QUOTE(MO @ 2011 03 16, 12:08)
kiek žinau,riebalai pradeda degti pamynus minimum 20 minučių,tai gal ir ne per mažai?
aš pradėjau nuo kokių 10 minučių,dabar su mielu noru valandą minčiau,bet tenka pasitenkinti 30-40 minučių,dėl laiko stygiaus
aš pradėjau nuo kokių 10 minučių,dabar su mielu noru valandą minčiau,bet tenka pasitenkinti 30-40 minučių,dėl laiko stygiaus

vadinasi pradesiu ir as didinti minimo laika

o sakykit, gal kas mindamos ant slaunu maistine plevele uzsivyniojat? as veiksminga?

Papildyta:
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 15, 12:12)
Mano tikslas toks pat kaip ir ksem
Svorio daug, realiai liko dar 15 kg out. Nukrito 5 kg su delčlios dieta (pagerinta, o ne ta, kur 800 kcal
) bei iškrovos dienos kartą per sav. Pagal kmi, vis dar viršsvorį turiu
uppity, minu aš 20 min ir nesuku galvos, nes man taip patinka. Bet aš per 20 min sudeginu apie 360 kcal
Mano nuomone, kiek norisi, tiek mini. Aš per prievartą nemėgstu sportuoti. 

uppity, minu aš 20 min ir nesuku galvos, nes man taip patinka. Bet aš per 20 min sudeginu apie 360 kcal

oho, o kokiu greiciu mini? as vakar myniau 22-23 km/h ir 165 kacl

Papildyta:
QUOTE(ksem @ 2011 03 15, 14:46)
o mano nuomone, nepykit mergaites, asmenine, dietos yra blogas dalykas, nezinau as kas ta delcios dieta, bet manau reikia keist valgymo yprocius po trupuciuka, bet viam laikui, kad tai ka mes numetam, negryztu ir is is tai ka mes valgom organizmas gautu nauda.Anksciau be cipsu, alaus ir greito maisto neisivaizdavau gyvenimo, o dabar drasiai preinu pro juos parduotuveje.Man buvo labai sunkios pirmos savaites, bet dabar jau viskas gerai
As pradzioj pradejau minti nuo 10 min, po trupuciuka didinau ir dabar jau dirbu po 45 min. tiek kiek jauciu is to mynimo malonuma
darau atsilenkimus po 40.Tik gaila jog del uzimtumo ne kasdien
vat ieskau su kuo drauge galeciau pabegioti miske bei su dviratukais pavazineti 

As pradzioj pradejau minti nuo 10 min, po trupuciuka didinau ir dabar jau dirbu po 45 min. tiek kiek jauciu is to mynimo malonuma

pabegiot ir as gundaus, tik kad nera su kuo