Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsniai treniruokliai

QUOTE(Vilmutee-JE @ 2011 09 23, 15:27)
Can, kaip tau sekasi? Ar pailgejo laikas, uzsilipus ant elipsiuko?  bigsmile.gif
As stengiuos su kiekvienu kartu pramint bent po truputi ilgiau smile.gif

ai patylesiu as .. nu sabake .. max 10 min daugiau negaliu ir tai su pertrauka ... o kai sunkiai sekasi pradedu tingeti blink.gif kazka ne taip matyt darau faktas...
Atsakyti
Man irgi kazkaip labai sunkiai sektis pradejo... Pastarasias kelias savaites ant saviskio net kojos nebuvau uzkelus... Pries tai gan gerai sekdavosi, po 40 min ismindavau, taciau dabar taip nesinori eit sportuot... Taciau si vakara prisiversiu ir eisiu biggrin.gif Gal pasportavus vel noras atsiras sportuos? smile.gif
Atsakyti
[quote=Vilmutee-JE,2011 09 21, 09:55]
[quote=Can,2011 09 20, 21:38]
valio clap.gif: atsirado ir man kompanija , o tai visos kaip zuvys tyli , labai jau baisus mano atvejis pasirode , visos kietos po 30 min mina .. tai bendrausim db su tavim naparnike biggrin.gif as taip pat negaliu isminti daugiau kaip 5 min jAgu neuztenka bliamba..
Sveika, malonu, kad ne as viena esu tokia,galesim pasidalinti ta maza patirtim 4u.gif
Vakar ismyniau 15 min, bet letu, ramiu tempu. Net nesijungiau jokios programos, tai tolygiai kvepuodama tiesiog "pasivaiksciojau" biggrin.gif
Ir man visai patiko mirksiukas.gif
Anksciau kazkaip atrode, kad jei sportuot, tai sportuot, kokie cia ramus pasivaiksciojimai gali but rolleyes.gif
[/quote]
As mergaites pradzioje taip pat daugiau 5min neismindavau, pora savaiciu net ziuret i treniruokli negalejau biggrin.gif bet nenuleidau ranku ir koju, po menesiuko myniau jau po 40min ir pasiekiau taip laukto rezultato thumbup.gif
Taip, kad kantrybes, viska jus galit ir pasieksit.
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 09 25, 20:48)
ai patylesiu as .. nu sabake .. max 10 min daugiau negaliu ir tai su pertrauka ... o kai sunkiai sekasi pradedu tingeti  blink.gif kazka ne taip matyt darau faktas...

Bet tai juk tau merginos surašė galimas priežastis, kas gali būt ne taip smile.gif Per greit ir per intensyviai mini? Per sunkų režimą nusistatei?

Galiausiai gal žiūri mindama į sieną tik? biggrin.gif Labai palengvina mynimą koks filmas pasileistas arba įdomi TV laida ir panašiai smile.gif

O šiaip, jei visai nesportavusi, be abejo, reikia šiek tiek prisiversti, na, ir tarkime išmini 10 min., tai palaipsniui ilgink tą laiką, tarkime, po 2 min. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo espresso: 27 rugsėjo 2011 - 18:04
QUOTE(espresso @ 2011 09 27, 18:03)
Bet tai juk tau merginos surašė galimas priežastis, kas gali būt ne taip smile.gif Per greit ir per intensyviai mini? Per sunkų režimą nusistatei?

