ermita, su gimtadieniu tave

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 14:41)
Vakar vakare nesusivaldziau ir apsiverkiau prie vyro , asaros prisikaupe pas mane , ir nebe galejau suvaldyti jau , jos pacios pradejo riedeti kaip pupos , kaip man truksta jos , kaip norisi kad viskas butu ki taip bet deja si svajone mano NIEKADA neissipildys , o taip noretusi kad nors si svajone isipildytu , bet deja

QUOTE(3 x mama @ 2011 03 03, 15:46)
Sveikos daznai uzeinu i jusu skyreli bet prisijungti nedrystu. Turiu ir as maza angeliuka kovo 5 bus jau 4m kaip jis tapo angeliuku o skauda vis dar vienodai. Net kapelio jo neturiu nes gime 18 nestumo savaite.
Sveikute

QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 16:13)
Baisiausia, kad tarp pažystamų pilna tų metų vaikų ir būtent liepinukų. Žiūriu į juos augančius ir priekaištauju sau.
Dar viena blogą savybę išsiugdžiau- pavydžiu toms kurioms gimsta berniukai Atrodo aš viena tokia žiopla nesugebu pagimdyt berniuko
Dar viena blogą savybę išsiugdžiau- pavydžiu toms kurioms gimsta berniukai Atrodo aš viena tokia žiopla nesugebu pagimdyt berniuko
Deja ne viskas nuo mūsų priklauso

QUOTE(Raja28 @ 2011 03 03, 18:01)
Dar Jums nesakiau, bet per FB mane susirado dar viena seimo narė, kuri prisideda prie įstatymo pakeitimo, bei poįstatiminių aktų ruošimo
Žiurėsiu kaip kas eisis čia, kaip sveikata leis, gal surengsim dar kokia spaudos konferenciją, nes tik pradedu mastyt iš karto širdis streikuoja, net anketos negaliu užpildyt, nenoriu nieko prisiminti, noriu tik širdyje juos turėti.
Žiurėsiu kaip kas eisis čia, kaip sveikata leis, gal surengsim dar kokia spaudos konferenciją, nes tik pradedu mastyt iš karto širdis streikuoja, net anketos negaliu užpildyt, nenoriu nieko prisiminti, noriu tik širdyje juos turėti.

QUOTE(Kokere @ 2011 03 03, 20:39)
Aciu visoms uz palaikyma sia diena...
As ka tik is savo mamos kapeliu. Ji mirus ta pacia diena kaip ir mano Alanas. Uzdegem kiekvienam po zvakute- mamai didele, suneliui maza. Mazoji kazkodel vis nenorejo uzsidegti
Papildyta:
P.S.
Pasirasiau peticija...
Nes per ta para nuo vandenu nubegimo iki angeliuko gimimo su tiek daug abejingu mediku susiduriau... Kuriems mano vaikas buvo dar ne vaikas
As ka tik is savo mamos kapeliu. Ji mirus ta pacia diena kaip ir mano Alanas. Uzdegem kiekvienam po zvakute- mamai didele, suneliui maza. Mazoji kazkodel vis nenorejo uzsidegti
Papildyta:
P.S.
Pasirasiau peticija...
Nes per ta para nuo vandenu nubegimo iki angeliuko gimimo su tiek daug abejingu mediku susiduriau... Kuriems mano vaikas buvo dar ne vaikas
Žvakutė tavo mamai.....
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 03, 22:05)
arteja jau ir savaitgalis , o savaitgali kaziuko muge galvojau nu vaziuosim bet nevaziuosim , mano brangiausiajam vyreliui negereja jau sugirdziau per prievarta piena su medu su sviestu, dabar eisiu jam daryt kompresa , vis prasau ir meldziu savo mazutes angelelio kad neapleistu savo tetuko , taip norisi kad jam pageretu o as darau viska kad tik butu jam geriau, bet negereja jam rytoj vaziuosim pas daktare gal ka pasakys , nuojauta kuzda kad nebutu koks plauciu uzdegimas taip kosti jis eina sau kad nei jis nei as nemiegu , ir temp. nemazeja o kaip yra taip ir yra
nebezinau ka jau ir daryt bandysiu dabar kopresa det jam su degtine ir krutine trinsiu gal , gal pades , vis tikiuosi pabudus ryte paklausus jo kaip jauties isgirst kad jau geriau bet vis girdziu kad blogai

Sveikatos tavo vyrui

nasata