Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamos*****

QUOTE(Laureanza @ 2011 03 13, 16:31)
TANLER wub.gif
Oras fantastika,saulė šildo,bet nedžiugina visai schmoll.gif sunkus bus šis pavasaris verysad.gif

fantastiskas tikrai oras , tik kad baisiai daug balu , salute sildo bet tikrai ji nedziugina visai schmoll.gif pavasaris ir vasara sis tikrai man pvz bus sunkus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 13, 17:19)
fantastiskas tikrai oras , tik kad baisiai daug balu , salute sildo bet tikrai ji nedziugina visai  schmoll.gif  pavasaris ir vasara sis tikrai man pvz bus sunkus  verysad.gif

sveikos 4u.gif
kazkodel tie silti orai manes ir nedziugina...prisiminimai sukyla, kad vasara per karscius netekom Mergytes savo, kai tuo metu silta lauke, gyventi noretusi, deja...kazkodel tada saule visiskai nedziugino... verysad.gif
siandien atsikeliau velai, nes panaktinejau ir as Ingridute, bet nustebau ir nudziugau, radau uzdegta zvakute prie Mergaites foto, vyras uzdege, ir jam rupi... smile.gif taip nudziugo sirdis, kad jis Ja prisimena...tik matyt nerodo savo emociju...
kazkuria diena sako: gal reiktu kokiam birzeli jau paplanuoti nestuke.gif , kad vasario menesi jau turetume(mat jo gimtadieni vasari) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 13 kovo 2011 - 18:10
QUOTE(xiuke @ 2011 03 13, 20:08)
sveikos 4u.gif
kazkodel tie silti orai manes ir nedziugina...prisiminimai sukyla, kad vasara per karscius netekom Mergytes savo, kai tuo metu silta lauke, gyventi noretusi, deja...kazkodel tada saule visiskai nedziugino... verysad.gif
siandien atsikeliau velai, nes panaktinejau ir as Ingridute, bet nustebau ir nudziugau, radau uzdegta zvakute prie Mergaites foto, vyras uzdege, ir jam rupi... smile.gif taip nudziugo sirdis, kad jis Ja prisimena...tik matyt nerodo savo emociju...
kazkuria diena sako: gal reiktu kokiam birzeli jau paplanuoti nestuke.gif , kad vasario menesi jau turetume(mat jo gimtadieni vasari) smile.gif

Vyrai ki taip isgyvena , jie nerodo mums savo emociju bet sirdyje jie prisimena savo angeliukus 4u.gif planuokit palanuokit ... nestuke.gif mes ir va planuojam ne birzeli bet balandi nestuke.gif o kada atskris nezinia , gal greit, gal bus siek tiek vasara geresne tada bet kaip bus , taip bus , kada bus tada bus smile.gif
kazkaip supikino mane siandien vyras sako gal jau ne viena , sakau nuo ko jai ne viena nuo gumytes ar nuo oro biggrin.gif bet mintyse abu pagalvojom butu visai gerai nestuke.gif bet dar palauksim truputuka , tik truputuka ir tada ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2011 03 13, 16:09)
console.gif

Skaitau jūsų tokius liūdnus,skaudžius,be jokios vilties žiburėlio pasisakymus,ir  plyšta man širdis.....  verysad.gif
Laikykitės,mergytės,kažkada juk vistiek bus šiek tiek geriau 4u.gif Linkiu,kad kuo greičiau tas prašviesėjimas ateitų.Juk jau pavasaris už lango smile.gif
wub.gif  sveikinu 4u.gif

