Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

Sveikutes 4u.gif
QUOTE(uppity @ 2011 03 16, 15:00)
oho, o kokiu greiciu mini? as vakar myniau 22-23 km/h ir 165 kacl  ax.gif
pabegiot ir as gundaus, tik kad nera su kuo  g.gif

As minu 18km/h, is pvz. jei isminu 1 lygiu 10 min tai mano treniruoklis rodo, kad sudeginu 100 kcal blink.gif kaip cia pas jus tiek mazai , ar cia mano elipsinis ne taip rodo doh.gif as minu 25-30min( rodo 250-300kcal isdeginu) daugiau neiseina, nes ryte minu pries darba. As minu pirmu lygiu , nenoriu prisiauginti raumenu ant koju schmoll.gif , as manau, kad reikia lengvai, bet ilgai minti .
O begioti , kiek esu begiojus , labai greitai noras praeina, tai oras , tai tingisi ir tt. Nu savaite ar truputi daugiau nesu isbegiojus biggrin.gif
O elipsinis man tinka , niekur nereikia eiti ir nera blogo oro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zanina @ 2011 03 17, 10:05)
Sveikutes  4u.gif

As minu 18km/h, is pvz. jei isminu  1 lygiu 10 min tai mano treniruoklis  rodo, kad sudeginu 100 kcal  blink.gif  kaip cia pas jus tiek mazai , ar cia mano elipsinis ne taip rodo doh.gif  as minu 25-30min( rodo 250-300kcal isdeginu) daugiau neiseina, nes ryte minu pries darba. As minu pirmu lygiu , nenoriu prisiauginti raumenu ant koju  schmoll.gif , as manau, kad reikia lengvai, bet ilgai minti .
O begioti , kiek esu begiojus , labai greitai noras praeina, tai oras , tai tingisi ir tt. Nu savaite ar truputi daugiau nesu isbegiojus  biggrin.gif
O elipsinis man tinka , niekur  nereikia eiti ir nera blogo oro  thumbup.gif

Sveika 4u.gif
As jau buvau idejus nuoroda i si pusl. Lenteleje yra nurodyta kiek sudega kcal per 1h minant elipsiniu treniruokliu. Aisku duomenys +-, bet pasiskaiciuoti galima. Taigi savo svori kg x is 8 ir gausi kiek per 1 h apytiksliai sudegini kcal.
Stai cia lentele
As mindama 1 h nuo 4 iki 12-16 lygio (intervalo arba kalno programa), 17-19km/h greiciu, sudeginu 1200kj, taigi gautusi, kad sudeginu ~300kcal., o pagal sia lentele gaunasi dvigubai daugiau. doh.gif
Taigi suprask kaip nori. Svarbiausia, kad kojos ploneja, linijos grazeja... riebaliukai tirpsta ir matosi raumenukai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 17, 08:17)
Sveikos  4u.gif
R.i.r. - nea dar ne sporto salė  lotuliukas.gif  Dviratis tik lauke važinėtis  mirksiukas.gif  Tegul nepyksta tos mergaitės, kurios namie turi bėgimo takus ir dviračius....  doh.gif  Taigi lauke pats smagumas bėgioti ar minti  thumbup.gif  Aišku, žinau, ką jos atsakys: ogi slidinėti taip pat smagiau lauke negu namie minti elipsį  doh.gif
Eaglute, pasirodysiu blondine (toks gyvenimo būdas)  lotuliukas.gif  Apie kokius intervalus kalbi?  g.gif flirt.gif
Aš jaučiu,kad ksem pabėgo  unsure.gif  Kažkaip sąžinė graužia, kad užsipuolėm. Na bet yra kaip yra. Negalima savęs šitaip kankinti....  schmoll.gif

čia aš klausiau apie intervalus rolleyes.gif kas kiek minučių keičiasi lygiai? 4u.gif
dėl užsipuolimo,tikrai niekas nieko nepuolė,jeigu nerūpėtų žmogaus sveikata,tiesiog ignoruotume postus,ir viskas,o dabar neramu,kai žmogus save praktiškai alina unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2011 03 17, 08:40)
Sveika 4u.gif
As jau buvau idejus nuoroda i si pusl. Lenteleje yra nurodyta kiek sudega kcal per 1h minant elipsiniu treniruokliu. Aisku duomenys +-, bet pasiskaiciuoti galima. Taigi savo svori kg x is 8 ir gausi kiek per 1 h apytiksliai sudegini kcal.
Stai cia lentele
As mindama 1 h nuo 4 iki 12-16 lygio (intervalo arba kalno programa), 17-19km/h greiciu, sudeginu 1200kj, taigi gautusi, kad sudeginu ~300kcal., o pagal sia lentele gaunasi dvigubai daugiau.  doh.gif
Taigi suprask kaip nori. Svarbiausia, kad kojos ploneja, linijos grazeja... riebaliukai tirpsta ir matosi raumenukai. blush2.gif

