Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

mes irgi pasirasem 4u.gif
Papildyta:
[quote=Kokere,2011 03 03, 20:39]
Aciu visoms uz palaikyma sia diena...
As ka tik is savo mamos kapeliu. Ji mirus ta pacia diena kaip ir mano Alanas. Uzdegem kiekvienam po zvakute- mamai didele, suneliui maza. Mazoji kazkodel vis nenorejo uzsidegti

Zvakutes tavo mamytei ir suneliui console.gif
Atsakyti
Kokere, ir as tave pamenu....degu zvakeles tavo mylimiesiems...
Raja, ...pasirasiau 4u.gif
Limour, tokiomis pat nuotaikomis ir mintimis ir as siandien zygiavau darban... wub.gif
Biciuk, kur tu dingai?
Kumpiene, jau tavo merguzele wub.gif
Diveja, parodyk gi ir tu savo mazute mirksiukas.gif
Rugseje, tu kaip visada...niam kaip norisi...
3xmama, sveikinuosi su tavim, angelo mamyte...
Kristulee, matau skaitineji, kaip tavo grazi seimynele? Buvai rasiusi, kad tavo bernuzelis soka. Ar vis dar soka? Kaip sekasi? Klausiu, nes ir maniskis vis dar intensyviai trepsi doh.gif
Grazaus pavasario, mielosios 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 03 kovo 2011 - 20:40
arteja jau ir savaitgalis , o savaitgali kaziuko muge 4u.gif galvojau nu vaziuosim bet nevaziuosim , mano brangiausiajam vyreliui negereja verysad.gif jau sugirdziau per prievarta piena su medu su sviestu, dabar eisiu jam daryt kompresa , vis prasau ir meldziu savo mazutes angelelio kad neapleistu savo tetuko , taip norisi kad jam pageretu o as darau viska kad tik butu jam geriau, bet negereja jam verysad.gif rytoj vaziuosim pas daktare gal ka pasakys , nuojauta kuzda kad nebutu koks plauciu uzdegimas taip kosti jis eina sau kad nei jis nei as nemiegu , ir temp. nemazeja o kaip yra taip ir yra verysad.gif nebezinau ka jau ir daryt verysad.gif bandysiu dabar kopresa det jam su degtine ir krutine trinsiu gal , gal pades , vis tikiuosi pabudus ryte paklausus jo kaip jauties isgirst kad jau geriau bet vis girdziu kad blogai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 21:05)
arteja jau ir savaitgalis , o savaitgali kaziuko muge  4u.gif  galvojau nu vaziuosim bet nevaziuosim , mano brangiausiajam vyreliui negereja  verysad.gif  jau sugirdziau per prievarta piena su medu su sviestu, dabar eisiu jam daryt kompresa , vis prasau ir meldziu savo mazutes angelelio kad neapleistu savo tetuko , taip norisi kad jam pageretu o as darau viska kad tik butu jam geriau, bet negereja jam  verysad.gif  rytoj vaziuosim pas daktare gal ka pasakys , nuojauta kuzda kad nebutu koks plauciu uzdegimas taip kosti jis eina sau kad nei jis nei as nemiegu , ir temp. nemazeja o kaip yra taip ir yra  verysad.gif  nebezinau ka jau ir daryt  verysad.gif bandysiu dabar kopresa det jam su degtine ir krutine trinsiu gal , gal pades , vis tikiuosi pabudus ryte paklausus jo kaip jauties isgirst kad jau geriau bet vis girdziu kad blogai  verysad.gif

Taigi daktare kvieskit. Greitaja. Uz ka mokescius mokam. Privalo atvaziuot paziuret, paklausys ir zinosit ka daryt. Gal neduok dieve koks kiauliu gripas. Taigi nejuokaukit su sveikata.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 03, 23:11)
Taigi daktare kvieskit. Greitaja. Uz ka mokescius mokam. Privalo atvaziuot paziuret, paklausys ir zinosit ka daryt. Gal neduok dieve koks kiauliu gripas. Taigi nejuokaukit su sveikata.

as norejau kviest sekmadieni nakti kai ji krete saltis ir temp 39.5 buvo tai vyras neleido, nuvykom pirmadieni pas daktare tai pas ji gerklose ir nosije puliniai, israse kruva vaistu bet jam negereja :verysad:nosis tai pas ji teka ne snargliai i isskyros tokios na vandenukas , kas minute pucia ir valo nosi, buvo net kraujas trukes is nosies, jau ir ausi pradejo skaudet tai nulekiau ausu lasiuku nupirkt i lasinau bet sake tas pats, skauda. Bandysiu su kompresu kaip nors sumazint kosuli jo nes nakti jis stipreja tas kosulis. Rytoj vaziuosime pas daktare vel, o mano vyras uzsispyres kaip reikiant iki paskutinio jau, kaip ir su apendicitu buvo laike iki paskutinio, skaudejo ziauriai ir kai truko tada va jau ligonineje pakliuvo tiesiai ant operacinio stalo
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 22:05)
arteja jau ir savaitgalis , o savaitgali kaziuko muge  4u.gif  galvojau nu vaziuosim bet nevaziuosim , mano brangiausiajam vyreliui negereja  verysad.gif  jau sugirdziau per prievarta piena su medu su sviestu, dabar eisiu jam daryt kompresa , vis prasau ir meldziu savo mazutes angelelio kad neapleistu savo tetuko , taip norisi kad jam pageretu o as darau viska kad tik butu jam geriau, bet negereja jam  verysad.gif  rytoj vaziuosim pas daktare gal ka pasakys , nuojauta kuzda kad nebutu koks plauciu uzdegimas taip kosti jis eina sau kad nei jis nei as nemiegu , ir temp. nemazeja o kaip yra taip ir yra  verysad.gif  nebezinau ka jau ir daryt  verysad.gif bandysiu dabar kopresa det jam su degtine ir krutine trinsiu gal , gal pades , vis tikiuosi pabudus ryte paklausus jo kaip jauties isgirst kad jau geriau bet vis girdziu kad blogai  verysad.gif

Ingridute,as irgi siulyciau greitaja iskviest,nes ,jeigu kosija baisiai tai iki plauciu uzdegimo netoli verysad.gif ziurekites saves ir savo sveikatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 21:18)
as norejau kviest sekmadieni nakti kai ji krete saltis ir temp 39.5 buvo tai vyras neleido, nuvykom pirmadieni pas daktare tai pas ji gerklose ir nosije puliniai, israse kruva vaistu bet jam negereja  :verysad:nosis tai pas ji teka ne snargliai i isskyros tokios na vandenukas , kas minute pucia ir valo nosi, buvo net kraujas trukes is nosies, jau ir ausi pradejo skaudet tai nulekiau ausu lasiuku nupirkt i lasinau bet sake tas pats, skauda. Bandysiu su kompresu kaip nors sumazint kosuli jo nes nakti jis stipreja tas kosulis. Rytoj vaziuosime pas daktare vel, o mano vyras uzsispyres kaip reikiant iki paskutinio jau, kaip ir su apendicitu buvo laike iki paskutinio, skaudejo ziauriai ir kai truko tada va jau ligonineje pakliuvo tiesiai ant operacinio stalo

