Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(sniegal @ 2011 04 11, 19:21)
Atsilenkimam daryt nugara skauda  verysad.gif
uztat ir pasirinkau elipsiuka, kad sportuojant nugara tiesi butu.

kai darai atsilenkimus, daryk viską labai labai lėtai ir taisyklingai kvėpuok.. bent jau aš kai darau iš lėto ir taisyklingai kvėpuoju, man nugaros neskauda thumbup.gif
Atsakyti

būtini tempimo pratimai mirksiukas.gif plius atsilenkimus labai gerai daryti ant ortopedinio kamuolio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 04 10, 22:06)
Grazina, kokia fantastiska tavo kompanija  thumbup.gif
O tau dar reikia sporto sales? As isivaizduoju, kad vakare kai visus suguldai, tai tik rankas, kojas istiesti besinori, o ne sportuot  biggrin.gif  As su vienu mazu ir vienu dideliu daznai taip jauciuosi, o tau ju trigubai daugiau  biggrin.gif

Aha, kompanija nemenka mano biggrin.gif tik labai dažnai stogą rauna man nuo jos, tuomet labai sportas padeda, galva pailsi.
Gavau šiandien jau savo treniruoklį, susirinkau, išbandžiau.....liuks thumbup.gif patiko man.
Atsakyti
Sveikutės. Sumaniau ir aš elipsiuką pirkti. Dairausi šito..Gal kuri turite?
http://www.topshop.l...1...rp=12&pcs=3
Atsakyti
Sveikos merginos,

man toks klausimas iškilo....ar galima pasitikėt treniruoklio pulso matuokliu? Kažkaip jis man per daug rodo, negi gali būti, kad pasiekčiau net 200 g.gif nesijaučiau pompos gavus ir neuždusus baisiai, taip prakaitas upeliais liejosi, bet aš visada sportuojant labai prakaituoju... Toks vaizdas, kad kuo ilgiau laikau rankas ant daviklio, tuo didesnis pulsas.
Atsakyti
Sveikos ,
[quote=Gražina30,2011 04 12, 11:05]
Sveikos merginos,

man toks klausimas iškilo....ar galima pasitikėt treniruoklio pulso matuokliu? Kažkaip jis man per daug rodo, negi gali būti, kad pasiekčiau net 200 g.gif nesijaučiau pompos gavus ir neuždusus baisiai, taip prakaitas upeliais liejosi, bet aš visada sportuojant labai prakaituoju... Toks vaizdas, kad kuo ilgiau laikau rankas ant daviklio, tuo didesnis pulsas.
Man ir tiek rodo smile.gif Bet mano pulsas ramybej buna 140, nes turiu problemu su skydliauke, tai neblogai sirdele makaluojas. Bet dabar geriu vaistus , kad ir 200 pulsas, bet kazkaip ne taip jauciasi ax.gif
O pulsas turetu buti 210 minus metus rolleyes.gif ir gausit koks turetu buti. Tai kiek paziurejau jums turetu buti 172 pulsas.Tai jei daugiau, tada jau širdelei negerai unsure.gif Apkraunamas sirdies raumuo ir tt. O su skydliauke neturit problemu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanina: 12 balandžio 2011 - 10:49
Oho 200 pulsas blink.gif .Mano apie 90, kartais 117-120 uzkyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(zanina @ 2011 04 12, 10:46)
Sveikos ,

Man ir tiek rodo  smile.gif  Bet mano pulsas ramybej buna 140, nes turiu problemu su skydliauke, tai neblogai sirdele makaluojas. Bet dabar geriu vaistus , kad ir 200 pulsas, bet kazkaip ne taip jauciasi  ax.gif
O pulsas  turetu buti 210 minus metus  rolleyes.gif  ir gausit koks turetu buti.  Tai kiek paziurejau  jums turetu buti 172 pulsas.Tai jei daugiau, tada jau širdelei negerai  unsure.gif Apkraunamas sirdies raumuo  ir tt. O su skydliauke neturit problemu  g.gif

Jo, su skydliauke problemų turiu, bet po gimdymo kažkaip susitvarkė hormonai, tai vaistų senokai negeriu...
Ramybėje mano pulsas normalus, apie 70. g.gif vadinasi reikia nepersistengti arba grįžti prie vaistukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zanina @ 2011 04 12, 09:46)
O pulsas  turetu buti 210 minus metus   rolleyes.gif   ir gausit koks turetu buti.  Tai kiek paziurejau  jums turetu buti 172 pulsas.Tai jei daugiau, tada jau širdelei negerai  unsure.gif Apkraunamas sirdies raumuo  ir tt. O su skydliauke neturit problemu  g.gif

sitaip apskaiciuojamas maksimalus leidziamas pulsas, bet geriausiai riebalai dega pasiekus 60-70 procentu, o auga ir stipreja raumenys geriausiai prie 70-80 procentu maksimalaus pulso. Be to pulso dydis pradedanciajam turi siekti tik kokius 65 proc. maksimalaus dydzio, ir treniruojantis auga iki 75, bet tikrai negali uzkilti visu 100 proc blink.gif Tai yra 30- metei jokiu budu nera normalu pulsas iki 180 (cia butu maksimalus pulso daznis pagal formule).O normalus butu mazdaug tarp 110-144 g.gif Mano tai priesingai, per mazai uzkyla, maksimum 120, o taip tai apie 100 buna. ramybes busenoj pulsas 60.

Be to kitur raso, kad t formule ne 210, o 220-amzius, nu bet cia mazas skirtumas jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 12 balandžio 2011 - 11:26

O nuo kokių būtent pratimų skauda nugarą? Mano nugara problematiška, bet nuo preso pratimų neskauda g.gif
Atsakyti
As buitiniu treniruokliu pulso matuokliu nepasitikeciau. Isbandyta praktiskai biggrin.gif
Turejau elipsini su ta funkcija ir priedo visada sportuodama deduosi POLAR laikrodi su spec. pulsa matuojanciu dirzu ant krutines. Treniruoklis tikrai pjauna gryba ir smarkiai {pagal treniruokli vos iki 100 dagindavau, nors is tikro jau ir 140 butu). O sporto klube su profesionalaus elipsinio matuokliu parodymai POLARO sutapdavo. Taip, kad gali rodyti gerai, bet itariu buitiniai dazniausiai grybauja.
Tarp kitko is calorijas mano elipsinis uzkeldavo ne vaikiskai. Kai Polaras po puses valandos rodytu pvz. 200 sudegintu kcal, tai elipsinis 300 ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 12 balandžio 2011 - 11:43
QUOTE(irmulia @ 2011 04 11, 18:47)
būtini tempimo pratimai  mirksiukas.gif plius atsilenkimus labai gerai daryti ant ortopedinio kamuolio  thumbup.gif

Reikes isbandyti.

QUOTE(Eaglute @ 2011 04 12, 10:31)
O nuo kokių būtent pratimų skauda nugarą? Mano nugara problematiška, bet nuo preso pratimų neskauda  g.gif

Man skauda ne pacia nugara, nezinau kaip pavadint (uodegikaulis gal g.gif ) apacioj nugaros virs uzpakalio. Max padarau 10 atsilenkimu sukandus dantis ir viskas. Pleda pasikloju, vis vien gaunasi per dideles kancios. Bet kaip sakoma per kancias i zvaigzdes 4u.gif
Atsakyti