Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(Skaistela @ 2011 06 30, 01:57)
Aš irgi šita norėjau, bet susigundžiau brangesniu nes tvirtesnis, nežinau tik antra diena o man jis jau braška, jaučiu reiks mėgint gražint ir ieškot kito, tik kažin ar senukai taip lengvai pasiduos...?

šiaip privalo atgal priimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaistela @ 2011 06 30, 01:57)
Aš irgi šita norėjau, bet susigundžiau brangesniu nes tvirtesnis, nežinau tik antra diena o man jis jau braška, jaučiu reiks mėgint gražint ir ieškot kito, tik kažin ar senukai taip lengvai pasiduos...?

siaip visi elipsai dagiau maziau girgzda g.gif
Atsakyti
Na mano kol naujas tikrai negirgzda. Nors jis ne is senuku. As senukais nepasitikiu, priveza jie ten visokio ... o dar paskui su jais gerai issikolioti reikia, kol grazini ar psikeiti doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Kaip dziugu matyti Jus vis dar smagiai sportuojancias ir bersidalinancias patirtimi bei naudingais patarimais thumbup.gif
As savo elipsiuka myniau jau senokai blush2.gif numetusi esu apie 17kg, noretusi dar si bei ta padailinti, taciau pakeitus gyvenimo buda islindo ivairiausios ligos doh.gif
Pries 3 dienas pasalino tulzi, tad dabar vaikstineju kaip pingvinas, su milziniskai ispustu pilvu ir skaudanciu kunu verysad.gif
Kaip jus manote, po kiek mazdaug laiko as vel galesiu sportuoti?Suprantu, jog ne po menesio ar 2, bet gal kazkuri esate susidurusi ir galite kazka patarti?
Atsakyti
QUOTE(ksem @ 2011 06 30, 21:23)

Kaip jus manote, po kiek mazdaug laiko as vel galesiu sportuoti?Suprantu, jog ne po menesio ar 2, bet gal kazkuri esate susidurusi ir galite kazka patarti?

o ką patys medikai sako? kada rekomenduoja vėl pradėti sportuoti? g.gif
Atsakyti
ksem,turbūt tada,kada pati jausi,jog jau gali po truputį grįžti į vėžes g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 06 30, 21:27)
o ką patys medikai sako?  kada rekomenduoja vėl pradėti sportuoti? g.gif

Medikai.....is ligonines isejau su minimaliu kiekiu informacijos, kas liecia ligas ir informacija apie jas, daugiau suzinau SM thumbup.gif
Manau kai jau gerai jausiuos bandysiu mint po keleta minuciu g.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,

Ziuriu vasara sita tema nurimus.As ir noriu nusipirkti elipsini treniruokli, bet noriu jusu patarimu koki pasirinkti, nes tokioj gausybej nesusigaudau. Kaina ne tiek svarbu. Galvoju, kad butu stabilus, na manau mazas man netiktu, nes esu auksta labai, nors namie vietos neperdaugiausiai ir nenoriu kad girgzdetu.Galvoju apie christopeit CXM 6? Dar patarkite kur geriau pirkti, galvojau gal "senukuose", bet daug kam nepatinka....
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitinka: 06 liepos 2011 - 15:45
QUOTE(ksem @ 2011 06 30, 20:23)

Na, galiu pasakyt, ką pati po sunkios ligos dariau smile.gif Iš tikrųjų tikslaus laiko niekas ir negali pasakyt, kada galėsi vėl normaliai sportuot. O šiaip tai bent aš dariau taip: lygiai kaip ir sveiki žmonės, sportuodami po truputį didina fizinį krūvį, vadovavausi tuo principu, manau taip pat ir po ligos reikėtų daryt. Na, kadangi aš tepajėgdavau nueiti max 10 metrų, tai pradėjau ne nuo elipsinio, bet nuo va tokių vaikščiojimų, po to įtraukiau paprasčiausius pasivaikščiojimus - po truputį didindama tempą, atstumą, krūvį smile.gif Žiūri, kiek pati pajėgi padaryti ir pagal tai tobuliniesi smile.gif Jau kai jausies sustiprėjusi, galima ir rimčiau kažką daryt. Tiesa, jei jautiesi tiek stipri, kad gali minti treniruokliu, tai tikrai gera mintis minti po keletą minučių, vis pailginant laiką palaipsniui smile.gif

QUOTE(ksem @ 2011 07 01, 18:49)
Medikai.....is ligonines isejau su minimaliu kiekiu informacijos, kas liecia ligas ir informacija apie jas, daugiau suzinau SM thumbup.gif

Va dėl to tai visiškai sutinku, negausi jokios info drinks_cheers.gif Džiaugiesi, kad išvis gydo doh.gif
Atsakyti
gal kas turit nebrangiai parduoti treniruokli "slides" kaune ar aplinkui? gal jau nebereikalingas arba nusprendet lankyt sporto sale , mielai nupirkciau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 12 liepos 2011 - 19:37
Aūū,kur "elipsiukės" dingusios,mėgaujasi vaaros malonumais? smile.gif
Mano brangenybės kažkokiu būdu "įmontavo" jungiklio vieną galiuką vidun,tai norint įjungt,ne visada kontaktuoja doh.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie sportuojančių su elipsiukais. Manasis Hammer 4000, džiaugiuosi pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti