Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(Can @ 2011 08 09, 00:28)
o tai kam as tada elipsa pirkau? jis man dupces nepadailins?  blink.gif

ką tu, irnesakyk.gif puikiai padailins, tu tik pradėk minti thumbup.gif tai jėgos pratimai daro savo stebuklus ( pati jau dairausi kokią čią štangą nusigriebus hihihi.gif) , bet elipsinis ir šiaip yra labai gerai, nes žmogui tiesiog yra būtinos kardio treniruotės thumbup.gif

plius , minant elipsiuką, gali pasirinkti ne riebalų deginimo programą mirksiukas.gif

aš vakar gerai atmyniau savąjį cool.gif šiandien vėl minsiu , ir rytoj ir kasdien taip thumbup.gif
Atsakyti
Noredama padailint raumenukus, bet ne mesti svorio, rinkis trumpesnes treniruotes su sunkesnem apkrovom ir nepamirsk valgyti smile.gif Pasiieskok informacijos apie mityba auginant raumenukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 08 09, 07:19)

nu va super .. o tai jau parintis pradejau .. bet kuo daugiau domiuosi tuo daugiau parinuosi ... atrodo nemokesiu as ten nieko nusistatyt , na lai pirmiau man ji atveza tada nagrinesiu ir bandysiu.. o jei kas neaisku klausiu ..

QUOTE(gitulia @ 2011 08 09, 11:22)
Noredama padailint raumenukus, bet ne mesti svorio, rinkis trumpesnes treniruotes su sunkesnem apkrovom ir nepamirsk valgyti smile.gif Pasiieskok informacijos apie mityba auginant raumenukus  mirksiukas.gif

zinau daug maz kokia cia mityba turi but .ale as tokia kai turiu koki tiksla varau " do pobedy" kad tik nepersistengti man ..

o po kiek laiko daug maz minimalus bet rezultatai matosi , na kad kunas patvirteja ar pan? kad tik motyvacija nedingtu ..

ir sita... o pilvo jauciu sis treniruoklis nepaliecia? labiau sonus , uzpakali kojas? rankas , pecius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 09 rugpjūčio 2011 - 12:50
QUOTE(Can @ 2011 08 09, 12:47)
nu va super .. o tai jau parintis pradejau .. bet kuo daugiau domiuosi tuo daugiau parinuosi ... atrodo nemokesiu as ten nieko nusistatyt , na lai pirmiau man ji atveza tada nagrinesiu ir bandysiu.. o jei kas neaisku klausiu ..
zinau daug maz kokia cia mityba turi but .ale as tokia kai turiu koki tiksla varau " do pobedy" kad tik nepersistengti man ..

o po kiek laiko daug maz minimalus bet rezultatai matosi , na kad kunas patvirteja ar pan? kad tik motyvacija nedingtu ..ir sita... o pilvo jauciu sis treniruoklis nepaliecia? labiau sonus , uzpakali kojas? rankas , pecius?

Jei saziningai minsi tai po 3 men daug maz, rezultatai jau bus AKIVAIZDUS wub.gif aisku, sportavus anksciau ar ne ir daug ka duoda, man po 2 men rezultatai jau buvo matyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2011 08 09, 13:52)
Jei saziningai minsi tai po 3 men daug maz, rezultatai jau bus AKIVAIZDUS wub.gif aisku, sportavus anksciau ar ne ir daug ka duoda, man po 2 men rezultatai jau buvo matyti thumbup.gif

dekui uz atsakyma , taip irgi manau kad priklauso nuo to ar sportavus ar ne , as del kai kuriu sveikatos problemu galima sakyt aktyviai nesportavus niekada... tai manau kazko pasiekti akivaizdaus bus labai labai sunku... kita vertus girdejau idomiu nuomoniu kad gali buti atvirksciai ... na bus matyt ... bet kokiu atveju zadu tuom uzsiimti rimtai ... pradziai po 15-20 min i diena po truputi ilginant laika ir sunkuma... paziuresim kas is to iseis ... jei nepasidailinsiu tai bent sveikatai naudos bus ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 09 rugpjūčio 2011 - 22:50
narė Dzineee atsiliepk smile.gif
Atsakyti
As cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzineee @ 2011 08 12, 12:47)

tai va , ziuriu pas mus vienos firmos treniruokliai , o as pirkau ne nauja tai biskiuka nesigaudau ... kaip ten ka nusistatyt reketu , nieko nesuprantu su tuo ekranu , padek a ? pas mane toks ekranas .. kur cia kas nusistato? neturiu instrukcijos tai paklausiu sakau taves ..
user posted image nieko nepagaunu ...kaip padaryti kad rodytu laika numinta , kalorijas ir pan? gal ir kitos atsilieps? ale tingines nesportuoja , del to ir neuzeina cia , lyskit lauk jau , nejau viena su savim kalbesiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 12 rugpjūčio 2011 - 13:22
blink.gif oi,kad pas mane nėra tokio "daikto" net nežinau kaip padėti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Can @ 2011 08 12, 14:19)
tai va , ziuriu pas mus vienos firmos treniruokliai , o as pirkau ne nauja tai biskiuka nesigaudau ... kaip ten ka nusistatyt reketu , nieko nesuprantu su tuo ekranu , padek a ? pas mane toks ekranas .. kur cia kas nusistato? neturiu instrukcijos tai paklausiu sakau taves ..
user posted image nieko nepagaunu ...kaip padaryti kad rodytu laika numinta , kalorijas ir pan? gal ir kitos atsilieps? ale tingines nesportuoja , del to ir neuzeina cia , lyskit lauk jau , nejau viena su savim kalbesiu?

Pas mane irgi ne toks, tai irgi nelabai zinau kaip padet g.gif
Nuo pavasario, kai atsilo orai, buvau apleidus elipsiuka, nes su dviraciu smagiau lauke vazinetis kai geras oras ax.gif O pries kelias dienas vel gryzau prie elipsiuko, nes orai pagedo pas mus.
Atsakyti
QUOTE(dzineee @ 2011 08 12, 16:06)
blink.gif  oi,kad pas mane nėra tokio "daikto" net nežinau kaip padėti 4u.gif

na va o taip tikėjausi... kas padėti gali , paaiškinti kas čia kur ir kaip?

QUOTE(gizzy @ 2011 08 12, 21:14)
O pries kelias dienas vel gryzau prie elipsiuko, nes orai pagedo pas mus.

na va renkasi kompanija man , smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 08 12, 22:21)
na va o taip tikėjausi... kas padėti gali , paaiškinti kas čia kur ir kaip?
na va renkasi kompanija man , smagu smile.gif

Na ar issiaiskinai tu su savo elipsiuku? smile.gif Kaip sekasi minti?
Niekas daugiau cia nesirodo, tai tikriausiai atostogauja visos? ax.gif
Atsakyti