Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 04, 17:03)
nezinau net nuo ko jam temp.laikosi  g.gif  nezinau kaip net numust  verysad.gif

Na temperatura kovoja su uzdegimu. O tai paracetamolio neduodi? Tik degtine vaisini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 03 04, 14:31)
butu ne zodiniai sveikinimai, o geles, tai pririnktum nemazai thumbup.gif

gėlės nuvysta,o žodžius prisimeni ilgai smile.gif kai kuriuos ir visą gyvenimą...
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 04, 20:02)
Na temperatura kovoja su uzdegimu. O tai paracetamolio neduodi? Tik degtine vaisini?  ax.gif

Paracetamolis nepadeda jau, duodu analgino ir nelabai padeda verysad.gif
Papildyta:
degtine trinu jam kuna ir kompresa dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 04, 19:05)
Paracetamolis nepadeda jau, duodu analgino ir nelabai padeda verysad.gif
Papildyta:
degtine trinu jam kuna ir kompresa dedu  4u.gif

Na supratau, kad ne i gerkle pili. Nors as anksciau atsimenu kazkaip tik mane uzkabindavo liga, man kazkas ar drauge kokia ar kas, nebepamenu ipildavo degtines 50 gramu - daug daug pipiru ant virsaus priberdavo ir dar kazko. Mukt tik visa ta misini, isdegdavo viskas nuo gerkles iki skrandzio. Bet budavau sveika kaip ridikas kita diena. Bet sita reikia daryti tik tik pajutus kad JAU. 4u.gif
Atsakyti
Ermita, turbūt būsiu paskutinė, sveikinanti tave. Stiprybės tau 4u.gif . smile.gif
Atsakyti
Ermita su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O as siandien gavau laiska is ligonines, kad pas savo seimos daktara turiu pakartot slapimo tyrima, neraso net del ko ir lenda dabar visokios mintys i galva doh.gif Pirmadieni is pat ryto varysiu darytis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 04, 20:25)
Ermita su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O as siandien gavau laiska is ligonines, kad pas savo seimos daktara turiu pakartot slapimo tyrima, neraso net del ko ir lenda dabar visokios mintys i galva  doh.gif  Pirmadieni is pat ryto varysiu darytis  blink.gif

Oi tik del slapimo tyrimo tai daug nepergyvenk. Siaip gi gali kokiu leukocitu per daug butu ar truputi daugiau nei norma. Pas mane buvo ne per geriausias irgi pora kartu. Nuo iklotu sake viena karta. Kita karta velniai zino nuo ko.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 04, 21:11)
Na supratau, kad ne i gerkle pili. Nors as anksciau atsimenu kazkaip tik mane uzkabindavo liga, man kazkas ar drauge kokia ar kas, nebepamenu ipildavo degtines 50 gramu - daug daug pipiru ant virsaus priberdavo ir dar kazko. Mukt tik visa ta misini,  isdegdavo viskas nuo gerkles iki skrandzio. Bet budavau sveika kaip ridikas kita diena. Bet sita reikia daryti tik tik pajutus kad JAU.  4u.gif

tai darem tai bet nepadejo, net degtines ipiliau i arbata avieciu (uogiene avieciu) eik tu ziaukciot tik pradejo biggrin.gif nepadeda nieks jam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 03 02, 10:24)
Labas rytas,

kristule, kaip tavo šeimyna laikos? Kaip tu pati laikais?

Labas vakarėlis...

Ermita, su Tavo švente 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Buvau atvertusi mūsų albumėlį- nu kiek gražių lelių wub.gif wub.gif wub.gif kaip greitai auga mūsų mažieji....
Mano šeimyna tik ką persirgo noro virusu doh.gif -sunkiausiai sirgo Urtė ir Kristijonas, lengviau aš ir Matas, Domutį tik teužkabino,bet nepaguldė. na o šiai dienai visi (išskyrus mane) sveiki, gražūs, pasiutę,energingi ir t.t smile.gif kai su visais išvažiuojam į miestą, tai jaučiuosi kaip beždžionė iš multfilmo biggrin.gif . Na o šiaip žiūriu ir širdis džiaugiasi-kaip jie vienas kitą myli wub.gif Urtė gan valdinga panelė, gyvena nusistatymu-čia ir dabar!!! daug kalba, pati valgo, pati rengiasi ir brolius tvarkos moko thumbup.gif . be to, laaabai jau nori puoštis-tikra mergaičiukė wub.gif
na o aš.... gyvenu tom pačiom mintim, prisiminimais,laukimu...o gal??? dažnai galvoju kaip būtų jei augtų visi 6... dieną esu keturių padūkėlių mama, naktį dviejų Angelų..... o šiaip rūpesčiai ir džiaugsmai visų mamų vienodi mirksiukas.gif
čia mano mažoji smile.gif
user posted image
o čia mūsų mažieji wub.gif
user posted image
Atsakyti
Ermita, sveikinimai gimtadienio proga. Vilties, stiprybes, sypsenos... 4u.gif
Diveja, jau mazute tavo wub.gif Neatsiginsi zentu mirksiukas.gif
Kristulee, fainulkos tavo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 04 kovo 2011 - 20:53
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 04, 20:00)
Ermita, turbūt būsiu paskutinė, sveikinanti tave. Stiprybės tau  4u.gifsmile.gif

QUOTE(monikam @ 2011 03 04, 20:25)
Ermita su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū už sveikinimus dar kartą visoms.
Gyvenu paskutiniu metu sąstingyje ir kažkur nuošaly nuo viso pasaulio.Jūs leidote pasijusti ne vienišai,žinoti,kad yra žmonių,su kuriais galiu pasidalinti ir džiaugsmu,ir skausmu,kurie prisimena ir skiria man dalelę savo šilumos.Sveikata,stiprybė,ištvermė - patys prasmingiausi palinkėjimai,ypač kai jie skamba iš lūpų tų žmonių,kurie žino tikrąją jų prasmę.
Ačiū,kad esate.
Kviečiu vaišintis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2011 03 04, 22:50)
Labas vakarėlis...

Ermita, su Tavo švente 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Buvau atvertusi mūsų albumėlį- nu kiek gražių lelių wub.gif  wub.gif  wub.gif  kaip greitai auga mūsų mažieji....
Mano šeimyna tik ką persirgo noro virusu doh.gif -sunkiausiai sirgo Urtė ir Kristijonas, lengviau aš ir Matas, Domutį tik teužkabino,bet nepaguldė. na o šiai dienai visi (išskyrus mane) sveiki, gražūs, pasiutę,energingi ir t.t  smile.gif kai su visais išvažiuojam į miestą, tai jaučiuosi kaip beždžionė iš multfilmo biggrin.gif . Na o šiaip žiūriu ir širdis džiaugiasi-kaip jie vienas kitą myli wub.gif  Urtė gan valdinga panelė, gyvena nusistatymu-čia ir dabar!!! daug kalba, pati valgo, pati rengiasi ir brolius tvarkos moko thumbup.gif . be to, laaabai jau nori puoštis-tikra mergaičiukė wub.gif
na o aš.... gyvenu tom pačiom mintim, prisiminimais,laukimu...o gal??? dažnai galvoju kaip būtų jei augtų visi 6... dieną esu keturių padūkėlių mama, naktį dviejų Angelų..... o šiaip rūpesčiai ir džiaugsmai visų mamų vienodi mirksiukas.gif
čia mano mažoji smile.gif
user posted image
o čia mūsų mažieji wub.gif
user posted image

mazoji grazute wub.gif wub.gif wub.gif plaukai kaip ir galiukai garbanojasi wub.gif eh grazi blondine wub.gif
Atsakyti