Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(ImseVimse @ 2011 05 04, 19:45)
gitulia, aš po kraustymosi nežinau, kur padėjau instrukciją. Bet kai rasiu, nuskanuosiu ir įmesiu. greitu laiku nepažadu, bet poros sav bėgyje jeigu tik tinka, atsiųsiu.

Aciu. Bet jau is parduotuves issiprasiau lietuviska. Tik kas is to jei treniruoklis brokinis namie stovi ir laukia kas kda teiksis atvaziuot paremontuot cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 05 04, 20:45)
na, aš pripažinsiu, kad jau gerus du mėnesius nesportuoju  blush2.gif  Bet po kalėdų pažadu sugrįžti  tongue.gif

ImseVimse!!!! Kokios naujienos wub.gif sveikinu ir labai džiaugiuosi clap.gif 4u.gif Lengvo vaikščiojimo tau ir lauksiu po kalėdų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 05 04, 21:09)
Aciu. Bet jau is parduotuves issiprasiau lietuviska. Tik kas is to jei treniruoklis brokinis namie stovi ir laukia kas kda teiksis atvaziuot paremontuot  cray.gif

gitulia, kažką matyt praleidau... Ar tokį patį kaip mūsų su Imse pirkai Verso 309 ? Brokas papuolė? unsure.gif Kas jam yra?

Ai, nugi vakar jau sportavau po nemažos pertraukėlės, nu bet kaip patiko!!! Naujas įkvėpimas pagavo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Špokencija: 05 gegužės 2011 - 13:12
Spokencija, taip , pardaviau savo sena kledara ir pirkau verso 309. Ir brokas, nesireguliuoja sunkumo lygiai. Davarau iki 15, o vaziuoju kaip ant pirmo ar antro doh.gif
Gal yra kokia paslaptis, gal ka ne taip darau? Nes paciam treniruokly tai girdysi uzimas, lyg tie begiai persimestu, bet realiai nepasunkeja g.gif
Dingo bet koks noras sportuot unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,
na, aš pripažinsiu, kad jau gerus du mėnesius nesportuoju  blush2.gif  Bet po kalėdų pažadu sugrįžti  tongue.gif

O kaip faina bigsmile.gif Dideliausi sveikinimai su nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 05 05, 15:43)
Spokencija, taip , pardaviau savo sena kledara ir pirkau verso 309. Ir brokas, nesireguliuoja sunkumo lygiai. Davarau iki 15, o vaziuoju kaip ant pirmo ar antro  doh.gif
Gal yra kokia paslaptis, gal ka ne taip darau? Nes paciam treniruokly tai girdysi uzimas, lyg tie begiai persimestu, bet realiai nepasunkeja  g.gif
Dingo bet koks noras sportuot  unsure.gif

Ale tikrai kaip gaila, kad nepasisekė unsure.gif Nu ne, pas mane viskas gerai nuo pat pradžių buvo, iškarto keitėsi visi lygiai ir dabar jau ant 8 lygio man sunkoka mynti....
Klausyk, gitulia, o jus kartais teisingai susijungėt tuos elektronikos dirželius kaip montavot? gal ten kažką nedajungėt g.gif bet aišku, gaila jei brokas, tas tikrai atmuša visą džaiugsmą...

Atsakyti
Na, kad ten nebuvo kaip ne taip sujungt. Ten viskas labai aiskiai ir neteisingai net nesujungsi g.gif Del visa ko buvau isardzius dar patikrint. Na ka darysi, lauksiu meistru, gal kada kas pasirodys doh.gif Zadejo sia savaite, o jos liko labai nedaug. Jei nepasirodys eisiu truksmaut i parduotuve, kad keistu.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 05 05, 23:44)
Na, kad ten nebuvo kaip ne taip sujungt. Ten viskas labai aiskiai ir neteisingai net nesujungsi  g.gif  Del visa ko buvau isardzius dar patikrint. Na ka darysi, lauksiu meistru, gal kada kas pasirodys  doh.gif  Zadejo sia savaite, o jos liko labai nedaug. Jei nepasirodys eisiu truksmaut i parduotuve, kad keistu.

Aš irgi reikalaučiau, kad keistu prekę. Čia ne į temą, bet aš taip buvau nusipirkusi patalpų drėkintuvą elektrinį, kainavo nemažai, o ijungus jis tik burzgė ir neleido jokių garų. Pasukau į tą parduotuvę, sako, gerai, bus garantinio meistras žiūrėsim, taisysim.... Nu tai kaip pasiutau (aišku gal man dar paskutiniai mėnesiai nėštumo padėjo biggrin.gif ), sakau, aš perku prekę veikiančią, jeigu jai kas atsitinka eksploatacijos metu garantiniu laikotarpiu, na tada suprantu, kad siunčiat meistrą, bet jeigu aš jau iškarto nusipirkau neveikiantį brokuotą daiktą tai manau turiu teisę pakeisti į naują, nes taisytas daiktas yra taisytas... Pakeitė biggrin.gif
Atsakyti

ooo, kokios naujienos bigsmile.gif nuoširdžiausi sveikinimai smile.gif lengvo nešiojimo wink.gif tikrai nebesportuosi? girdėjau, kad kitos ir besilaukiančios elipsį pamina. Nesidomėjai nieko apie tai? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 05 05, 23:44)
Na, kad ten nebuvo kaip ne taip sujungt. Ten viskas labai aiskiai ir neteisingai net nesujungsi  g.gif  Del visa ko buvau isardzius dar patikrint. Na ka darysi, lauksiu meistru, gal kada kas pasirodys  doh.gif  Zadejo sia savaite, o jos liko labai nedaug. Jei nepasirodys eisiu truksmaut i parduotuve, kad keistu.

