Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

Aš tai treniruotės metu kelis kart pulsą pasitikrinu su kraujospūdžio aparatu. Pasiekiu 110-140, priklausomai nuo treniruotės intensyvumo, kai tuo tarpu treniruoklis rodo apie 200 doh.gif . O kcal per 25 min sudeginu 200-250.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2011 04 15, 12:37)
Minu tokiu pat intensyvumu kaip ir su anuo mindavau smile.gif man ir paciai biski nelabai realu atrodo. O nebuna isigyt kcal matuoklio kokio atskirai, kiek sudegini?

Kad atskirai matuoru vien kcal kazin ar yra. Juk tam kad apskaiciuoti sudeginama energijos kieki, vis tiek turi tas daiktas zinoti jusu mase ir matuoti pulsa g.gif Polar laikrodziai ta daro, buna ir kitokiu matuokliu, bet ir tie patys polairai yra ir brangesniu ir pigesniu modeliu.
As pati pirkau is JAV per ebay, tai gavosi gerokai pigiau nei LT.
Atsakyti
QUOTE(Kambodza @ 2011 04 10, 11:24)
jūs visos įkvepiat stengtis..  blush2.gif  ax.gif

O kai pamatysite rezultata veidrodyje, noras grazeti tik dides 4u.gif
Man svorio metimas ir elipsiukas padejo pakeisti gyvenimo buda thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
[quote=ksem,2011 04 16, 12:34]

taip, tikrai.. tie nežymūs pokyčiai, kurie jau pradeda matytis, didina norą ir entuziazmą dar labiau stengtis... clap.gif
Atsakyti
[quote=Kambodza,2011 04 18, 16:14]
[quote=ksem,2011 04 16, 12:34]

taip, tikrai.. tie nežymūs pokyčiai, kurie jau pradeda matytis, didina norą ir entuziazmą dar labiau stengtis... clap.gif
[/quote]

svarbiausia, kad tas noras ir enuziazmas nedingtu 4u.gif o tada tikiu jog sveikesnis gyvenimas, taps gyvenimo budu thumbup.gif
As su elipsiuku atsisveikinau iki rudens...kai toks oras mieliau prasibegu su suniu ar dviratuku pavazineju+baseinas karta per savaite 1h intensyvaus plaukimo, tik, kad to laiko mazoka verysad.gif ]
Saunuoles merginos, laikykites ir tikekit jog jums pavyks, man pavyko labai daug 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Kaip sekasi sportuoti? Kaip naujokės? Entuziazmas nedingo?

Ksem, tavo veikla šiuo metu pavydėtina wub.gif Labai teisingai padarei, kad treniruoklį į gryno oro pramogas iškeitei. Oras pasakiškas, tai tik lauke ir sportuoti. Aš baseiną lankysiu nuo birželio greičiausiai, jei vėl ligos neužpuls doh.gif

Kaip kažin špokencija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 04 21, 17:05)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Kaip sekasi sportuoti? Kaip naujokės? Entuziazmas nedingo?

Ksem, tavo veikla šiuo metu pavydėtina  wub.gif  Labai teisingai padarei, kad treniruoklį į gryno oro pramogas iškeitei. Oras pasakiškas, tai tik lauke ir sportuoti. Aš baseiną lankysiu nuo birželio greičiausiai, jei vėl ligos neužpuls  doh.gif

Kaip kažin špokencija? biggrin.gif

sunkiai sekas, laiko visai nerandu doh.gif kad tikrai oras geras, tai kol su duktyte pasivaikstom nuo koju ir taip nusivarau doh.gif
Atsakyti
mano entuziazmas nedingo thumbup.gif kaip tik atvirkščiai.. kuo toliau, tuo labiau man norisi ant jo lipti ir išsikrauti.. smile.gif iš pradžių, pirmus kartus sportuodavau po 20 minučių, nes daugiau neišeidavo, uždusdavau.. doh.gif o dabar jau valanda išminti vieni juokai.. smile.gif ax.gif
Atsakyti
per šventes buvo nuklydimų.. elipsiukas buvo pamirštas, bet šiandien jau reiks vėl ant jo lipt.. smile.gifv rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Oras atsilo, tai ziuriu visai cia ramu pasidare biggrin.gif As jau kelios savaites ant elipsiuko neuzlipu blush2.gif BET beveik kiekviena diena su dviraciu isvaziuoju pasivazinet smile.gif Na neitu man per toki ora namie minti elipsinio kai dvirati turiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos vis dar sportuojancios!
As irgi kazkaip apsileidau ir jau gal kokia savaitele kaip uzmirsau treniruokli blush2.gif
Bet zadu vel susiimti ir paprakaituoti fitness3.gif
Be to jau lietus pranesa, tai i lauka nebevilios.
Atsakyti
Pagaliau ir as siandien sulaukiau savo Ketleriuko. Susirinkau ji (neislaike sirdis laukti iki rytojaus kol kas surinks) biggrin.gif Ir ko gero nuo rytojaus bandysiu pradet is naujo sportuot. Ziuresiu kiek ilgam uzteks ikvepimo su nauju grazuoliu biggrin.gif
Atsakyti