Oi Ingridute, jauna tu dar biggrin.gif pagyvensi 10 metu su vyru- ismoksi visko. Man kai reikia- jei nesigauna per tiesiai, ratu apeinu- ir vistiek savo padarau. Iskviesciau as jam ta daktara, rasciau budu kad sutiktu. Prigasdinciau, kad internete prirsiskaiciau, kad tai kiauliu gripo pozymiai biggrin.gif pats issikviestu. Neklausyk tu jo. Juk sveikata ne juokas.
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 09:52)
Labas, angelų mamos, aš daugiau pasyvi jūsų temos skaitytoja- skaitau apie kiekvieną, bet pati nerašau...
Gal dėl to, kad tai įvyko palyginus senai- prieš 6 m.  Bet iki dabar man šita diena išmušanti iš vėžių. Iki dabar save graužiu, kad galėjau kažką padaryt kitaip, turėjau pajaust nelaimę.
Pritariu, kad su laiku skausmas kažkiek atlėgsta, bet vis tiek vaikas auga kartu mintyse. Šį rudenį jau eitų į paruošiamąją. Vis galvoju koks jis būtų, į ką būtų panašus. Aš kaip ir daugelis po praradimo norėjau kito vaikelio- atrodė užpildys tuščią spragą, bet dukrytė yra tiesiog trečias vaikas, o to antro trūks visą gyvenimą...
Kartais atrodo, kad kas būtų jei būtų ne dukrytė gimus, o sūnelis...
Atsiprašau, kad su savo "briedais" gadinu pavasarį, bet aš nekenčiu kovo pradžio- kovo 2 kai vakare netikėtai nubėgo vandenys ir 3 kai gimė mano mažiukas

sveika, brangioji console.gif
auginu ir aš savo dukružę, deja, tik mintyse, svajose...
tik svajose matau ją ropojančią... mintyse tik jaučiu jos rankytę savojoj, kai ji bando pirmuosius savo žingsniukus.... tik svajose... tik mintyse... verysad.gif
Dievulėliau, kaip sunku be tavęs, dukruže..........
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 22:05)

Ačiū mergaitės, jei padalinsit visiems pažįstamiems bus labai šaunu thumbup.gif

Ingridute tikrai geriau pas gydytoja nuvažiuokit , kad ir šį vakarą, padarys tyrimukus iš karto bus daug ramiau g.gif
Dar temperatūra gerai yra mušti su skiestu actu, jis garuoja greit ir vėsta tuo, vėsindamas ir kūną, mums labai padėjo kai sirgom gripu.Laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek daug Angelu mamu... verysad.gif graziai Inezzza parasei, kad sirdziu zemeje liudinciu dar daugiau...o kiek dar tokiu mamu nepazistam ir nezinom doh.gif skaudu verysad.gif
Ingridute nejuokaujama su sveikata...mano tevas pries 2metus ir mire nuo olauciu uzdegimo, irgi uzsispyres buvo, gydesi namie...ir rezultate verysad.gif
Kaip rase VJ , kad baisu net prisimint tuos pirmus netekties menesius, tas tiesa, kazkaip kai stengiesi negalvoti, viskas atrodo kaip sapnas, bet buna kad uzplusta emocijos be priezasties...o dar baisiau, kad vigi auginsime savo vaikucius sirdyse ir skaiciuosime, urbut mamos niekada nenustos skaiciuoti... verysad.gif
pavydziu, kurios bent sapnuojat savo Angelus...deja as ne kartelio...kodel? kiti seimos nariai yra sapnave, kartais papasakoja, o as...verysad.gif
labos nakties mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 03 03, 22:07)
kiek daug Angelu mamu... verysad.gif graziai Inezzza parasei, kad sirdziu zemeje liudinciu dar daugiau...o kiek dar tokiu mamu nepazistam ir nezinom doh.gif skaudu verysad.gif
Ingridute nejuokaujama su sveikata...mano tevas pries 2metus ir mire nuo olauciu uzdegimo, irgi uzsispyres buvo, gydesi namie...ir rezultate verysad.gif
Kaip rase VJ , kad baisu net prisimint tuos pirmus netekties menesius, tas tiesa, kazkaip kai stengiesi negalvoti, viskas atrodo kaip sapnas, bet buna kad uzplusta emocijos be priezasties...o dar baisiau, kad vigi auginsime savo vaikucius sirdyse ir skaiciuosime, urbut mamos niekada nenustos skaiciuoti... verysad.gif
pavydziu, kurios bent sapnuojat savo Angelus...deja as ne kartelio...kodel? kiti seimos nariai yra sapnave, kartais papasakoja, o as...verysad.gif
labos nakties mergaites 4u.gif

As irgi ne kart nesapnavau,o taip noreciau paziuret kokia ji pas mane i sapnus ateitu..Didele,jau paaugus ar Mazute...Gal kada susapnuosim xiuke. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 02, 16:21)
Man tai po gimdimo davė 28 dienas gimdimo atostogų,tai va penktadieni jau į darbą eisiu.Bet nenoriu žiauriai ,kažkaip baisu ir nejauku.

