Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(MO @ 2011 03 16, 12:08)
kiek žinau,riebalai pradeda degti pamynus minimum 20 minučių,tai gal ir ne per mažai?
aš pradėjau nuo kokių 10 minučių,dabar su mielu noru valandą minčiau,bet tenka pasitenkinti 30-40 minučių,dėl laiko stygiaus  verysad.gif

vadinasi pradesiu ir as didinti minimo laika smile.gif nors jau dabar svoris tirpte tirpsta biggrin.gif turiu dirza, kuri uzsidedu ant pilvo ir klubu, pamynus nusiimu, tai tiesiog varva prakaitas thumbup.gif

o sakykit, gal kas mindamos ant slaunu maistine plevele uzsivyniojat? as veiksminga? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 15, 12:12)
Mano tikslas toks pat kaip ir ksem  mirksiukas.gif Svorio daug, realiai liko dar 15 kg out. Nukrito 5 kg su delčlios dieta (pagerinta, o ne ta, kur 800 kcal  blink.gif ) bei iškrovos dienos kartą per sav. Pagal kmi, vis dar viršsvorį turiu  doh.gif

uppity, minu aš 20 min ir nesuku galvos, nes man taip patinka. Bet aš per 20 min sudeginu apie 360 kcal  mirksiukas.gif  Mano nuomone, kiek norisi, tiek mini. Aš per prievartą nemėgstu sportuoti.  schmoll.gif

oho, o kokiu greiciu mini? as vakar myniau 22-23 km/h ir 165 kacl ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ksem @ 2011 03 15, 14:46)
o mano nuomone, nepykit mergaites, asmenine, dietos yra blogas dalykas, nezinau as kas ta delcios dieta, bet manau reikia keist valgymo yprocius po trupuciuka, bet viam laikui, kad tai ka mes numetam, negryztu ir is is tai ka mes valgom organizmas gautu nauda.Anksciau be cipsu, alaus ir greito maisto neisivaizdavau gyvenimo, o dabar drasiai preinu pro juos parduotuveje.Man buvo labai sunkios pirmos savaites, bet dabar jau viskas gerai smile.gif
As pradzioj pradejau minti nuo 10 min, po trupuciuka didinau ir dabar jau dirbu po 45 min. tiek kiek jauciu is to mynimo malonuma smile.gif darau atsilenkimus po 40.Tik gaila jog del uzimtumo ne kasdien schmoll.gif vat ieskau su kuo drauge galeciau pabegioti miske bei su dviratukais pavazineti mirksiukas.gif

pabegiot ir as gundaus, tik kad nera su kuo g.gif
Atsakyti
Aš tai bėgioti nenoriu, nes turi būti spec. avalynė, o kitaip stuburas kenčia. Jau ir taip vargšiukas jis pas mane. Bet užtat šiandien dar vieną eržilą vakare turėsiu 0 dviratį thumbup.gif

uppity, ne kokiu greičiu reikėtų klausti (nes minu panašiai, tik kartais pagreitindama iki 25-26, kartais sulėtindama iki 22-21), o kokiais lygiais mirksiukas.gif Atrodo, pačioj pradžioj buvau surašiusi Špokencijai savo programą, kuri prasideda nuo 1 lygio, užkopiu iki 16 ir paskui vėl iki pirmo nusileidžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2011 03 16, 14:00)
vadinasi pradesiu ir as didinti minimo laika smile.gif nors jau dabar svoris tirpte tirpsta  biggrin.gif  turiu dirza, kuri uzsidedu ant pilvo ir klubu, pamynus nusiimu, tai tiesiog varva prakaitas  thumbup.gif 

o sakykit, gal kas mindamos ant slaunu maistine plevele uzsivyniojat? as veiksminga?  smile.gif

Papildyta:
oho, o kokiu greiciu mini? as vakar myniau 22-23 km/h ir 165 kacl  ax.gif
Papildyta:
pabegiot ir as gundaus, tik kad nera su kuo  g.gif

