena, as tikrai labai megau savo darba
O del rauksleliu, norit botulino, eikit pas daktara ir pasidarykit, jei tai jums pades nors kiek atsikratyti slogiu minciu ir issaugoti seima, eikit ir darykit, tik niekam nesisakykit, ne visi tai supras, o kiti dar ir pasijuoks
Zodziu nosi ir krutine aukstyn ir pirmyn i pavasari
As irgi esu 30+, turiu du vaikus, vyra kuris sporto klube prakaituoja 5 dienas per savaite, kulturistas jis pas mane jau 9 metai, grazus, protingas, iskalbus, o as dar ir vyresne uz ji, ir ka jus manot, nu nei as seku ji, nei klausineju kas kaip kur, nes.....neturiu laiko tokiems dalykams. Studijuoju, rupinuosi namais, o kur dar saves prieziura kiek uzima laiko, o dar vakarai su gera knyga ir t.t. Saves ziurekit daugiau, viskas pas jus tem gerai, tik jus per daug viska suastrinate, nes draugei nutiko kas nutiko, tada vyras pradejo save priziureti ir t.t. is to ir prisigalvojot visko. o nepagalvojot, kad gal jusu vyras galvoja ta pati, todel ir pradejo save priziureti, nes galvoja, kad gal jus ka nors turite pasoneje, o del euforijos einant i darba, na juokites kiek norit, bet kai as dirbau savo darbe pries studijas, as kasdien eidavau i darba su sypsena, as tikrai labai megau savo darba

O del rauksleliu, norit botulino, eikit pas daktara ir pasidarykit, jei tai jums pades nors kiek atsikratyti slogiu minciu ir issaugoti seima, eikit ir darykit, tik niekam nesisakykit, ne visi tai supras, o kiti dar ir pasijuoks

Zodziu nosi ir krutine aukstyn ir pirmyn i pavasari

[quote=Dura,2011 03 01, 16:31]
[QUOTE][COLOR=blue]
[/quote]
Aš jus puikiai suprantu, nes šiuo metu panašiai jaučiu tą laiko bėgsmą.
Gal praleidau, o jūs vyro klausėt kada tiesiai, kodėl taip sugalvojo tiek sportuoti, (gal blogai jaučiasi?
) arba juokais pasiteirauti ar darbe aprankos kodą įvedė? Na kažkokie bendri šeimoje pokalbiai vyksta apie bendrą gyvenimą, norus, planus, pokyčius?
[QUOTE][COLOR=blue]
[/quote]
Aš jus puikiai suprantu, nes šiuo metu panašiai jaučiu tą laiko bėgsmą.

Gal praleidau, o jūs vyro klausėt kada tiesiai, kodėl taip sugalvojo tiek sportuoti, (gal blogai jaučiasi?