Aš irgi į darbą labai nenorėjau, labai nejauku buvo, atrodė, kad dabar žiūrės į mane visi, kaip į kažkokią nenormalią. Sunkiausia buvo pirma diena darbe. Atrodė, kad trūksta oro, juk tą dieną turėjo prasidėti vaiko priežiūros atostogos, o jos neprasidėjo... Dabar džiaugiuosi, kad grįžau į darbą iš karto. Kažkaip ta rutina ir buvimas tarp žmonių privertė susiimti, susitvardyti, susitvarkyti. Juk namie gali slankioti visą dieną susivėlusi, su naktiniais, pajuodusiais paakiais, o darbe taip nesigauna. Taigi stenkis ir tu nusiteikti, kad grįžimas į darbą tik į naudą, nes greičiau atsistosi ant kojų vėl 4u.gif
---------------------------

Kumpiene, šukuosena thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 14:41)
Sveikutes 4u.gif
Vakar vakare nesusivaldziau ir apsiverkiau prie vyro , asaros prisikaupe pas mane , ir nebe galejau suvaldyti jau , jos pacios pradejo riedeti kaip pupos , kaip man truksta jos , kaip norisi kad viskas butu ki taip  verysad.gif  bet deja si svajone mano NIEKADA neissipildys , o taip noretusi kad nors si svajone isipildytu , bet deja  verysad.gif 
Sia nakti spanavau kad susergu mm ir ka jus manot , pabundu ryte anksti , nes uzsirasiusi buvau 8h pas daktare kad LPL pasidaryt tyrimus , is se tau as wc ir matau kad mm pas mane atejo ,  doh.gif  tai tik nuvaziavau kraujiuko daviau tyrimams, lauksiu kada baigsis mm.

Oi su tuo nesusivaldymu. Visom turbūt kartais taip atsitinka...o tau dar viskas taip neseniai įvyko... Kartais atrodo, kad trūksta tik kažkokios mažos smulkmenos, kad apsiraudotum. Paskutinį kartą raudojau ir sustoti negalėjau, kai važiavau pas genetikus. Jau iki tos dienos kokią savaitę vaikščiojau, kaip nesava. Kažkokia įtampa, pikta, užsidepresavus - galvoje vis mintys apie angeliuką ir, kad viskas gerai būtų dabartiniam leliukui... O tą rytą, kai jau važiavom pas genetikus, vyras dar leptelėjo kažką ten man, bet nieko blogo, bet tiesiog to ir tereikėjo... Raudojau visą kelią be susitojimų...
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 16:13)
Dar viena blogą savybę išsiugdžiau- pavydžiu toms kurioms gimsta berniukai blush2.gif  blush2.gif  Atrodo aš viena tokia žiopla nesugebu pagimdyt berniuko blush2.gif

O man kažkaip visai nesvarbu, kokios lyties vaikučiai gims - kad tik būtų. Juk vis vien, jeigu gimtų vėl berniukas, tai būtų jau kitas berniukas, kitas žmogutis, kita asmenybė. Bent jau man, tai joks berniukas nepakeis ano. Jam visad liks išskirta mano širdies dalelė, visada...
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 02, 20:56)
Jau anoj temoj imete buvo.. vos nesusipykom  doh.gif  lotuliukas.gif

Tu tai vadini "VOS" biggrin.gif ??? Man atrodo, kad ten jau vyko foruminės muštynės biggrin.gif

--------------------------------
Atsakyti