Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Laureanza @ 2011 03 11, 16:25)
Raja28 smile.gif  smile.gif
o mano mergina gryzus vakar is darzelio pradejo vemti,praveme per nakti+tempa uzkilo iki 38 laipsniu.dabar gaunu sms is kitos mamos,kad dar 8 vaikai vėmė.Sakė,dukra,kad sriuba buvo neskani-itariu apsinuodijo g.gif

mes irgi buvom apsinuodije sausio menesi, tai po tokiu vemimu ligonineje 5 paras ant lasaliniu praleidom, nes vis acetono slapime budavo ir veme doh.gif , jau taip buna su tuo darzelio maistu. doh.gif

vaivos juosta pas mus tai kirmele isvalge dantuka tai daktare koses dave dantukui, kad vel sveikas butu ir stiprus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 11, 19:44)
Sveikos, atsidariau supermama ir nieko nespejau perskaityt, tiek visko priraset  blink.gif as tai prie juros gaudau saule  biggrin.gif

wow, ir prie kokios gi juros gaudai saulute? bigsmile.gif

nu tie daktarai kokiu tik pasaku neprikuria vaikam lotuliukas.gif
Atsakyti
bet kaip reikia didziuotis savo vaikais,kaip jie nebijo stomatologu.mano Rugilei kolkas tik 1 dantuka reikejo tvarkyti,sedejo issiziojus visa burna,akim tik lakste,bet ne garso...tik jai grest nereikejo smile.gif
o jau man stomatologas kazkas baisaus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 11, 18:44)
Sveikos, atsidariau supermama ir nieko nespejau perskaityt, tiek visko priraset  blink.gif as tai prie juros gaudau saule  biggrin.gif

pagauk tos saulės ir mums truputi atsiusk biggrin.gif pas mumis vėjas baisingas,balkone lentas nesioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 11, 17:50)
wow, ir prie kokios gi juros gaudai saulute?  bigsmile.gif

Jurmaloj biggrin.gif Jura uzsalus, gali nueit kilometra i prieki ir vistiek juros nera. Siaip tai labai silta, vejo nera, oras grynas, bet maudytis niekaip schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 03 11, 18:50)
wow, ir prie kokios gi juros gaudai saulute?  bigsmile.gif

nu tie daktarai kokiu tik pasaku neprikuria vaikam  lotuliukas.gif

tai cia mamu prikurtos pasakos biggrin.gif , na bent as taip ruosiau nuteikinejau pries einant ir taisant blush2.gif
manajam ziuriu taip lengviau kai supranta kas vyksta bet vaikiska prasme biggrin.gif
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 11, 19:33)
Jurmaloj  biggrin.gif Jura uzsalus, gali nueit kilometra i prieki ir vistiek juros nera. Siaip tai labai silta, vejo nera, oras grynas, bet maudytis niekaip  schmoll.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kazkur visos pradingusios g.gif bet oras uz lango nuostabus, saulute sviecia, turbut pramogaujat smile.gif
Atsakyti
Sveikos...pas mane tai buvo kulinariniai sugebėjimai užplaukia...vaišinu...paskui trauksim laukan su merginoms...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 03 12, 16:03)
Sveikos...pas mane tai buvo kulinariniai sugebėjimai užplaukia...vaišinu...paskui trauksim laukan su merginoms...

laba,

Saunuole, reik pasaldint gyvenima karts nuo karto ir taip, as labai megstu tokius grybukus thumbup.gif

pas manes tas pats biggrin.gif
vakar padariau seimynai mesos vyniotini, snd kepiau pirma karta namine duona is raugo, labai skani gavosi thumbup.gif
Atsakyti
vat duonos aš irgi noriu bet neturiu raugo ir kito recepto neturiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 03 12, 16:35)
vat duonos aš irgi noriu bet neturiu raugo ir kito recepto neturiu... verysad.gif

labai nesunku ji pasidaryti:rupius miltus uzpili su siltu vos vos vandenuku, kol gaunasi kaip lietiniam blynam tesla ir raugini siltai kokias 5-6 dienas, gali sausu mieliu biski iberti , druskos, biski cukraus tai skatina rugima, palaikai taip ir poto atidedi biski kitam kartui i stiklaini ir padedi saldytuva is kitos dalies kepi.
As pilu aliejaus pora saukstu, dar druskos, cukraus biskuti, pienuko idedu miltu kad butu biski taesne ir dar pakildinu 1h. poto dedu dar miltu kol nebelimpa prie ranku minkant dedu i skarda istepta dar pakildinu 30 min. ir i orkaite 200C. 60 min. i tesla dar gali deti saulegrazu, semenu, sezamo seklu......
as nusipirkau knygute"kepame duona namuose" labai faina daug receptu:pyniu, prancuzisku bandeliu ivairiu duonu ir paaiskinimai visi kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 03 12, 16:06)
labai nesunku ji pasidaryti:rupius miltus uzpili su siltu vos vos vandenuku, kol gaunasi kaip lietiniam blynam tesla ir raugini siltai kokias 5-6 dienas, gali sausu mieliu biski iberti , druskos, biski cukraus tai skatina rugima, palaikai taip ir poto atidedi biski kitam kartui i stiklaini ir padedi saldytuva is kitos dalies kepi.
As pilu aliejaus pora saukstu, dar druskos, cukraus biskuti, pienuko  idedu miltu kad butu biski taesne ir dar pakildinu 1h. poto dedu dar miltu kol nebelimpa prie ranku minkant dedu i skarda istepta dar pakildinu 30 min. ir i orkaite 200C. 60 min. i tesla dar gali deti saulegrazu, semenu, sezamo seklu......
as nusipirkau knygute"kepame duona namuose" labai faina daug receptu:pyniu, prancuzisku bandeliu ivairiu duonu ir paaiskinimai visi kas ir kaip mirksiukas.gif

kur pirkai knygą ir kiek kainavo...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 03 12, 17:16)
kur pirkai knygą ir kiek kainavo...

bet kuriam akropolio knygyne turetu buti, kaina priklauso nuo knygyno antkainio nuo 23-25lt.
Atsakyti