[QUOTE]Na tikrai, nustokit grauzti save, ieskoti problemu ten kur ju nera, nes jei gerai ieskosit butinai rasit, taigi nustokit.
Zodziu nosi ir krutine aukstyn ir pirmyn i pavasari [/QUOTE][QUOTE]
Kažkaip šilta nuo jūsų žodžių pasidarė. Ačiū.
Nežinau, kaip vyrą iškvost. Jo atsakymas visada trumpas "gerai" arba "nesuk sau galvos dėl to" arba "viskas susitvarkys". Nelabai linkęs smulkmenas pasakoti, nebent kažkas ypatingo įvyksta.
Kai blogai užsisklendžia, kai gerai tiesiog būna atsipalaidavęs, o dabar tiesiog švyti. Klausiau, prašiau pasidalinti džiaugsmu, o jis atšovė "Pavasaris artėja, ko nepasidžiaugus.." Kažkaip neįtikino.
Štai ir dabar aš prie kompo, o jis virtuvėje šaldytuvą barškina ir švilpauja sau laimingas. Nežinau, ar gali žmogus būti kelias savaites be pertraukos laimingas? Nematau tam pagrindo. Anksčiau taip nebūdavo. Budavi pikai, būdavo nusileidimai, o dabar non- stop juokauja, švilpauja, kvėpinasi, puošiasi, prieš veidrodį staiposi..
Tiek to, gal man pms, gal paranoja, o gal viskas kartu. Man tik įdomu būtų, kad kuri parašytų, jeigu ji savo vyrą įtarinėjo, įtarinėjo ir tie įtarimai pasitvirtino. Kaip jai pavyko pagauti "paklydėlį" ?
O tai bręsta reikalas pačiai meilužio ieškot. Dar atsiranda vienas kitas, kuris mielai skudurus sumestų...
Zodziu nosi ir krutine aukstyn ir pirmyn i pavasari [/QUOTE][QUOTE]
Kažkaip šilta nuo jūsų žodžių pasidarė. Ačiū.
Nežinau, kaip vyrą iškvost. Jo atsakymas visada trumpas "gerai" arba "nesuk sau galvos dėl to" arba "viskas susitvarkys". Nelabai linkęs smulkmenas pasakoti, nebent kažkas ypatingo įvyksta.
Kai blogai užsisklendžia, kai gerai tiesiog būna atsipalaidavęs, o dabar tiesiog švyti. Klausiau, prašiau pasidalinti džiaugsmu, o jis atšovė "Pavasaris artėja, ko nepasidžiaugus.." Kažkaip neįtikino.
Štai ir dabar aš prie kompo, o jis virtuvėje šaldytuvą barškina ir švilpauja sau laimingas. Nežinau, ar gali žmogus būti kelias savaites be pertraukos laimingas? Nematau tam pagrindo. Anksčiau taip nebūdavo. Budavi pikai, būdavo nusileidimai, o dabar non- stop juokauja, švilpauja, kvėpinasi, puošiasi, prieš veidrodį staiposi..
Tiek to, gal man pms, gal paranoja, o gal viskas kartu. Man tik įdomu būtų, kad kuri parašytų, jeigu ji savo vyrą įtarinėjo, įtarinėjo ir tie įtarimai pasitvirtino. Kaip jai pavyko pagauti "paklydėlį" ?
O tai bręsta reikalas pačiai meilužio ieškot. Dar atsiranda vienas kitas, kuris mielai skudurus sumestų...

Na ir kam jus norit ieskoti??? Patikekit manim, is patirties sakau, jei labai ieskosit ka nors rasit VISADA !!!!! Todel nustokit, jis linksmas ir jus nusisypsokit, jis svilpauja jus niuniuokit, jis soka, jus dainuokit!!!! Jei jus depresuosit ir ieskosit slieku, jis pades jums juos rasti. Dziaukites kartu su vyru, jei jus busit susiraukusi, kai jis tokios puikios nuotaikos, jus ji tiesiog nuo saves nustumsit, tad jei dar nenustumet atsipeikekit, ir dziaukites kartu su juo
O kaip susekti vyra, tai paprasta, kaip du kart du, telefonas, emailas, kompiuterio istorija, kokiuose puslapiuose lankesi, galima net ir pradeti i darba uzsukti kartas nuo karto, bet ar jus tikrai norite to??? Kaip kazkas rase, ar zinote ka darysite su informacija, jei jis turi kazka, ar skirsites, ar gyvensit su ta zinia, jei jis to nores zinoma, labai daug jeigu, ir ar esate tam pasiruosusi, ir ar ne lengviau tiesiog dziaugtis kartu su vyru ir gal debesis praslinks pats

O kaip susekti vyra, tai paprasta, kaip du kart du, telefonas, emailas, kompiuterio istorija, kokiuose puslapiuose lankesi, galima net ir pradeti i darba uzsukti kartas nuo karto, bet ar jus tikrai norite to??? Kaip kazkas rase, ar zinote ka darysite su informacija, jei jis turi kazka, ar skirsites, ar gyvensit su ta zinia, jei jis to nores zinoma, labai daug jeigu, ir ar esate tam pasiruosusi, ir ar ne lengviau tiesiog dziaugtis kartu su vyru ir gal debesis praslinks pats

QUOTE(Dura @ 2011 03 01, 23:46)

Viena diena grizusi is komadiruotes pajutau, kad kazkas ne taip. Saltas, atsiribojes. Ne su manim o kazkur kitur. Pamaciau, kad nesasi telefona su savim visur. Vistik radau proga ikist nosi i ta jo mobiliaka ir viskas susideliojo i vietas. Ta pati vakara. Aisku, gynesi, melavo, kaltino paranoja, bet as jau ZINOJAU. Manau tai yra juntama pirmiausiai tarpusavio santykiuose, o kad puosiasi ir kvepinasi, ka as zinau, gal ir yra kokia nors simpatija aplinkoje, gal kokia gyvenimo vidurio krize, bet jeigu santykiuose niekas nepasikeite, gal nepulciau i panika.
Dar del skubios meiluzio paieskos. Manau neverta kristi i patalus su bile kuo, nes vyras eme daugiau kvepintis.