Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Sladama @ 2011 03 04, 01:16)
As irgi ne kart nesapnavau,o taip noreciau paziuret kokia ji pas mane i sapnus ateitu..Didele,jau paaugus ar Mazute...Gal kada susapnuosim xiuke. verysad.gif

sveikos mergaites 4u.gif
tikiuos kas nakti uzmigdama... verysad.gif bet nelemtamums susitikt matyt...nors sako sapnai is pasamones, bet va ta samone nieko nesiuncia smile.gif
Ermita , prisidedu prie sveikinimu... wub.gif
Meskute ar baigesi tavo pirkimas is neto?prekes jau turi?
Lairam 4u.gif ech, pagalvoju apie Tave ir Tavo pilvuka, darbstuoliai, spartuoliai Jus...tie metai man taip susiplake, nesusigaudau cia ziema, cia vasara, cia vel...turbut smagu gyvent laukimu? ar darbdaviams jau sakei? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 04 kovo 2011 - 11:03
QUOTE(xiuke @ 2011 03 04, 09:56)
sveikos mergaites 4u.gif
tikiuos kas nakti uzmigdama... verysad.gif bet nelemtamums susitikt matyt...nors sako sapnai is pasamones, bet va ta samone nieko nesiuncia smile.gif

Zinai man taip buna,kad apie ka nors galvoji ar analizuoji kokia situacija ir ziurek ateina i sapnus.. gal man vienai taip g.gif
Cia kiekviena diena galvoju,prisimenu..gal kada nors..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 04 kovo 2011 - 11:02
QUOTE(lairam @ 2011 03 04, 08:30)
ą. Juk namie gali slankioti visą dieną susivėlusi, su naktiniais, pajuodusiais paakiais, o darbe taip nesigauna.

b. Tu tai vadini "VOS"  biggrin.gif ??? Man atrodo, kad ten jau vyko foruminės muštynės  biggrin.gif

--------------------------------

a. Lairam, sakiau gi tau, yra iseiginiai treningai lotuliukas.gif nebutinai su naktiniais slankiot. hihihi.gif O siaip tai merginos, Lairam teisi, pradzioj taaaaip nesinori i joki darba, kad net baisu pagalvot. Bet tikrai gal geriau eiti. Aisku reikia nusiteikti viskam- klausimam, zvilgsniam ir tt. Bet kuo greiciau priprasi, tuo greiciau sarvas uzsides ir bus paciai geriau thumbup.gif

b. irnesakyk.gif aiii. as cia pagrazinau. Buvo kova normali. Norejo mane nokautuot, ale as box.gif atsilaikiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 03 04, 10:56)
Meskute ar baigesi tavo pirkimas is neto?prekes jau turi?

Zinok ir neklausk biggrin.gif vaika jau apipirkau iki sekancio pavasario. drinks_cheers.gif jau beveik viska gavau, dar kazkiek truksta.
Bet dabar prasidejo pirkimas sau. Kadangi 8 kg pliuso ant buvusio svorio sedi- tai rubu nelabai iseina pirkt. Bet batuuuuuuuuuu- mergos yahoo.gif siaubas blink.gif

user posted image Ermita su gimtadieniu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 04 kovo 2011 - 11:12
Labas rytas,aš šiandien taip ir nenuėjau į darbą, paėmiau biletėnį...baisu negaliu dar.O šiandien lygiai mėnuo mano dukrytei ,ta pati diena ir gimimo ir mirimo cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 04, 11:40)
Labas rytas,aš šiandien taip ir nenuėjau į darbą, paėmiau biletėnį...baisu negaliu dar.O šiandien lygiai mėnuo mano dukrytei ,ta pati diena ir gimimo ir mirimo cry.gif  cry.gif

console.gif degam zvakute tavo Angelui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 04, 13:40)
Labas rytas,aš šiandien taip ir nenuėjau į darbą, paėmiau biletėnį...baisu negaliu dar.O šiandien lygiai mėnuo mano dukrytei ,ta pati diena ir gimimo ir mirimo cry.gif  cry.gif

angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 04, 10:40)

console.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus,praskaidrinot nuotaiką.maniau,tyliai praslysiu,bet nepavyko ax.gif
QUOTE(muneg @ 2011 03 04, 11:40)

...tylus apkabinimas...
Atsakyti
Ermita šiltų pavasario saulės spindulių, kvapių gėlių kvapo tau gimtadienio proga... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 03 04, 14:03)
Ermita šiltų pavasario saulės spindulių, kvapių gėlių kvapo tau gimtadienio proga... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tina, kokia nuotraukyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 03 04, 13:04)
Tina, kokia nuotraukyte  wub.gif  wub.gif

ačiū čia per krikštynas...dabar senai jua fotografavau nes fotikas Vilniuj pas brolį doh.gif tai sakiau reiks su telefonu bet jau kokybė tai nekokia bus įtariu...
Atsakyti
*ermita* su gimtadieniu,tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Įmečiau pora nuotraukyčių Urtės, į albumiuką ax.gif

Sandrynja,parodyk savo direktoriukę bigsmile.gif
Atsakyti