QUOTE(ksem @ 2011 03 17, 14:32)
Na as gyvenu uz lazdynu
Sveikos mergaites
Nepabegau as, tiesiog darbais uzsiverciau
Vis paskaitau, paskaitau ka jus man rasote, pakrapstau galva, o atrasyt laiko nerandu.Barkit mane, bet as ipratau taip valgyti, man uztenka kolkas, bet cia gal itakoja ir nervai bei stresai paskutiniu metu, gal nurimusi valgysiu daugiau, atsiras apetitas

Per daug vienu metu uzikroviau ant savo peciu
Labai dziaugiuosi, kad atsakote, kad reaguojate ir, kad rupinates

aciu mergaites
Tik va beda apturejau, vel islindo bjaurioji pienlige
Papildyta:
QUOTE(zanina @ 2011 03 17, 10:05)
Sveikutes
As minu 18km/h, is pvz. jei isminu 1 lygiu 10 min tai mano treniruoklis rodo, kad sudeginu 100 kcal

kaip cia pas jus tiek mazai , ar cia mano elipsinis ne taip rodo

as minu 25-30min( rodo 250-300kcal isdeginu) daugiau neiseina, nes ryte minu pries darba. As minu pirmu lygiu , nenoriu prisiauginti raumenu ant koju

, as manau, kad reikia lengvai, bet ilgai minti .
O begioti , kiek esu begiojus , labai greitai noras praeina, tai oras , tai tingisi ir tt. Nu savaite ar truputi daugiau nesu isbegiojus
O elipsinis man tinka , niekur nereikia eiti ir nera blogo oro
Mano treiruoklis kolorijas rodo taip pat, man regis, cia priklauso nuo paties treniruoklio.Dzin tos kolorijos, svarbiausia minti tiek kiek norisi ir tiek kiek dzaiugsmo gauni is to mynimo.
Su begiojimu man taip pat sunkoka, ryte niekaip nesigautu, o vakare gryzus i namus su MB pabendrauti norisi

o ir paprasciau, nusirengi, kedukus uzsidedi ir nors nuogais lasinukais gali sportuoti

taciau kai dar labaiu atsils, bent pora kartu i savaite miskeliu prasibegsiu, pasizadu