Ermita, su gimtadieniu !
Sveikos merginos

Ermita su tortadieniu tave

Muneg

As va is sporto klubo grizau , pasimankstynau . O i darba ir as nenorejau bet dabar galvoju eisiu as i darba kaip ir priklauso man balandi, jai apsiverksiu tai apsiverksiu , ruosiu save tam bet manau zengus zingsni i darba apsiverksiu iskart as taip manau , bet manau kuo greiciau i darba tuo geriau

As ir nesapnuoju savo mazutes, o taip noretusi susapnuoti , bet nesapnuoju as jos

Oi vakar su vyru tai karas buvo

Vaziuos vyras su uosviu i poliklinika o as namus apsitvarkysiu ir issivedinsiu namus, bacilas lauk ismetynesiu

dar kartą visoms dėkoju už sveikinimus
šiais metai jų tiek daug...

QUOTE(*ermita* @ 2011 03 04, 15:56)
butu ne zodiniai sveikinimai, o geles, tai pririnktum nemazai

Tina grazus avataras lb...

Ingridute, as ir nemegstu knarkianciu

o kistukai padeda ?
nes turbut man jau ju reikia

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 04, 15:42)
reiketu ir man,maniskis irgi knarkia

einu Divejos pupos paziuret

Reiks pabandyt nes tas knarkimas
o taip tai neknarkia tik dabar kai serga , nosis pilna snargliu , uzgulusi pas ji , tai ogo ogo koks orkestras namie, sakau net katyte eina i virtuve miegot

Niu va namus issisveiciau , laukiu vyro sugriztancio , pasakiau jam kad rengena padarytu na kad daktare siuntima israsytu tai jau pasidare rengena sake keliauja link namu, sake pasiskaitysiu pati ka ten parasyta jis nmelabai supranta, bet sake kad ausu uzdegimas yra jau
pirmadieni vaziuosime ryte tyrimus darytis.
Be tvarkydama namus verkiau,issiverkiau , issiliejau, issirekiau ir lengviau siek tiek sirdyje

Be tvarkydama namus verkiau,issiverkiau , issiliejau, issirekiau ir lengviau siek tiek sirdyje

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 04, 16:09)
Niu va namus issisveiciau , laukiu vyro sugriztancio , pasakiau jam kad rengena padarytu na kad daktare siuntima israsytu tai jau pasidare rengena sake keliauja link namu, sake pasiskaitysiu pati ka ten parasyta jis nmelabai supranta, bet sake kad ausu uzdegimas yra jau
pirmadieni vaziuosime ryte tyrimus darytis.

Ziuriu ziuriu niekaip nesuprantu kas pas tave avatare nupiesta? Ten mergaite sedi su angelo sparnais?

Aga mergaite su angelo sparnais
Grizo vyras viskas tvarkoj su plauciais
tai jau ramiau sirdy

QUOTE(muneg @ 2011 03 04, 12:40)
Labas rytas,aš šiandien taip ir nenuėjau į darbą, paėmiau biletėnį...baisu negaliu dar.O šiandien lygiai mėnuo mano dukrytei ,ta pati diena ir gimimo ir mirimo

Degu žvakutę tavo mergytei

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 04, 17:34)
Aga mergaite su angelo sparnais
tai jau ramiau sirdy 

QUOTE(žvelsa @ 2011 03 04, 18:49)
nezinau net nuo ko jam temp.laikosi