Galiausiai gal žiūri mindama į sieną tik?  biggrin.gif  Labai palengvina mynimą koks filmas pasileistas arba įdomi TV laida ir panašiai  smile.gif

O šiaip, jei visai nesportavusi, be abejo, reikia šiek tiek prisiversti, na, ir tarkime išmini 10 min., tai palaipsniui ilgink tą laiką, tarkime, po 2 min.  4u.gif

manau tai pagrindine priežastys ir yra ... reikia kantrybės kantrybės kantrybės... kokį ten sunkiausia režimą , pati lengviausia biggrin.gif bet va geras pastebėjimas buvo kad per greit minu , pabandžiau lengviau tokių pasivaikščiojimo ritmų , na lengviau kažkiek , tai džiaugiuosi ... bet mano beda ta kad man sunkiausiai suderinti valgymo sportavimo laiką ... išlaukti tas 1,5 valandos paskui jau ir nelieka laiko ,.. vnž pradžia man tikrai sunki , bet viliuosi įveikti nes užpakalio labai reikia gražaus biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms.
Taigi, visai neseniai įsigijau elipsinį treniruoklį. Keletą kartų jau bėgau, 1lygis - 15min be sustojimo. Daugiau kol kas neįstengiu. Nes tikrai ilgai laiką nebuvau sportavusi. Stengsiuosi palaipsniui vis didint nubėgtą laiką. Tik kažin kaip seksis, nes man pasirodė gana nuobodžiai tos 15min :/
Atsakyti
QUOTE(simutja @ 2011 09 29, 11:41)
Labas visoms.
Taigi, visai neseniai įsigijau elipsinį treniruoklį. Keletą kartų jau bėgau, 1lygis - 15min be sustojimo. Daugiau kol kas neįstengiu. Nes tikrai ilgai laiką nebuvau sportavusi. Stengsiuosi palaipsniui vis didint nubėgtą laiką. Tik kažin kaip seksis, nes man pasirodė gana nuobodžiai tos 15min :/

Sveika prisijungus.
Isijunk muzika arba koki filma. Tikrai geriau seksis begti ir nebus nuobodu. wink.gif
As dabar sugalvojau perziureti visas serialo LOST serijas, tai net nepastebiu, kaip laikas praeina thumbup.gif Ant elipsiuko isbunu 40 minuciu, darau pertrauka po 20 min kokias 5 min atsipusti man dar reikia, bet manau laikui begant ir to nebereikes wink.gif. Kaip tik gaunasi 1 serija biggrin.gif. Jungiu seriala tik tada kai einu sportuoti. Kadangi susidomejau siuo filmu, tai ir sportuoti einu beveik kiekviena diena, kad galeciau pasiziureti biggrin.gif

Sekmes siekiant rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Hm, na turbūt reikės ir man kokį Dr. House įsijungti nes muzika ne taip padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simutja @ 2011 09 30, 18:00)
Hm, na turbūt reikės ir man kokį Dr. House įsijungti nes muzika ne taip padeda biggrin.gif

Sveiki, man tai atvirkščiai geriau su muzika minti . smile.gif Galbūt prieš televizorių dar neišmokau dirbti, bet stengsiuosi, žiūrint televizorių užuot sėdėjus ant sofos , paminti elipsiuką . Rezultatai bus geresni , manau thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Planuoju pradėti sportuoti su elipsiniu treniruokliu. Jau esu patyręs jų gėrį, kai +- per 3 mėn. gerokai pamažinau savo svorį. bet nustojus lankyti klubą, kaip taisyklė, viskas grįžo į senas vėžias.
Todėl nusprendžiau isigyti asmeninį treniruokli.
Pastebėjau skaitydamas senesnes temas, kad neblogai išgirtas Christopeit EL8, bet kadangi jau nebegamina, žiūrinėju naujesnius modelius.
ir iškilo klausimas, į kuri gal jūs atsakysite.
Du modeliai, labai jau panašūs..
http://pigu.lt/produ.../3035087/510053
Kurį rekomenduotumėt? ar gal kažka kito už panašią kaina?
Atsakyti
Technines charakteristikos praktiskai identiskos g.gif Rinkites pagal grozi tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 01, 19:39)
Technines charakteristikos praktiskai identiskos  g.gif  Rinkites pagal grozi tada biggrin.gif

turi būti kažkas, išskyrus grožį g.gif smile.gif
Atsakyti