as pries sporta issitepu kartais kaitinanciu kremu ir isivynioju i plevele,nezinau,kiek ten padeda,kiek nepadeda,gal per retai isivynioju lotuliukas.gif bet bunu slaaaapia bigsmile.gif
o vienasyk MB paziurejo po sporto i mane,kad slapi drabuziai ties sikna , sako,cia i plevele isivyniojus sportavai,nu bliamb sakau,nugi ne lotuliukas.gif turbut prakaituoja labiausiai tos vietos,kurios gabaritiskai neaprepiamos lotuliukas.gif doh.gif
del greicio,jau cia mes diskutavom,kad ne visi elipsai rodo vienoda greiti ir vienodai sudegintas kcal mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 16, 14:02)
Aš tai bėgioti nenoriu, nes turi būti spec. avalynė, o kitaip stuburas kenčia. Jau ir taip vargšiukas jis pas mane. Bet užtat šiandien dar vieną eržilą vakare turėsiu 0 dviratį  thumbup.gif

as tai nekenciu begiojimo,nu bet galvoju,reiks prisiverst po biski vasara. tik va tikrai reikia specialios avalynes,vakar dar ziurinejau,seile varvinau,nugi kokios kainos verysad.gif
Atsakyti
Aš tai bėgioti nenoriu, nes turi būti spec. avalynė, o kitaip stuburas kenčia. Jau ir taip vargšiukas jis pas mane. Bet užtat šiandien dar vieną eržilą vakare turėsiu 0 dviratį  thumbup.gif

uppity, ne kokiu greičiu reikėtų klausti (nes minu panašiai, tik kartais pagreitindama iki 25-26, kartais sulėtindama iki 22-21), o kokiais lygiais  mirksiukas.gif  Atrodo, pačioj pradžioj buvau surašiusi Špokencijai savo programą, kuri prasideda nuo 1 lygio, užkopiu iki 16 ir paskui vėl iki pirmo nusileidžiu  mirksiukas.gif

smile.gif as pirmu lygiu minu. kazkaip esu isitikinusi, jei minsiu didesniu lygiu, tai prades ant koju raumenys augti. nelabai patinka raumeningos blauzdos, todel ir issigandau. na o gal as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2011 03 16, 14:41)
smile.gif  as pirmu lygiu minu. kazkaip esu isitikinusi, jei minsiu didesniu lygiu, tai prades ant koju raumenys augti. nelabai patinka raumeningos blauzdos, todel ir issigandau. na o gal as klystu?  g.gif

eik jau lotuliukas.gif
o pirmu ne per lengva? as kazkaip kaifo nepajauciu ant pirmo,jis tik isivaziavimui,pailsejimui tarp aukstesniu ir uzbaigimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 16, 14:48)
eik jau  lotuliukas.gif
o pirmu ne per lengva? as kazkaip kaifo nepajauciu ant pirmo,jis tik isivaziavimui,pailsejimui tarp aukstesniu ir uzbaigimui  blush2.gif

viskas aisku 4u.gif na siandien megisiu didinti lygius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2011 03 16, 14:54)
viskas aisku  4u.gif  na siandien megisiu didinti lygius  smile.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2011 03 16, 14:00)
vadinasi pradesiu ir as didinti minimo laika smile.gif nors jau dabar svoris tirpte tirpsta  biggrin.gif  turiu dirza, kuri uzsidedu ant pilvo ir klubu, pamynus nusiimu, tai tiesiog varva prakaitas  thumbup.gif 

o sakykit, gal kas mindamos ant slaunu maistine plevele uzsivyniojat? as veiksminga?  smile.gif

Papildyta:
oho, o kokiu greiciu mini? as vakar myniau 22-23 km/h ir 165 kacl  ax.gif
Papildyta:
pabegiot ir as gundaus, tik kad nera su kuo  g.gif

aš irgi diržą apsivynioju bigsmile.gif thumbup.gif varva išvarva šoninės thumbup.gif

vieną kelį pradėjo skaudėt verysad.gif kažkada buvo daryta menisko operacija, galvoju, gal susiję? ku daryt?
Papildyta:

nieko sau bigsmile.gif greit sporto salę galėsit atidaryti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2011 03 16, 14:06)
as tai nekenciu begiojimo,nu bet galvoju,reiks prisiverst po biski vasara. tik va tikrai reikia specialios avalynes,vakar dar ziurinejau,seile varvinau,nugi kokios kainos  verysad.gif

prie mūsų namų stadionas, bet bėgiojimą jame atmečiau, nes negali bėgiot kiekvieną dieną, nes ne visada būna palankios sąlygos - vasarą karšta, žiemą šaltą, rudenį, pavasarį vėjai ir lietūs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relax.in.real.: 16 kovo 2011 - 18:18
QUOTE(Relax.in.real. @ 2011 03 16, 18:09)

vieną kelį pradėjo skaudėt  verysad.gif kažkada buvo daryta menisko operacija,

prie mūsų namų stadionas, bet bėgiojimą jame atmečiau, nes negali bėgiot kiekvieną dieną, nes ne visada būna palankios sąlygos - vasarą karšta, žiemą šaltą, rudenį, pavasarį vėjai ir lietūs...