labukas, divėja :4u
spaudžia širdelę labai.... atrodo jau kažkoks prašviesėjimas... kol nepamačiau, kaip laksto tos mažos kojytės wub.gif kaip tiesia rankytes į mamą... verysad.gif ir taip suspaudžia širdį, kaip su replėm...
kaip tu laikais? kaip tavo gražuolytė dukrytė?
Atsakyti
Labas vakaras, pleputės 4u.gif . Prikalbėta, pribendrauta... ir graudžiai, ir linksmiau... Nebespėju skaityti, o ir mintys paskutiniu laiku kažkaip savaime sukasi nuo graudesių. Gal organizmas saugo naują leliuką, o gal atėjo susitaikymo laikas... Nežinau. Jau nebeapeinu ratais leliukų skyriuko, vėl ten jaučiuosi gerai wub.gif . Aišku prasiveržia kartais viska, bet jau pripratau, kad tai norma. Neseniai ir aš pažiūrėjau filmą "Triušio urvas", kiek daug ten tiesos, kokios artimos mintys, momentais net purtė, kaip filmas teisingai išreiškia mano mintis. Ypač artima mintis apie tai, kad jeigu Dievas yra ir jam reikėjo dar vieno angelo, tai, kodėl gi jis jo nesusikūrė???? Kodėl reikėjo atimti iš kažko. Juk, jeigu jis visagalis, tai tegul sau susikuria angelą pats...

QUOTE(xiuke @ 2011 03 13, 02:22)
[url=http://www.projektaiseimai.lt/knyga--kepame-duona-namuose--72/lt/]Lairam, ar darbdaviams jau pasisakei? turbut reagavo normaliai?

Xiuke, darbe esu pasisakiusi jau gan seniai. O dabar nė sakyti nereikia smile.gif . jau viskas pupso biggrin.gif . Priėmė tą žinią vadovybė tolerantiškai labai, sakė, kad ir tikėjosi, kad su tokiom žiniom labai ilgai nelauksiu smile.gif

Tanler, sveikinu su mergyte wub.gif . Jūsų šeimoje moterys valdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 03 14, 01:07)
Labas vakaras, pleputės  4u.gif . Prikalbėta, pribendrauta... ir graudžiai, ir linksmiau... Nebespėju skaityti, o ir mintys paskutiniu laiku kažkaip savaime sukasi nuo graudesių. Gal organizmas saugo naują leliuką, o gal atėjo susitaikymo laikas... Nežinau. Jau nebeapeinu ratais leliukų skyriuko, vėl ten jaučiuosi gerai  wub.gif . Aišku prasiveržia kartais viska, bet jau pripratau, kad tai norma. Neseniai ir aš pažiūrėjau filmą "Triušio urvas", kiek daug ten tiesos, kokios artimos mintys, momentais net purtė, kaip filmas teisingai išreiškia mano mintis. Ypač artima mintis apie tai, kad jeigu Dievas yra ir jam reikėjo dar vieno angelo, tai, kodėl gi jis jo nesusikūrė???? Kodėl reikėjo atimti iš kažko. Juk, jeigu jis visagalis, tai tegul sau susikuria angelą pats...
Xiuke, darbe esu pasisakiusi jau gan seniai. O dabar nė sakyti nereikia  smile.gif . jau viskas pupso  biggrin.gif . Priėmė tą žinią vadovybė tolerantiškai labai, sakė, kad ir tikėjosi, kad su tokiom žiniom labai ilgai nelauksiu  smile.gif
Tanler, sveikinu su mergyte  wub.gif . Jūsų šeimoje moterys valdo  thumbup.gif