Siaip realiai tikrai daugiau sudega koloriju, negu kad rodo musu treniruokliai.. as kai dar ejau i sporto kluba ir mindavau ant elipsinio tai ten reikdavo ivesti ir savo svori, bei pasirinkti programa kokia minsi ir tada pagal tavo svori dega kolorijos, nes putlesnes sudegina daugiau negu kudutes ax.gif visai logiska ar ne? g.gif o kai nusipirkau ir as treniruokli, aisku ne toki kaip sporto klube.. tai jis rodo irgi tik kiek vidutiniskai sudega koloriju..
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2011 03 16, 15:00)
vadinasi pradesiu ir as didinti minimo laika smile.gif nors jau dabar svoris tirpte tirpsta  biggrin.gif  turiu dirza, kuri uzsidedu ant pilvo ir klubu, pamynus nusiimu, tai tiesiog varva prakaitas  thumbup.gif 

o sakykit, gal kas mindamos ant slaunu maistine plevele uzsivyniojat? as veiksminga?  smile.gif

Papildyta:
oho, o kokiu greiciu mini? as vakar myniau 22-23 km/h ir 165 kacl  ax.gif
Papildyta:
pabegiot ir as gundaus, tik kad nera su kuo  g.gif

Na as gyvenu uz lazdynu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ksem @ 2011 03 17, 14:32)
Na as gyvenu uz lazdynu ax.gif

Sveikos mergaites 4u.gif
Nepabegau as, tiesiog darbais uzsiverciau doh.gif
Vis paskaitau, paskaitau ka jus man rasote, pakrapstau galva, o atrasyt laiko nerandu.Barkit mane, bet as ipratau taip valgyti, man uztenka kolkas, bet cia gal itakoja ir nervai bei stresai paskutiniu metu, gal nurimusi valgysiu daugiau, atsiras apetitas ax.gif Per daug vienu metu uzikroviau ant savo peciu blush2.gif
Labai dziaugiuosi, kad atsakote, kad reaguojate ir, kad rupinates 4u.gif aciu mergaites 4u.gif
Tik va beda apturejau, vel islindo bjaurioji pienlige verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(zanina @ 2011 03 17, 10:05)
Sveikutes  4u.gif

As minu 18km/h, is pvz. jei isminu  1 lygiu 10 min tai mano treniruoklis  rodo, kad sudeginu 100 kcal  blink.gif  kaip cia pas jus tiek mazai , ar cia mano elipsinis ne taip rodo doh.gif  as minu 25-30min( rodo 250-300kcal isdeginu) daugiau neiseina, nes ryte minu pries darba. As minu pirmu lygiu , nenoriu prisiauginti raumenu ant koju  schmoll.gif , as manau, kad reikia lengvai, bet ilgai minti .
O begioti , kiek esu begiojus , labai greitai noras praeina, tai oras , tai tingisi ir tt. Nu savaite ar truputi daugiau nesu isbegiojus  biggrin.gif
O elipsinis man tinka , niekur  nereikia eiti ir nera blogo oro  thumbup.gif

Mano treiruoklis kolorijas rodo taip pat, man regis, cia priklauso nuo paties treniruoklio.Dzin tos kolorijos, svarbiausia minti tiek kiek norisi ir tiek kiek dzaiugsmo gauni is to mynimo.
Su begiojimu man taip pat sunkoka, ryte niekaip nesigautu, o vakare gryzus i namus su MB pabendrauti norisi ax.gif o ir paprasciau, nusirengi, kedukus uzsidedi ir nors nuogais lasinukais gali sportuoti biggrin.gif taciau kai dar labaiu atsils, bent pora kartu i savaite miskeliu prasibegsiu, pasizadu smile.gif
Atsakyti
sveikos. visai nieko nenusimanau apie treniruoklius, ir kreipiuosi i jus patarimu. vaikino draugas dave pasportuoti stai toki panasu i si treniruokli. http://www.google.co.../...x=101&ty=92
taciau ar jis pades man numesti riebaliukus nuo pilvo ir nuo slaunu.
raumenu as nenoriu-noriu numesti svori.
ir kaip daznai juo reiketu sportuoti.
Atsakyti
Sveikos,

na nesvaikit jūs dėl tų raumenų irnesakyk.gif paprašysiu aš vyro kad nufotografuotų mano kojas. Galėsit spręsti, kokie raumenys "užaugo" nuo kalėdų sportuojant. Tikrai normaliai kojos atrodo, ne kaip kultūristų.

braskyttt, jei nori konkrečiai apie kokį treniruoklį paklausti (nuorodos neatidaro), pirmajame psl. yra sąrašiukas sportuojančių su elips. pavadinimais. Gali konkrečiai kurios paklausti. Riebaliukai paprastai nedings. Pirmajam psl rasi mūsų auksinę taisyklę: sportas+taisyklinga mityba. Tuomet labai gražiai tirpsta riebaliukai ir dingsta kg. Be to, mes visos dar darom papildomų pratimų įv. kūno dalims. Sportuojam dažnai, su kelių dienų pertrauka per sav. Vienos sportuoja ištisai, kitos 5x per sav. mirksiukas.gif

Merginos, na man linų sėmenys stebuklus daro flirt.gif Kelias dienas vis pabarstau jų į patiekalus, tai šluoja mano organizmą, kaip kokia vileda šluota su ace lotuliukas.gif doh.gif Negalvojau, kad šitaip sėlenos mane veikia. Tai juokiuosi, kad reikės ir į cepelinus pabarstyti doh.gif hihihi.gif

Pajudėjo man kg vėl žemyn: šiandien jau -5.3 kg. thumbup.gif

Kaip jums šitas pasiūlymas? Aš tai galvoju, kad mes ir be tokios procedūros sudeginam riebaliukus, ypač kai parašyta, jog "Be to, atliekant šias procedūras, reguliariai sportuojant, laikantis sveiko mitybos režimo ir nejaučiant alkio galima ištirpdyti net 2-4 kg antsvorio per mėnesį." O mes ir taip ištirpdinam per mėnesį hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ImseVimse: 18 kovo 2011 - 08:07
Sveikutes,
QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 18, 08:53)
na nesvaikit jūs dėl tų raumenų irnesakyk.gif paprašysiu aš vyro kad nufotografuotų mano kojas. Galėsit spręsti, kokie raumenys "užaugo" nuo kalėdų sportuojant. Tikrai normaliai kojos atrodo, ne kaip kultūristų.

g.gif Gal ir neuzauga. Bet pas mane anksciau raumenu nebuvo schmoll.gif Kojos vien riebalinis audinys doh.gif Dabar jau ir uzpakalis bando atsirasti lotuliukas.gif
Nes uzpakalio kaip ir nebuvo vien tik slaunys biggrin.gif

QUOTE(ImseVimse @ 2011 03 18, 08:53)

Pajudėjo man kg vėl žemyn: šiandien jau -5.3 kg.  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif Galetumet pasidalinti savo mitybos planu,kaip tie kg krenta ,o man ne schmoll.gif
Tik aisku viskas pas mane tvirteja. Minu ryte elipsini, vakare pagal JM sportuoju. Vakar vakare padariau Metabolism siandien oi kaip skauda kojos blink.gif Galvoju maistines svarstykles nusipirkti ir skaiciuoti kalorijas, nes iki vasaros 2-3kg noriu pamesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zanina @ 2011 03 18, 08:53)
Sveikutes,

g.gif Gal ir neuzauga. Bet pas mane anksciau raumenu nebuvo  schmoll.gif Kojos vien riebalinis audinys  doh.gif Dabar jau ir uzpakalis bando atsirasti  lotuliukas.gif 
Nes uzpakalio kaip ir nebuvo vien tik slaunys  biggrin.gif
Sveikinu  4u.gif Galetumet pasidalinti savo mitybos planu,kaip tie  kg krenta ,o man ne schmoll.gif 
Tik aisku viskas pas mane tvirteja.  Minu ryte elipsini, vakare pagal JM sportuoju. Vakar vakare padariau Metabolism siandien oi kaip skauda kojos  blink.gif  Galvoju maistines svarstykles nusipirkti ir skaiciuoti kalorijas, nes iki vasaros 2-3kg noriu pamesti  blush2.gif

laba,

kas tas JM? ir tas metabolism? blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal jus zinosit kur galeciau nusipirkti toki elipsini treniruokli Christopeit EL8, niekur nerandu, arba ieskot nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Relax.in.real. @ 2011 03 18, 11:07)
laba,

kas tas JM? ir tas metabolism?  blush2.gif  tongue.gif

JM- Jillian Michaels , www.Jillian Michaels.com
Metabolism tai sudaryta tokia programa sportavimui ,
daugiau gali suzinoti ir parsiusti programas cia yra idetos nuorodos
http://www.supermama...?...712367&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanina: 18 kovo 2011 - 11:24