4u.gif
QUOTE(Špokencija @ 2011 05 06, 10:15)
Aš irgi reikalaučiau, kad keistu prekę. Čia ne į temą, bet aš taip buvau nusipirkusi patalpų drėkintuvą elektrinį, kainavo nemažai, o ijungus jis tik burzgė ir neleido jokių garų. Pasukau į tą parduotuvę, sako, gerai, bus garantinio meistras žiūrėsim, taisysim.... Nu tai kaip pasiutau (aišku gal man dar paskutiniai mėnesiai nėštumo padėjo  biggrin.gif ), sakau, aš perku prekę veikiančią, jeigu jai kas atsitinka eksploatacijos metu garantiniu laikotarpiu, na tada suprantu, kad siunčiat meistrą, bet jeigu aš jau iškarto nusipirkau neveikiantį brokuotą daiktą tai manau turiu teisę pakeisti į naują, nes taisytas daiktas yra taisytas... Pakeitė  biggrin.gif

drinks_cheers.gif gitulia, gal tu irgi bandyk triukšmauti. Ką ten bepataisys tas meistras, jei treniruoklis iš pat pradžių pusiau veikiantis doh.gif keisk į gerai veikiantį į vsio. O tą lai taiso ir deda kur nori. Dar gali pasikonsultuoti su vartotojų teisėmis, gal jei ką protingo patars wink.gif

šiandien vėl svėriausi. Nieks nejuda kol kas doh.gif nors sportuoju paskutiniu metu po valandą ant savo penkto lygio. Suverčiau kaltę raumenims, kurie matyt auga lotuliukas.gif na, lauksim to lemtingojo, trečiojo mėnesio smile.gif jei ne, teks atsisakyti desertų unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

gitulia, kaip nefain, kad su treniruokliu taip gavosi... Siaubas... Aš mergaitėm pritariu, kad geriau lauk ne meistro, o tegul keičia treniruoklį. Šiaip jis tikrai labai superinis: tvirtas, tyliai dirba. Bet kad nepersimestų lygiai... Gaila...

R.i.R., tikrai nesportuosiu su elipsiuku. Vienas dalykas ir jėgų dabar nelabai turiu, kitas - man juo minant jausdavau pilvo apačią stipriai dirbant. Tai tikrai nenoriu paskui savęs graužti, kad užlipau... Kai sulauksiu II ir jei viskas ok ir gyd leis, tai eisiu į jogą ir baseiną, kur jau spec. mankštos,o ne saviveikla. Spėsiu aš dar savo eržiliuką prajodinti. Juoką kelią tik tai, kad dviračiu pasidžiaugiau tik du kartus lotuliukas.gif

Sportuokit, mergaitės, prižiūrėkit save, o kai aš grįšiu, tai kad jūsų nei kvapo jau čia nebūtų - kad būtumėt visos gražios it nendrės 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif Buvau parduotuvej, klausiau kas ir kaip, ko niekas akiu nerodo? Tai sako lyg sia sav tiksliai atvaziuos apziuret, jei brokas keis. Sako atstovai, kad pirma karta jiems papuole, kad brokas butu sietiems treniruokliams. matyt gal netiki, kad tikrai kazkas negerai, dar tuo labiau pati rinkausi. Tai sakau lai atvaziuoja i namus pasiziures ir kai patys pamatys, kad neveikia sakysiu, kad keistu. Gaila, kad dideliam "kaime" gyvenam, tai kol sulauki kas is kur pasirodys. O is idejos prie tokios dideles prekes ir turetu patys vaziuot, negi dabar as ja tysiu i parduotuve isardziusi doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif nusipirkau ir as elipsini BH Fitness Athlon Program,tik susiduriau su tokia problema kad labai svyruojant i sonus toks pastovus garsas yra doh.gif ,su mb nusprendem kad nuo svyravimo turbut traska plastmasines detales g.gif gal kuri buvot su tuo susidurus,beje kai mb sportuoja jam sutraska tik kartais,o man pastoviai verysad.gif unsure.gif sako gal perdauk svyruoju isonus,bet kitaip neiseina.Gal turit koki patarima.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 05 07, 13:14)
Sportuokit, mergaitės, prižiūrėkit save, o kai aš grįšiu, tai kad jūsų nei kvapo jau čia nebūtų - kad būtumėt visos gražios it nendrės  4u.gif  thumbup.gif

sėkmės tau 4u.gif

QUOTE(Railton @ 2011 05 10, 09:56)
Sveikos merginos 4u.gif  nusipirkau ir as elipsini BH Fitness Athlon Program,tik susiduriau su tokia problema kad labai svyruojant i sonus toks pastovus garsas yra doh.gif ,su mb nusprendem kad nuo svyravimo turbut traska plastmasines detales g.gif gal kuri buvot su tuo susidurus,beje kai mb sportuoja jam sutraska tik kartais,o man pastoviai verysad.gif  unsure.gif  sako gal perdauk svyruoju isonus,bet kitaip neiseina.Gal turit koki patarima.. 4u.gif

mano pastoviai girgžda verysad.gif
Atsakyti