Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

Ermita, su gimtadieniu !
Atsakyti

Sveikos merginos 4u.gif

Ermita su tortadieniu tave 4u.gif

Muneg console.gif laikykis, zvakute tavo angeleliui wub.gif

As va is sporto klubo grizau , pasimankstynau . O i darba ir as nenorejau bet dabar galvoju eisiu as i darba kaip ir priklauso man balandi, jai apsiverksiu tai apsiverksiu , ruosiu save tam bet manau zengus zingsni i darba apsiverksiu iskart as taip manau , bet manau kuo greiciau i darba tuo geriau 4u.gif

As ir nesapnuoju savo mazutes, o taip noretusi susapnuoti , bet nesapnuoju as jos verysad.gif ah kita penktadieni jau bus du menesiai kaip nebe turiu savo mergytes cray.gif ji visada salia manes, ji visada mano mintyse, ji mano sirdyje...

Oi vakar su vyru tai karas buvo doh.gif susipykom , prigazsdinau as ji bet jis vis tiek savo doh.gif istryniau as jam nugara ir krutine su degtine, uzdejau kompresa ant kaklo , ir apsiverkiau oi buvo vakar doh.gif tai nakti jau kosejo sausai smile.gif vis del to padejo kazkiek smile.gif bet temp. nekrenta tokia pati. Bet as tai visa savaite be miego verysad.gif nakti vyras koseja , tik nustoja koset niu tu ***** pradeda knarkt doh.gif eina sau doh.gif oi kaip man linksma kai jis knarkia visas orkestras doh.gif biggrin.gif net kate i virtuve iseina miegot biggrin.gif

Vaziuos vyras su uosviu i poliklinika o as namus apsitvarkysiu ir issivedinsiu namus, bacilas lauk ismetynesiu 4u.gif
Atsakyti
dar kartą visoms dėkoju už sveikinimus smile.gif šiais metai jų tiek daug...
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2011 03 04, 15:56)
dar kartą visoms dėkoju už sveikinimus smile.gif šiais metai jų tiek daug...

butu ne zodiniai sveikinimai, o geles, tai pririnktum nemazai thumbup.gif
Tina grazus avataras lb... wub.gif
Ingridute, as ir nemegstu knarkianciu lotuliukas.gif man kancia...jei kur sveiuose tenka nakvot su svetimais vienam kambaryje, tai vezuosi kistukus i ausis lotuliukas.gif
Atsakyti
o kistukai padeda ? g.gif nes turbut man jau ju reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 04, 15:42)
o kistukai padeda ?  g.gif  nes turbut man jau ju reikia  biggrin.gif

reiketu ir man,maniskis irgi knarkia doh.gif ale vaiku negirdesiu paskui biggrin.gif
einu Divejos pupos paziuret ax.gif
Atsakyti
Reiks pabandyt nes tas knarkimas doh.gif o taip tai neknarkia tik dabar kai serga , nosis pilna snargliu , uzgulusi pas ji , tai ogo ogo koks orkestras namie, sakau net katyte eina i virtuve miegot biggrin.gif
Atsakyti
Niu va namus issisveiciau , laukiu vyro sugriztancio , pasakiau jam kad rengena padarytu na kad daktare siuntima israsytu tai jau pasidare rengena sake keliauja link namu, sake pasiskaitysiu pati ka ten parasyta jis nmelabai supranta, bet sake kad ausu uzdegimas yra jau verysad.gif pirmadieni vaziuosime ryte tyrimus darytis.

Be tvarkydama namus verkiau,issiverkiau , issiliejau, issirekiau ir lengviau siek tiek sirdyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 04, 16:09)
Niu va namus issisveiciau , laukiu vyro sugriztancio , pasakiau jam kad rengena padarytu na kad daktare siuntima israsytu tai jau pasidare rengena sake keliauja link namu, sake pasiskaitysiu pati ka ten parasyta jis nmelabai supranta, bet sake kad ausu uzdegimas yra jau  verysad.gif  pirmadieni vaziuosime ryte tyrimus darytis.

Be tvarkydama namus verkiau,issiverkiau , issiliejau, issirekiau ir lengviau siek tiek sirdyje  verysad.gif

Ziuriu ziuriu niekaip nesuprantu kas pas tave avatare nupiesta? Ten mergaite sedi su angelo sparnais? wub.gif
Atsakyti
Aga mergaite su angelo sparnais wub.gif

Grizo vyras viskas tvarkoj su plauciais smile.gif tai jau ramiau sirdy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 03 04, 12:40)
Labas rytas,aš šiandien taip ir nenuėjau į darbą, paėmiau biletėnį...baisu negaliu dar.O šiandien lygiai mėnuo mano dukrytei ,ta pati diena ir gimimo ir mirimo cry.gif  cry.gif

Degu žvakutę tavo mergytei user posted image

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 04, 17:34)
Aga mergaite su angelo sparnais  wub.gif 

Grizo vyras viskas tvarkoj su plauciais  smile.gif  tai jau ramiau sirdy  4u.gif

thumbup.gif O nuo ko jam temperatūra laikosi?
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 03 04, 18:49)
Degu žvakutę tavo mergytei user posted image
thumbup.gif O nuo ko jam temperatūra laikosi?

nezinau net nuo ko jam temp.laikosi g.gif nezinau kaip net numust verysad.gif
Atsakyti