Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

Labas rytas,
ermita, su gimtadieniu tave user posted image

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 14:41)
Vakar vakare nesusivaldziau ir apsiverkiau prie vyro , asaros prisikaupe pas mane , ir nebe galejau suvaldyti jau , jos pacios pradejo riedeti kaip pupos , kaip man truksta jos , kaip norisi kad viskas butu ki taip  bet deja si svajone mano NIEKADA neissipildys , o taip noretusi kad nors si svajone isipildytu , bet deja 

console.gif

QUOTE(3 x mama @ 2011 03 03, 15:46)
Sveikos daznai uzeinu i jusu skyreli bet prisijungti nedrystu.  Turiu ir as maza angeliuka kovo 5 bus jau 4m kaip jis tapo angeliuku o skauda vis dar vienodai.  Net kapelio jo neturiu nes gime 18 nestumo savaite.

Sveikute 4u.gif

QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 16:13)
Baisiausia, kad tarp pažystamų pilna tų metų vaikų ir būtent liepinukų. Žiūriu į juos augančius ir priekaištauju sau.
Dar viena blogą savybę išsiugdžiau- pavydžiu toms kurioms gimsta berniukai  Atrodo aš viena tokia žiopla nesugebu pagimdyt berniuko

Deja ne viskas nuo mūsų priklauso verysad.gif Sunku iš anksto numatyt likimo smūgius... Nekaltink savęs ir nepriekaištauk...

QUOTE(Raja28 @ 2011 03 03, 18:01)
Dar Jums nesakiau, bet per FB mane susirado dar viena seimo narė, kuri prisideda prie įstatymo pakeitimo, bei poįstatiminių aktų ruošimo
Žiurėsiu kaip kas eisis čia, kaip sveikata leis, gal surengsim dar kokia spaudos konferenciją, nes tik pradedu mastyt iš karto širdis streikuoja, net anketos negaliu užpildyt, nenoriu nieko prisiminti, noriu tik širdyje juos turėti.

thumbup.gif Sėkmės tau 4u.gif

QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 20:39)
Aciu visoms uz palaikyma sia diena...
As ka tik is savo mamos kapeliu. Ji mirus ta pacia diena kaip ir mano Alanas. Uzdegem kiekvienam po zvakute- mamai didele, suneliui maza. Mazoji kazkodel vis nenorejo uzsidegti
Papildyta:
P.S.
Pasirasiau peticija...
Nes per ta para nuo vandenu nubegimo iki angeliuko gimimo su tiek daug abejingu mediku susiduriau... Kuriems mano vaikas buvo dar ne vaikas

Žvakutė tavo mamai.....

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 22:05)
arteja jau ir savaitgalis , o savaitgali kaziuko muge  galvojau nu vaziuosim bet nevaziuosim , mano brangiausiajam vyreliui negereja  jau sugirdziau per prievarta piena su medu su sviestu, dabar eisiu jam daryt kompresa , vis prasau ir meldziu savo mazutes angelelio kad neapleistu savo tetuko , taip norisi kad jam pageretu o as darau viska kad tik butu jam geriau, bet negereja jam  rytoj vaziuosim pas daktare gal ka pasakys , nuojauta kuzda kad nebutu koks plauciu uzdegimas taip kosti jis eina sau kad nei jis nei as nemiegu , ir temp. nemazeja o kaip yra taip ir yra  verysad.gif  nebezinau ka jau ir daryt  bandysiu dabar kopresa det jam su degtine ir krutine trinsiu gal , gal pades , vis tikiuosi pabudus ryte paklausus jo kaip jauties isgirst kad jau geriau bet vis girdziu kad blogai

Sveikatos tavo vyrui 4u.gif Kaip šiandien jis jaučiasi?

nasata 4u.gif
Atsakyti
Ermita,su gimdieniu 4u.gif
Atsakyti
Ermita tau
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 04 kovo 2011 - 09:48
man kuo toliau tuo sunkiau darosi,vis nauja liga uzpuola...as jau nebetikiu,kad bus geriau...negaliu neverkt siandien,negaliu laikyti asaru,nelaukiu sestadieniu,nes paprasciausiai ju nekenciu-nebekenciu... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 04, 10:52)
man kuo toliau tuo sunkiau darosi,vis nauja liga uzpuola...as jau nebetikiu,kad bus geriau...negaliu neverkt siandien,negaliu laikyti asaru,nelaukiu sestadieniu,nes paprasciausiai ju nekenciu-nebekenciu... cry.gif

console.gif Laikykis, Laurevziuk, laikykis. Nesakau kad tai praeis, bet patikek su laiku skausmas tikrai atbuks. Pradzioj kiekviena diena mintyse sukau vis ta pati baisu filma, veliau kas antradieni atmekrus akis galvojau vien apie ja.... Artejant kiekvieno menesio tai dienai vaikstau kaip nesava...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 04 kovo 2011 - 09:57
Ermita su gimtadieniu happybday.gif

tikrai kiek daug zuvu pas mus bigsmile.gif
Diveja parodyk savo paaugusia panele mirksiukas.gif
visom liudeselem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2011 03 03, 14:05)
O aš rašiau vieną vaiką.... nes pasiskaičiau prie šauktuko,kur teikiama informacija,ten rašo,jei vaikelis mirė,rašyti reikia 0 .....  verysad.gif

O as paskaiciau ir vistiek rasiau 3, nes ten buvo parasyta, kad rasykite 0, jei vaikas gime negyvas, o mano tai gime gyvas.....
Atsakyti
Labas rytas

Ermita su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ale matyt ka zmones vasaros vakarais veikia... matyt vynelis, ezerelis ir atskrenda po to gandrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2011 03 04, 11:26)

Ale matyt ka zmones vasaros vakarais veikia... matyt vynelis, ezerelis ir atskrenda po to gandrai  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Pazystamu rate zuvu kruva, ir seimos irgi, matyt irgi i ta chebra pakliuna prie ezerelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 04, 10:52)

Apkabinu tave stipriai..... Laikykis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 03 04, 10:29)
thumbup.gif  thumbup.gif
Pazystamu rate zuvu kruva, ir seimos irgi, matyt irgi i ta chebra pakliuna prie ezerelio  biggrin.gif

nu pas mus seimoj 4 gimtadieniai doh.gif o ir pazistamu rate sociai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis

Ermita su gimtadieniu drinks_cheers.gif
Atsakyti