sveikos 4u.gif
smagu, kad tokie darbdaviai pasitaike... smile.gif pilvuko nepaslepsi, kaip sakant neitrauksi, todel net nesakant pasimatytu thumbup.gif
reikes parsisiusti sita filma, gal patix...
Atsakyti
Labas rytas, kaip laikotes? As jau grizau smile.gif o koks bardakas namie blink.gif vyra buvau viena palikus. NU tai nebuvo manes penkias dienas, bet dbr ne maziau kaip penkias valandas viska kuopsiu. Ir sugebejimu reikia turet sitaip viska sujaukt tongue.gif Kaip jums oras? Kaip pavasaris? As truputi atsigavau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Nors nu ejau anksciau miegot na i lova , nieko gero vel tik paryciais uzmigau doh.gif tai visa nakti gulejau ir i lubas ziurejau doh.gif bet nu miegojusi pora val gerai jauciuosi energinga smile.gif va pusryciauju dabar 4u.gif poto keliausiu i sporto kluba , pasimankstinti 4u.gif
As nemaciau sito filmo bet reiks ir man atsisiust pasiziuret , tik kiek is jusu girdziu kad geras tai ir man jau smalsu pasidare pasiziuret sita filma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 14, 12:45)
Labas rytas, kaip laikotes? As jau grizau smile.gif o koks bardakas namie  blink.gif vyra buvau viena palikus. NU tai nebuvo manes penkias dienas, bet dbr ne maziau kaip penkias valandas viska kuopsiu. Ir sugebejimu reikia turet sitaip viska sujaukt  tongue.gif Kaip jums oras? Kaip pavasaris? As truputi atsigavau.  4u.gif

Pagaliau sugrizai smile.gif truko cia taves 4u.gif saunu kad atsigavai Meskute5 pasakok kur buvai , ka darei... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 14 kovo 2011 - 10:58
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 14, 11:45)
Labas rytas, kaip laikotes? As jau grizau smile.gif o koks bardakas namie  blink.gif vyra buvau viena palikus. NU tai nebuvo manes penkias dienas, bet dbr ne maziau kaip penkias valandas viska kuopsiu. Ir sugebejimu reikia turet sitaip viska sujaukt  tongue.gif Kaip jums oras? Kaip pavasaris? As truputi atsigavau.  4u.gif

Sveika sugryzusi,pasipasakok kaip pailsejai smile.gif

Papildyta:
o filma,rekomenduoju paziuret,kas dar nematet 4u.gif
as siandie savo kaime neradau vaikui kelniu doh.gif ,pikta kaip sirse gryzau...
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 03 13, 22:41)
labukas, divėja  :4u
spaudžia širdelę labai.... atrodo jau kažkoks prašviesėjimas... kol nepamačiau, kaip laksto tos mažos kojytės  wub.gif kaip tiesia rankytes į mamą...  verysad.gif ir taip suspaudžia širdį, kaip su replėm...
kaip tu laikais? kaip tavo gražuolytė dukrytė?

Kaip aš tave suprantu console.gif Laikykis,kaip nors 4u.gif
Pažiūrėjau į tavo liniuotę... kaip greitai prabėgo jau metai verysad.gif

O mes gerai,džiugina širdį mano pupa,ji nuostabi wub.gif Linkiu ir tau kuo greičiau kaip nors pasigauti mažą žirniuką,ir vėl auginti pilvelį 4u.gif
Atsakyti
Laba angelų mamos 4u.gif

user posted image visiems angeliukams...taip norėtųsi, kad Jūs būtumėte čia...su mumis...

QUOTE(Sladama @ 2011 03 10, 16:02)
As irgi dabar kai griztu mintimis atgal buvo daug pranasisku zenklu.Tada net nesusimasciau..o ju buvo nemazai..

pritariu tau, Sladama...aš irgi kai grąžinu save į praeitį, tai pagalvoju, kad tiek pranašiškų ženklų buvo...nebuvo jokio noro pirkti daiktelių...aišku, tada negalvojau, kad bus kažkas blogai ir t.t., bet papraščiausiai netraukdavo manęs į mažylių skyrius parduotuvėse, o jei ir nueidavau, tai nerasdavo širdis mielų rūbelių verysad.gif o per laisvadienius net pagalvojau, kad net varduko nebuvo didelio troškimo rinkt verysad.gif tada ir mes nesusimąstėme,bet...dabar pagalvoju, kokius lemtingus ženklus kartais gali atsiųsti gyvenimas...

