Aš tai treniruotės metu kelis kart pulsą pasitikrinu su kraujospūdžio aparatu. Pasiekiu 110-140, priklausomai nuo treniruotės intensyvumo, kai tuo tarpu treniruoklis rodo apie 200
. O kcal per 25 min sudeginu 200-250.

QUOTE(Izolda @ 2011 04 15, 12:37)
Minu tokiu pat intensyvumu kaip ir su anuo mindavau
man ir paciai biski nelabai realu atrodo. O nebuna isigyt kcal matuoklio kokio atskirai, kiek sudegini?

Kad atskirai matuoru vien kcal kazin ar yra. Juk tam kad apskaiciuoti sudeginama energijos kieki, vis tiek turi tas daiktas zinoti jusu mase ir matuoti pulsa

As pati pirkau is JAV per ebay, tai gavosi gerokai pigiau nei LT.
[quote=ksem,2011 04 16, 12:34]
O kai pamatysite rezultata veidrodyje, noras grazeti tik dides
taip, tikrai.. tie nežymūs pokyčiai, kurie jau pradeda matytis, didina norą ir entuziazmą dar labiau stengtis...

taip, tikrai.. tie nežymūs pokyčiai, kurie jau pradeda matytis, didina norą ir entuziazmą dar labiau stengtis...

[quote=Kambodza,2011 04 18, 16:14]
[/quote]
svarbiausia, kad tas noras ir enuziazmas nedingtu
o tada tikiu jog sveikesnis gyvenimas, taps gyvenimo budu
As su elipsiuku atsisveikinau iki rudens...kai toks oras mieliau prasibegu su suniu ar dviratuku pavazineju+baseinas karta per savaite 1h intensyvaus plaukimo, tik, kad to laiko mazoka
]
Saunuoles merginos, laikykites ir tikekit jog jums pavyks, man pavyko labai daug

[/quote]
svarbiausia, kad tas noras ir enuziazmas nedingtu

As su elipsiuku atsisveikinau iki rudens...kai toks oras mieliau prasibegu su suniu ar dviratuku pavazineju+baseinas karta per savaite 1h intensyvaus plaukimo, tik, kad to laiko mazoka

Saunuoles merginos, laikykites ir tikekit jog jums pavyks, man pavyko labai daug

Sveikos, mergaitės
Kaip sekasi sportuoti? Kaip naujokės? Entuziazmas nedingo?
Ksem, tavo veikla šiuo metu pavydėtina
Labai teisingai padarei, kad treniruoklį į gryno oro pramogas iškeitei. Oras pasakiškas, tai tik lauke ir sportuoti. Aš baseiną lankysiu nuo birželio greičiausiai, jei vėl ligos neužpuls
Kaip kažin špokencija?

Kaip kažin špokencija?

QUOTE(ImseVimse @ 2011 04 21, 17:05)
Sveikos, mergaitės
Labai teisingai padarei, kad treniruoklį į gryno oro pramogas iškeitei. Oras pasakiškas, tai tik lauke ir sportuoti. Aš baseiną lankysiu nuo birželio greičiausiai, jei vėl ligos neužpuls
Kaip kažin špokencija?

Kaip kažin špokencija?

sunkiai sekas, laiko visai nerandu

mano entuziazmas nedingo
kaip tik atvirkščiai.. kuo toliau, tuo labiau man norisi ant jo lipti ir išsikrauti..
iš pradžių, pirmus kartus sportuodavau po 20 minučių, nes daugiau neišeidavo, uždusdavau..
o dabar jau valanda išminti vieni juokai..

per šventes buvo nuklydimų.. elipsiukas buvo pamirštas, bet šiandien jau reiks vėl ant jo lipt..
v

Sveikos merginos
Oras atsilo, tai ziuriu visai cia ramu pasidare
As jau kelios savaites ant elipsiuko neuzlipu
BET beveik kiekviena diena su dviraciu isvaziuoju pasivazinet
Na neitu man per toki ora namie minti elipsinio kai dvirati turiu

Oras atsilo, tai ziuriu visai cia ramu pasidare

Sveikos vis dar sportuojancios!
As irgi kazkaip apsileidau ir jau gal kokia savaitele kaip uzmirsau treniruokli
Bet zadu vel susiimti ir paprakaituoti
Be to jau lietus pranesa, tai i lauka nebevilios.
As irgi kazkaip apsileidau ir jau gal kokia savaitele kaip uzmirsau treniruokli

Bet zadu vel susiimti ir paprakaituoti

Be to jau lietus pranesa, tai i lauka nebevilios.
Pagaliau ir as siandien sulaukiau savo Ketleriuko. Susirinkau ji (neislaike sirdis laukti iki rytojaus kol kas surinks)
Ir ko gero nuo rytojaus bandysiu pradet is naujo sportuot. Ziuresiu kiek ilgam uzteks ikvepimo su nauju grazuoliu