QUOTE(Timotiejus;) @ 2011 02 23, 12:20)
Dekor, tu toks issilavines. Juk gali nurodyti rasto eilute, kuri patvirtina tavo tuos teiginius?
parodyk eilute, kur "Dievas", reikštų "Dievas trijuose asmenyse" ir kur aiskiai nurodoma, jog Dievas yra triasmenis.

. Negi negali nurodyti eilutes?
O Tu ką paneigei pateiktus?- kažko nepastebėjau..
Jono 17:3 O amžinasis gyvenimas
tai pažinti tave,
vienintelį tikrąjį Dievą,
ir tavo siųstąjį Jėzų Mesiją.
Kalbama visur apie Viena Dieva, ne koki triasmeni Dieva arba koki tai Dieva trijuose asmenyse. aiskiai pasakyta juk.
Dieva?
Tu vietoj tų spalvojimo įgudžių isigytum vis dėl to graikų kalbos žodyną..
Aiškiai pasakyta čia:
αὕτη δὲ ἐστιν ἡ αἰώνιος ζωὴ ἵνα γινώσκωσιν σε τὸν μόνον ἀληθινὸν θεὸν καὶ ὃν ἀπέστειλας Ἰησοῦν Χριστόν.
Ir tai amžinasis gyvenimas,žinoti kad tavo vienintelė tiesa: Dievo ir Jėzaus Kristaus tavo siusto.
Paralelė būtų kur Kristus sako -Aš esu kelias ,tiesa ir gyvenimas.
taip pat ir YHWH kuris ST yra Tiesa.
Taigi šiame tekste aiškiai Sunus lygus Tėvuj.
1 Tai pasakęs, Jėzus pakėlė akis į dangų ir prabilo:
Tėve, atėjo valanda!
Pašlovink savo Sūnų,
kad ir Sūnus pašlovintų tave
Jei Jahovistų sektos teiginys kad Jėzus yra Archangelas Mykolas, kuriam pagrysti jie
neturi nei vienos citatos Biblijoj, būtų teisingas - tada čia sakomas apsurdas -Visagalis Dievas šlovina tvarinį..
p.s. jeigu nesugebi irodyti - tai nustok tarsketi

Pervertinai ,gerbiamasis, savo galimybes stipriai-neveiksnūs man tavo nurodinėjimai.
O- aš čia apie jūsų sektą turiu gan daug info- norėtus pasidalinti:
Ch. Rusellas- Jehovistų sektos tėvas.
Gimęs krikščionių presbiterionų šeimoje , atmetę tikėjimą dėl nesutikimo su amžino pragaro doktrina. Vėliau buvo susidėjęs su adventistais ,emė skelbti kad 1874metais įvykęs nematomas Kristaus atėjimas ,bei pasaulio pabaigos datą-1914m. vėliau įkurė" Sargybos bokšto Biblijos ir traktatų bendriją." miręs 1916 metais. Taigi matęs savo 1914m pranašytės neišsipildymą- ir kai po to krūva adeptų paliko šia sektą.
Labai žavėjesis okultizmu ir egiptologija. Laikė kad cheopso piramidė Tai "biblija akmenyje"
Kaip betarpiškai bendravęs su "kristum" atnešė žmonijai "tikrujų" žinių:
"Dievas nešioja drabužius" ("aukso amžius" p,534)
"Plejadų žvaigždynas,kaip žinoma, yra Jahovos namai"("kurimas" p94)
" Nosies dydis yra svarbus,žmogus su maža nosim negali turėti aiškaus proto,nežiurint į tai kad pas jį gali būti kitos geros savybės..("aukso amžius" p,224)
Rusellas gydo:
" Ligos sukeliamos fermentacijos ir aukšta temeratura, o ne mikrobais.neimanoma įrodyti kad kokia liga butu sukelta mikrobais.."("aukso amžius" p,751)
"Oro vonios labai tinka atsikratyti peršalimuj. viskas ko jums reikia- tai pašokinėti ryte ir vakare išsirengus nuogai."("aukso amžius" p,310)
na ir taip toliau- matos koks sveiko ir aiškaus proto buvo šis žmonijos mokytojas, tikrasis Jahovos tarnas.
Savo knygas ir būstinę puošė egiptiečių dievo RA simboliais

Idomus ir Jo memorialas- piramidė su masonų simboliu- vainike esančiu kryžium- tuo metu dar "kristus" nebuvo sektai pranešęs kad nea ant kryžiaus jis buvo nukrižiuotas