Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Tina*** @ 2011 03 12, 17:03)
Sveikos...pas mane tai buvo kulinariniai sugebėjimai užplaukia...vaišinu...paskui trauksim laukan su merginoms...
user posted image

Niam niam niam... kaip skanu smile.gif

Man tai vakar vyras gamino vakariene 4u.gif kad nuotaika pageretu , kol gulejau vonioje vyras vakariene gamino, pagamino tortilijas smile.gif tai siek tiek ir nuotaika pakylo, nes kai nuo kapu grizom visai nieko nesinorejo daryt schmoll.gif
Atsakyti
Dėkoju jums merginos, xiuke, žvelsa, sandrynja, rencius, Ingridute, Sladama ir kitoms, už žvakelę mūsų angelui... Skausminga diena, kiekviena smulkmena vertė byrėti ašaras... kaži kada bus lengviau? verysad.gif kaži, ar bus...
bona-pari, kaip tu laikaisi, atrodo mes dviese (gal dar kurios tiesiog nepamenu) liksime taip ir nepabandžiusios pagauti gandrų? mirksiukas.gif
Kažin kaip lina31 gyvena, kokios jos nuotaikėlės? g.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
aš maniau, kad jau esu stipri... kol nenuėjau aplankyt draugės dukrytės... kuri turėjo būt kaip ir sesytė mano dukriukui..... na draugytė mano dukrytei........
kaip sunku...
mano dukrytė niekada nelakstys... niekad manęs nepašauks, MAMA...........
aš niekada jau nebūsiu MAMA... cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif

noriu tenai..... kur gyvena mūsų Angelai...........
Atsakyti
Nesimiega vel man verysad.gif liudesys ir begalinis ilgesys savo angeliuko verysad.gif asaros akyse... zvakute uzsidegusi sedziu ir rieda asaros is skausmo. Net nebuvau sestadieni islindusi i lauka, net nosies galiuko ne iskisau, taip visa diena ir pragulejau lovoj, slapta dar asara viena kita nubraukdavau kad vyras tik nepastebetu, bet nera jis aklas mato ir jaucia kada verkiu as.
Papildyta:
QUOTE(nasata @ 2011 03 13, 02:33)
labukas visoms  4u.gif
aš maniau, kad jau esu stipri... kol nenuėjau aplankyt draugės dukrytės... kuri turėjo būt kaip ir sesytė mano dukriukui..... na draugytė mano dukrytei........ 
kaip sunku...
mano dukrytė niekada nelakstys... niekad manęs nepašauks, MAMA...........
aš niekada jau nebūsiu MAMA...  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

As visada nasata taip pat galvoju kad manes ji niekada nepasauks mama, nepasakys kad myli ... cray.gif neapkabinsiu as jos kaip ir ji manes ... cray.gif tik mintyse ja apkabinu ir buciuoju ja , kai buvau penktadieni ant kapu jos aplankyti taip ir norisi atsigult salia jos ir nebe iseit , neisvaziuot is ten nepalikt jos vienos cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 03 12, 18:16)
kur pirkai knygą ir kiek kainavo...

http://www.projektai...namuose--72/lt/
as is cia ta knygute pirkau...o siaip receptuku daug yra internete, netgi SM atskiros temos...saunios merginos ten ir daug padeda jie kazko nezinai...
Papildyta:
QUOTE(rencė @ 2011 03 13, 01:02)
Dėkoju jums merginos, xiuke, žvelsa, sandrynja, rencius, Ingridute, Sladama ir kitoms, už žvakelę mūsų angelui... Skausminga diena, kiekviena smulkmena vertė byrėti ašaras... kaži kada bus lengviau? verysad.gif kaži, ar bus...

kad butu tokslengvas tas skausmas,kaip tas zvakeles uzdegimas, deja...kaip jau ir minejau, nzn kodel bet tos sukaktines dienos ismusa is veziu, kazkokia mistika ne kitaip verysad.gif

Lairam, ar darbdaviams jau pasisakei? turbut reagavo normaliai?
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 03 12, 14:35)
vat duonos aš irgi noriu bet neturiu raugo ir kito recepto neturiu... verysad.gif

As bandziau sitaip daryt
http://www.mamyciukl...-duona-su-raugu
Atsakyti
Labas rytas mamytes....grazus sekmadienis siandien...
QUOTE(Tina*** @ 2011 03 12, 16:03)
Sveikos...pas mane tai buvo kulinariniai sugebėjimai užplaukia...vaišinu...paskui trauksim laukan su merginoms...

Vaikystei negalejau pro juos praeiti...o cia tiek daug ir dar namuose tongue.gif apsivalgimas...Ir dabar dar trauka siam patiekalui neisbleso biggrin.gif

O mes gyvenam neblogai mazoji pakosti bet jauciu pirmadieni jau keliaus i darziuka...2savaites sedejom namuose....pilvukas auga po biski...tik vis neramu del judesiuku...yra jie bet tokie dar nepastovus ir neaiskus....Turesim dar viena mergyte wub.gif

Liudinciom tykejimo 4u.gif

Planuojancioms kantrybes 4u.gif

Sirgaliukams sveikateles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 03 13, 11:33)
Labas rytas mamytes....grazus sekmadienis siandien...
.tik vis neramu del judesiuku...yra jie bet tokie dar nepastovus ir neaiskus....Turesim dar viena mergyte  wub.gif

labuka 4u.gif 4u.gif o tai kiek savaiteliu jau turit? jau pasake,kad mergaite bus? smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Uzmigau paryciais as tik. Uz lango tikrai grazus oras, saulute kepina kaip reikiant, papietausim su vyru eisim i lauka pasivaikscioti 4u.gif
tanler roziniai sveikinimai wub.gif
Atsakyti
tanler kaip faina tau.Bus mergyte wub.gif
Sveikinimai didziausi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 13 kovo 2011 - 13:37
TANLER wub.gif
Oras fantastika,saulė šildo,bet nedžiugina visai schmoll.gif sunkus bus šis pavasaris verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 03 13, 00:33)

console.gif

Skaitau jūsų tokius liūdnus,skaudžius,be jokios vilties žiburėlio pasisakymus,ir plyšta man širdis..... verysad.gif
Laikykitės,mergytės,kažkada juk vistiek bus šiek tiek geriau 4u.gif Linkiu,kad kuo greičiau tas prašviesėjimas ateitų.Juk jau pavasaris už lango smile.gif

QUOTE(tanler @ 2011 03 13, 09:33)
.Turesim dar viena mergyte  wub.gif

wub.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti