QUOTE(muneg @ 2011 03 02, 16:21)
Man tai po gimdimo davė 28 dienas gimdimo atostogų,tai va penktadieni jau į darbą eisiu.Bet nenoriu žiauriai ,kažkaip baisu ir nejauku.
Aš irgi į darbą labai nenorėjau, labai nejauku buvo, atrodė, kad dabar žiūrės į mane visi, kaip į kažkokią nenormalią. Sunkiausia buvo pirma diena darbe. Atrodė, kad trūksta oro, juk tą dieną turėjo prasidėti vaiko priežiūros atostogos, o jos neprasidėjo... Dabar džiaugiuosi, kad grįžau į darbą iš karto. Kažkaip ta rutina ir buvimas tarp žmonių privertė susiimti, susitvardyti, susitvarkyti. Juk namie gali slankioti visą dieną susivėlusi, su naktiniais, pajuodusiais paakiais, o darbe taip nesigauna. Taigi stenkis ir tu nusiteikti, kad grįžimas į darbą tik į naudą, nes greičiau atsistosi ant kojų vėl
---------------------------
Kumpiene, šukuosena
Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 14:41)
Sveikutes
Vakar vakare nesusivaldziau ir apsiverkiau prie vyro , asaros prisikaupe pas mane , ir nebe galejau suvaldyti jau , jos pacios pradejo riedeti kaip pupos , kaip man truksta jos , kaip norisi kad viskas butu ki taip

bet deja si svajone mano NIEKADA neissipildys , o taip noretusi kad nors si svajone isipildytu , bet deja
Sia nakti spanavau kad susergu mm ir ka jus manot , pabundu ryte anksti , nes uzsirasiusi buvau 8h pas daktare kad LPL pasidaryt tyrimus , is se tau as wc ir matau kad mm pas mane atejo ,

tai tik nuvaziavau kraujiuko daviau tyrimams, lauksiu kada baigsis mm.
Oi su tuo nesusivaldymu. Visom turbūt kartais taip atsitinka...o tau dar viskas taip neseniai įvyko... Kartais atrodo, kad trūksta tik kažkokios mažos smulkmenos, kad apsiraudotum. Paskutinį kartą raudojau ir sustoti negalėjau, kai važiavau pas genetikus. Jau iki tos dienos kokią savaitę vaikščiojau, kaip nesava. Kažkokia įtampa, pikta, užsidepresavus - galvoje vis mintys apie angeliuką ir, kad viskas gerai būtų dabartiniam leliukui... O tą rytą, kai jau važiavom pas genetikus, vyras dar leptelėjo kažką ten man, bet nieko blogo, bet tiesiog to ir tereikėjo... Raudojau visą kelią be susitojimų...
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 16:13)
Dar viena blogą savybę išsiugdžiau- pavydžiu toms kurioms gimsta berniukai

Atrodo aš viena tokia žiopla nesugebu pagimdyt berniuko
O man kažkaip visai nesvarbu, kokios lyties vaikučiai gims - kad tik būtų. Juk vis vien, jeigu gimtų vėl berniukas, tai būtų jau kitas berniukas, kitas žmogutis, kita asmenybė. Bent jau man, tai joks berniukas nepakeis ano. Jam visad liks išskirta mano širdies dalelė, visada...
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 02, 20:56)
Jau anoj temoj imete buvo.. vos nesusipykom
Tu tai vadini "VOS"

??? Man atrodo, kad ten jau vyko foruminės muštynės
--------------------------------