gal tempas per didelis buvo? g.gif
aš irgi neturiu sąlygų bėgiot,viena per dienas su vaikais,nebent per B atostogas,o ir tas klimatas mūsų švelniai tariant doh.gif

uuuj,kad nusikaliau šiand,atvariau 45 min.kaip jautis karsta.gif
Imsevimse,rods,tu ten aukščiausius lygius lauži,tai pasakyk man,kokie intervalai tarp lygių pas tave būna?
Atsakyti
QUOTE(ksem @ 2011 03 16, 10:41)
Gali buti jog noredama sau padeti dar labiau kenkiu doh.gif
Keisti gyvenimo buda pradejau nuo sausio 24.Valgiarasti sudaryta dietologo gavau tik po menesio, todel per ta laika susideliojau sau butent taip kaip valgau dabar.Dietologo valgiarastyje maisto yra daugiau, bet man jo atrodo per daug, nes ipratau valgyti butent taip ir suvalgius daugiau man stoja skarandis ir paskui save pradedu grauzt jog prisirijau.Galbut man jau su galva kazkas negerai?6 metus buvau stora ir staiga isgrazejau...ech...aciu merginos uz kritika ir patarimus...

Net pamaniau, kad tai mano draugė rašo, nes ji irgi minėjo, kad sąžinė graužia, kai per daug suvalgo. Bet aš tada ją vos neišbariau, kad stogas pavažiavo. Sakau, svarbiausia viską daryt su protu ir jeigu matot, kad jau jūsų mąstysena keičiasi ne ta linkme, pasitart su kuo nors. Aš neskaičiuoju kalorijų, bet jeigu jūs rimtai jau taip susiėmėt fitness3.gif tai turėtumėt žinot kiek kalorijų suvalgot ir kiek per dieną sudeginat, turėtų būti kažkoks balansas.
Sėkmės, su laiku rasit sau tinkamiausią būdą, svarbiausia, kad tik nepakenkt sveikatai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
R.i.r. - nea dar ne sporto salė lotuliukas.gif Dviratis tik lauke važinėtis mirksiukas.gif Tegul nepyksta tos mergaitės, kurios namie turi bėgimo takus ir dviračius.... doh.gif Taigi lauke pats smagumas bėgioti ar minti thumbup.gif Aišku, žinau, ką jos atsakys: ogi slidinėti taip pat smagiau lauke negu namie minti elipsį doh.gif
Eaglute, pasirodysiu blondine (toks gyvenimo būdas) lotuliukas.gif Apie kokius intervalus kalbi? g.gif flirt.gif
Aš jaučiu,kad ksem pabėgo unsure.gif Kažkaip sąžinė graužia, kad užsipuolėm. Na bet yra kaip yra. Negalima savęs šitaip kankinti.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 17, 08:17)
Sveikos  4u.gif
R.i.r. - nea dar ne sporto salė  lotuliukas.gif  Dviratis tik lauke važinėtis  mirksiukas.gif  Tegul nepyksta tos mergaitės, kurios namie turi bėgimo takus ir dviračius....  doh.gif  Taigi lauke pats smagumas bėgioti ar minti  thumbup.gif  Aišku, žinau, ką jos atsakys: ogi slidinėti taip pat smagiau lauke negu namie minti elipsį  doh.gif
Eaglute, pasirodysiu blondine (toks gyvenimo būdas)  lotuliukas.gif  Apie kokius intervalus kalbi?  g.gif flirt.gif
Aš jaučiu,kad ksem pabėgo  unsure.gif  Kažkaip sąžinė graužia, kad užsipuolėm. Na bet yra kaip yra. Negalima savęs šitaip kankinti....  schmoll.gif

labas biggrin.gif
aaa biggrin.gif na šiuos ir mes turim didis.gif kaifas yra lauke su dviračiu prasivažiuoti, ypač kur nors Kuršių nerija wub.gif namie - schmoll.gif

jau apsidžiaugiau, kad kelio nebeskauda, pamyniau šįkart labai stipriai nesistengdama ant riebalų deginimo programos, ir vėl doh.gif reiks rimtai elastiniu bintu bintuotis doh.gif
Atsakyti