QUOTE(rencė @ 2011 03 10, 16:22)
Ką gi, baigiu darbelį ir lekiu ant kapukų, nupirkau hiacintus mėlynus...- kaip jo akytės buvo... cray.gif
Sladama, uždegsiu ir tavo angelėliui žvakutę verysad.gif

Aš irgi noriu hiacintų nupirkt ant kapelio, bet suabejojau, ar nenušals dar g.gif ką manote? gal jau galima jais papuošti kapelį? buvau pagalvojus apie snieguoles, ar kaip ten jos vadinasi...žodžiu, baltos gėlytės, kur iš po sniego dar išlenda g.gif

vakar aplankėme kapelį...saulutė šviečia, atrodo tik džiaukis gyvenimu...deja, po daugelio dienų susitvardymo, vėl ašaros akyse, o širdį plėšia nenumaldomas skausmas user posted image user posted image user posted image
kažkaip paskutiniu metu kaip ir daugeliui jūsų širdies žaizda atsivėrė iš naujo ir vėl paplūdo krauju, o vyras vakar apsikabinęs apsiverkė ir pirmąkart po angeliuko netekties pasakė..."koks jis jau būtų didelis"... user posted image KODĖL? UŽ KĄ? user posted image
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 03 14, 15:03)
pritariu tau, Sladama...aš irgi kai grąžinu save į praeitį, tai pagalvoju, kad tiek pranašiškų ženklų buvo...nebuvo jokio noro pirkti daiktelių...aišku, tada negalvojau, kad bus kažkas blogai ir t.t., bet papraščiausiai netraukdavo manęs į mažylių skyrius parduotuvėse, o jei ir nueidavau, tai nerasdavo širdis mielų rūbelių  verysad.gif o per laisvadienius net pagalvojau, kad net varduko nebuvo didelio troškimo rinkt  verysad.gif tada ir mes nesusimąstėme,bet...dabar pagalvoju, kokius lemtingus ženklus kartais gali atsiųsti gyvenimas...

Darbe jau manęs propopierius nesimato, telefono ragelis tuoj prilips prie ausies biggrin.gif , bet atitrūksiu ir parašysiu...

Aš irgi mažiukui nieko pirkti nenorėjau. Aišku kremukų, sauskelnių pripirkau, bet iš drabužiukų, tai naują tik ploną kepurytę nupirkau, nes per kraustynes niekaip negalėjau rasti, kur yra supakuotos Kristupo mažulytės kepurytės... Ir dar merinosų vilnos pleduką nupirkau - VISKAS.

O ženklų, kaip pakapstai praeiti gali daug surasti. Apie vieną, kai pagalvoju, tai ir dabar nupurto. Gal jau esu kažkada rašiusi, nebepamenu. Jeigu rašiau, tai soriuks, kad kartojuos, bet naujos mamos turbūt vis vien nežinos... Kai aš jau pagimdžiau, kiek atsigavau, vyras nuvažiavo kelioms valandoms į namus, pažiūrėti, kaip Kristupui su močiute sekasi. Grįždamas norėjo man gėlių parvežti. Atvežė rožių, bet pradžiai buvo kažkokias kitas gėles nusižiūrėjęs, tai ir neišsiaiškinau, kokias, bet pavadinimas nėra ir svarbus... Atveža man tas rožes ir sako, norėjau kitokias gėles pirkti, gražias nusižiūrėjau, bet gėlininkė pasakė, kad jų dovanoti negalima, kad jas laidotuvėms perka blink.gif Tada tik patraukiau vyrą per dantį, kad gėlių nepažįsta, bet kitą dieną jau nebjuokinga buvo verysad.gif , nes "pakvipo" tom nelemtom laidotuvėm...

Inezzza, tikrai jau didelis būtų... ir maniškis toks pat... tik kelių dienelių skirtumas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 14 kovo 2011 - 15:20